BUGÜN DOĞANLAR:

Kendilerini beğenirler. Çevrelerinde yapıcı tavırları ile dikkat çekerler. En büyük kusurları her şeyi abartma taraflarıdır. Gereksiz bir şekilde problemlerini gözlerinde büyütürler. Dış görünüşe önem verirler. Kendilerine garip bir şekilde güvenirler. Yaşamalarını kontrol altında tutmaktan hoşlanırlar. Planlarını ve hırslarını kapsayan konularda tolerans tanımazlar. İyi bir anne ve baba olurlar. Onlarla arkadaş gibi yaşarlar. Çocukları büyüse bile desteklerini üzerlerinden çekmezler. Karşı cins tarafından daima tercih edilen kişilerdir. Çevresinde yargı yeteneklerinin mükemmel oluşları ile tanınırlar. Değerli dostları sayesinde yaşam kaliteleri daima yüksek olacaktır. Sanatçı yönleri ve  entelektüel yetenekleri oldukça güçlüdür. Detaycı ve araştırmacı kişilikleri yüzünden yaşamlarını sürekli sorgulayarak yaşarlar.

ERKEKLERİ:

Araştırmaya yönelik çalışırlarsa, başarı oranları yükselir. Yalnızlıktan hoşlanmalarına rağmen, yeni insan tanımak ihtiyaçları ve merakları hiç bitmez. Çevrelerinde garip insanlar olarak ta tanıdığımız bu erkeklerin, cazibeleri daima güçlüdür

KADINLARI:

Geleceğe güvenle bakmak isterler. Paranın gücünü kullanarak, güvenlikte olma duygularını tatmin ederler. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. . İç güdüleriyle mantıkları birlikte çalışır. Düşündüklerini anında söyleyen komik ve esprili kişilikleri vardır

ÇOCUKLARI:

Sakin ve sessiz tavırları ile olgun bir karakteri canlandıran aktörler gibidirler. Ciddi tavırlarıyla büyüklerinin ilgilerini çekmeye bayılırlar. Yeteneklerini daha küçük yaşta etraflarını sergilemekte başarılıdırlar. . Hafızaları ve el becerileri güçlüdür.

GÜNÜN YORUMU:

Verdiğimiz sözleri yerine getirmek zorundayız. Bazılarımızı için zorlu bir gün. Sanata karşı daha duyarlı olacağız. İlişkilerimize farklı misyonlar yükleyebilir ve yoğun duyguların bize vereceği zararları görmeyebiliriz. Geçmişten ders almaktan çok, kendimizi haklı çıkaracak nedenler üzerinde duruyoruz Toplumsal olaylar ve yardım derneklerin çalışmaları gündem kazanacak. Özgün misyonları olan kişilerin, çalışmalarında motive olacak bir çok olayları, istekli bir şekilde ortaya çıkaracaklar. Meslekleri konuşma üzerine dayalı olan kişilerin, ikna kabiliyetleri artıyor. İş konusunda aktif ve hızlı olacaklar ve hedeflerine ilerleyecekler.

GÜNÜN RENKLERİ:

Beyaz. Sarı, kahverengi, Eflatun

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Beyaz gül, beyaz zambak, mor menekşe,

GÜNÜN KOKUSU:

Karanfil, manolya

KOÇ:

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz  Yay’da   ilerliyor ve duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz.

BOĞA:

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

İKİZLER:

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz...Ay’ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak.Bugün, bazı konularda sır olmak isteyebilir araştırmalarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz.

YENGEÇ:

Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak bir çok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Bugün iş ilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

ASLAN:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

BAŞAK:

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz.. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda  hayal gücünüzü kullanmalısınız.

TERAZİ:

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz.. Beklemek bazen çok işe yarıyor, sizde biliyorsunuz.

AKREP:

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

YAY:

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız.Son günlerde çalışma temponuzdaki aşırı artış, beraberinde sağlık sorunlarınız da getirebilir.Bugün dinlenme konusunda kendinizi şımartmalısınız.

OĞLAK:

Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş’ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz..

KOVA:

Bugün, evinizle ilgili bir çok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek.Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz. Bazı güzel başlangıçlar da, yapabilirsiniz.

BALIK:

Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji bir çok aktiviteleri başlatabilir.Ailenizin kadınları ile aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz.Gerekli kişilerle görüşmelisiniz. Özellikle hiçbir  konuda ödün vermemeniz gereken  bir gün içindesiniz