BUGÜN DOĞANLAR:
Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar.Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için , vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar. Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini  geliştirmeyi öğretecektir. Özel yaşantıları karışık olur. Bir çok aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür. Aşk ve romantizm onlar için çok önemlidir. Bazen kaprisli ve huysuz olurlar.
KADINLARI:
Kişisel zevklerinin ve egolarının önemli olmasından dolayı, kendilerini her ortamda farklı bir kulvarda görürler. Yenilgiyi kolay kabul etmezler. Halka hizmet alanlarında başarılı olurlar.
Cazibeleri belirgindir. İltifatlardan hoşlanırlar. Giyim konusunda zevkli ve orijinal düşünürler. Çocuklarla arası daima iyidir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir.
ERKEKLERİ:
Atılgan, cömert ve uyanık bir yapıya sahiptirler. Dostluklar konusunda seçici ve titiz davranmaya çalışıyorsunuz Yaşamda elerine  pek çok fırsat geçecektir. Buna karşın, kendilerine aşırı düşkünlükleri yüzünden birçok değerlerini yitirme tehlikeleri vardır. Uzun yolculuklar onlara şans getirecektir.
ÇOCUKLARI:
Sürekli hareket halinde dolaşan, evin minik neşeleridir. İnatçı ve sabit düşünürler. İstekleri yapılmazsa, kendilerini içlerine kapatarak, büyüklerine sessiz bir protesto gösterirler. Dikkat çekmek için, ebeveynlerinin sabrını denerler. Yüzleri parlak ve güzel çocuklardır.
GÜNÜN YORUMU:
Orijinal fikirlere açık bir tavır içinde olacağız. Yaratıcılığımızın  engellemesini istemiyor içimizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler  yapmayı seviyoruz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün bizi bekliyor. Duygusal sezgilerimizde artış var.: Entelektüel olaylara esnek bakarak bir çoğumuz bu tür faaliyetlerin içinde olacağız. Çevremizde hoş ve çekici kişiler ilgimizi çekecek. Yeni tanışacağımız insanlara karşı olumlu yaklaşacağız. Çevre ilişkilerimiz güçleniyor. İş potansiyelimizin yükselmesi ile birlikte kabımıza  sığamayacağız.. Güçlü kişilerden alacağımız destek, yaşadığımız iletişim sorunlarımızı çözüyor.  Dikkat çekici bir günümüzdeyiz.. Etkili konuşmalarımız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiz. Alış veriş duygularımızdaki artış nedeniyle, gereksiz şeyler satın alabileceğimiz bir gün. dikkatli olmalı ve harcamalarımızı denetlemeliyiz.. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bugün, eve kapanmak istemeyeceğiz. Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Ayçiçeği,sarı gül, kırmızı gül
GÜNÜN KOKUSU:
Misk, gül, amber
GÜNÜN RENGİ:
Turuncu, kehribar, altın sarısı, lacivert , nefti yeşil
KOÇ:
Maddi konularda istediğinizi çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine bildiğiniz konuların detaylarını araştırmalısınız. Sezgilerinize çok fazla güvenmenize karşın, olayların iç yüzü farklı olabilir unutmayın.
BOĞA:
Görüşme içinde olduğunuz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli,elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Konuşmaktansa  çalışmayı tercih edenlerdensiniz. Gece uykularınızı ihmal etmeyin.
İKİZLER:
Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün Ay’ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda  göstereceğiniz çaba, takdir görecek.
YENGEÇ:
Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.
ASLAN:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.
BAŞAK:
Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Stresten kaynaklanan baş ağrılarınız olabilir.
TERAZİ:
İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.
AKREP:
Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde  olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.
YAY:
Ay burcunuzda ilerliyor.  Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız
OĞLAK:
Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor.
KOVA:
Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz.Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.
BALIK:
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma  yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz.İlginç bir gün