BUGÜN DOĞANLAR:

Orijinal ve sıra dışı düşünen bir kafa yapıları vardır. Güçlü iradeleri ve korkusuz kişilikleri ile, bulundukları ortamlarda meydan okumayı severler. Enerjik yapılarını her alanda belli ederler. Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar.Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. Sanatçılık yönleri gelişmiştir. İleri yaşlarda politika ile  uğraşacaklardır Mesleki başarıları, ticari yönde geliştirdikleri yetenekleriyle orantılı olacaktır. Olaylara sabırlı bir şekilde yaklaşarak, huzurlu yönlerini dengeleyebilirler. Ayni çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır. Özellikle; yapılan aktivitelerin önde gelen kişileri ile, dürüstlük temelinde sürdürdükleri iyi ilişkiler, onları stratejik anlamda ön planda tutar. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemediği zayıf anları olabilir.

KADINLARI:

Çalışkan hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Çıkarcı davranmaları yüzünden, tepki almaları bile, onlar için engel teşkil etmez. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur Olayları abartarak anlatırlar. Edebiyat ve sanata aşıktırlar. Mistik ve gizemli olaylara bayılırlar.. Yaşamı kendi ölçüleriyle yaşamaktan hoşlandıkları için, yönlendirilmeye gelemezler.

ERKEKLERİ:

İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Parlak ve sevimli yönleri ile de değişik bir hava estirirler. Gözlemci ve araştırmacı yapısı, ona farklı bir statü kazandırabilir. Meslek konusunda seçici ve detaycıdır.Sanatsal olaylar ilgi göstereceği konular arasındadır.

ÇOCUKLARI:

Sevgiye önem veren çocuklardır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Zor çocuklardır.ve onlarla  yaşayan kişileri, oldukça zorlarlar. Her şeyden çok çabuk bıkarlar.

GÜNÜN YORUMU:

Özgün ve orijinal duygular aynı paralellikte olan düşüncelerle bağdaşacaktır. Bilinçaltı gerekli disiplini sağlayacak ve çözümü zor olan konuların sabırlı bir şekilde irdelenmesi,olayların alt yapısını oluşturacak ve korkular, farklı bir uyarıyı da beraberinde getirecektir. . Aşk ilişkilerimizde çevreye kayıtsız kalamayacağımız bir gün. Yeteneklerimiz konusunda, kendimize şans vermeliyiz.. Seyahatlerin ve gezi programlarının gündeme geleceği bir gün. Yurt dışı ile ilgili projeler önem kazanacak. Bazılarımız uzakta oturan yakınlarımızı ziyaret edeceğiz. Partnerimizle kıskançlık problemleri yaşayabiliriz. Dikkatli olmalı ve olayları abartmamalıyız.Mevsim hastalıklarından hazımsızlık ve mide problemlerine dikkat etmeliyiz.

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, beyaz, saman sarısı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Limon Çiçeği, Açelya

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, ıhlamur, gül

KOÇ:

Yollardan beklediğiniz ve  kariyerinizi etkileyecek haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dengeleriniz çok önemli. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir dönem. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız.. Bazı paslaşmalar sonucunda ayın son günlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.

BOĞA

Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Düşüncelerinizi sezgilerinizle birleştirerek, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atacaksınız. Karşı görüşteki insanlarla tartışmacı bir kimlik içinde tepkili olacaksınız. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda oldukça titiz davranacaksınız.. Başladığınız işin büyüyüp kazanç konusunda size artı getirmesi sizi mutlu edecektir..

İKİZLER

Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerden önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak

YENGEÇ

 Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Kariyer ve toplumsal hayatınızı destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.

ASLAN

Aşk ve ilişiklerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çabalar olumlu  sonuçlar verecek. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak.. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola gezecekler. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız cazip kişiler ilginizi çekecektir.

BAŞAK

Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacak ,finans konularında yeni fikirler ve beklediğiniz haberlere kavuşacaksınız. Ele aldığınız konuların kendiliğinden açıldığını ve şekillendiğini göreceksiniz.

TERAZİ:

Sosyal ilişkileriniz yoğunluk kazanırken, aşk yaşantınız canlanıyor. Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz ve yaratıcılığınız ön plana çıkacak, enerjik işler ortaya koyacaksınız. Yeni fikirlerden yola çıkarak kendinizi geliştirmek isteyecek ve sizi motive edecek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsunuz.

AKREP:

Çevre koşullarınızı yükselteceksiniz.  Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler. Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

YAY.

 Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Olumsuzluklar karşısında da, ketum tavırla takınıyorsunuz.. Aynı zamanda hayallerinizi yeni bir döneme saklamak yerine hemen harekete geçirmenizde fayda var. Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak.

OĞLAK

Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.. Kararsızlık çektiğiniz anlarda  arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Siz aslında hem değişen ve yine de aynı kalabilen ender kişilerdensiniz. Sizinle yaşamak son derece eğlenceli ve hareketlidir.

KOVA

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Bu dönem  evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalıyorsunuz.  Kendinizden daha yaşlı bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez bu şansı yakalayacaklar.

BALIK

Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını  kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor…Kendi sınırlarınızı koruma içgüdüsü ile yaşayacaksınız. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek... Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız