BUGÜN DOĞANLAR:

Yaşamda ödün vermeden yaşamaktan hoşlanırlar. Onlardan asla hesap soramazsınız. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Az konuşurlar. . Aşk yaşamlarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de, titiz davranırlar. Hep zor olanı sevdikleri için, imkansız olan şeyleri başarırlar. Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda çekingendirler. Geçmişteki yanlışlarından ders almasını bilmezler.Amaçlarına sadık kişilerdir. Tutucu yönleri vardır. Bilinç altlarında lüks ve eğlence tutkuları vardır. Yaşamlarında güçlü olmak adına başlattıkları tüm çabaları sorumluluk içinde tamamlarlar. Geçmiş acılarının kendilerini rahatsız etmesine izin verirlerse, kompleks sahibi olurlar.

KADINLARI:

Mantıklıları çok fazla gelişmiştir.Kendilerine güvenirler. Lüksü çok sevdikleri için, evlerini en iyi şekilde ve donatırlar. Toprakla haşır neşir olmaktan hoşlanırlar. Hayvanlara ve bitkilere düşkündürler. Yaşamlarının ikinci yarısında çiftlik gibi yerlerde yaşamak isterler. Maddi konularda sistemli, fakat elleri açıktır. Genellikle sevdikleriyle bir arada yaşamayı tercih

ERKEKLERİ:

Güzel konuşurlar. Dikkat çekici yüz hatlarına sahiptirler. Bulundukları ortamlarda sıcak fakat saygılı bir denge içine hareket ederler. Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz. Gençliklerinde oldukça yakışıklı ve cazibelidirler. Seçicilikleri yüzünden geç yaşta evlenirler.

ÇOCUKLARI:

Sakin fakat akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Aniden aklına geleni söyledikleri zaman, çevrelerini hayretler içinde bırakırlar. El ve akıl becerileri yüksektir. Sanata karşı eğilimleri olduğu için, zevkleri de farklı ve ilginçtir. Hafızaları çok güçlüdür.

GÜNÜN YORUMU:

Duygusal planlar yapmak için uygun bir gün. Ay, bilinçaltımıza yeni bir şekil verirken, kendimizle ilgili yenilenme söz konusu.. Aşk ilişkilerimizde sezgisel yeteneğimiz ön plana çıkıyor.Yaşamda özlediğimiz fakat kaybettiğimiz değer yargılarımızla çelişkiler yaşayabiliriz.Birlikte çalıştığımız kişiler tarafından sorgulanmak istemiyor ve düşüncelerimizi kendimize saklamak istediğimiz bir gün. Akşam saatlerinde kendimiz özgür hissederken, duygularımızın coştuğunu hissedeceğiz.Sevdiğimiz bir dostumuzla sohbet edebiliriz.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı karanfil ve siyah gül

GÜNÜN KOKUSU:

Kakao, vanilya, tarçın

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, altın sarısı, çingene pembesi

KOÇ:

Derin düşünceler içinde olduğunuz zaman, duygusal olayların çözümünü hemen buluyorsunuz. İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Yaşamınızı renklendirmek adına göstereceğiniz çaba, bazı isteklerinizde de artış sağlarken, kendinizi iyi hissetmenize neden olacak.

BOĞA:

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün gireceğiniz toplantılarda çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. Kendi gücünüzün farkında olacağınız bir gün. Çevrenizle ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok.

İKİZLER:

Ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Bugün geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz.Çevrenizin adına verdiğiniz kararlar onlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün.

YENGEÇ:

Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz.Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız.

ASLAN::

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Sizin farklı düşünceleriniz karşısında, onların tepkili davranışları ile karşılaşmanız, cesaretinizi  kaybettirmesin. Kalıplaşmış düşüncelerden, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

BAŞAK:

Ay burcunuzda ilerliyor ve olaylara daha estetik ve farklı bakmaya devam ediyorsunuz. . Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz.Bugün, yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Keskin ve sezgisel düşüncelerinizin sizi rahatsız etmesi sonucu, hareketli bir gün yaşıyorsunuz.

TERAZİ:

Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınız sayesinde karlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

AKREP:

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz.;Planlarınızı yaparken, partnerinizin  fikirlerini de almalısınız fakat sizin düşünceniz çok daha baskın ve belirgin. Emin olmadığınız veya sezgisel olarak kuşku duyduğunuz her türlü konudan uzak kalmayı başarıyorsunuz.

YAY:.

Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz. Sanki; yaşamınızda, sürekli bir şeylere geç kalıyormuş gibi kendinizi şartlamayın. Duygularınızda olan olumsuzluklar vücudunuzu da etkileyebiliyor.

OĞLAK:

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Kişilik meselesi olarak algıladığınız içinde fazladan enerji sarf ediyorsunuz. Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz bugün ön planda olacak.

KOVA

Bugün müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor,özgürlüğünüzü kısıtlayacak, hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Oldukça sinirli bir yapınız var. Yüz hatlarınız sizi ele veriyor.

BALIK:

Siz güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz.Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz. Onun çevre iletişimi en az sizin kadar güçlü. Ona hak vermelisiniz.Sağlığınızla ilgili karın kaslarınızı çalıştırmalısınız.