BUGÜN  DOĞANLAR:
Parlak neşeli ve yaşam zevki ile dolu oldukları için, dost çevreleri oldukça geniştir. Biraz şiirsel bir yapıları vardır. Hem fiziksel, hem de ruhsal anlamda aşkı arayan kişilerdir. Alıngan ve hassas oldukları için, ikili ilişkilerinde sürekli saygı ararlar. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. Sanatçılık yönleri gelişmiştir. Seçici ve inceleyicidirler. Çevresini etkilemesini iyi bilirler. Çok yetenekli oldukları için, her işte başarı gösterirler. Dostluklarında çok güçlüdürler. Ahbaplıktan ve fikir alış verişlerinden çok hoşlanırlar Ses tonu ve konuşmaları ile karşısındaki kişiyi çok çabuk etkiler. Sahne dünyası onlar için çekici ve sürükleyicidir.
KADINLARI:
Kibar ve özgürlükçü yapılarıyla sıralarını daima başkalarına veren ve yaşamda  geri kalmayı yeğleyen bu kişiler, er geç isteklerine kavuşacaklardır. İyi yürekli ve güçlü bir sanatseverdirler. Verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranır ve aynı hareketi karşılarındaki kişilerden de beklerler. Hayal kırıklıklarını zamanla tamir etmeyi öğreneceklerdir. 
ERKEKLERİ:
Zeki ve akıllı kişilerdir. Yaşamı asla şakaya almazlar. Olayları akıllıca değerlendirdikleri için anlaşılması zor kişilerdir. Ne yapacakları ve nerede olacaklarını kestirmeleri çok zordur.Hiç kimsenin düşünmediği olayları yaşadıkları için de, çevreleriyle aralarında görünmez bir perde oluştururlar. Yaşama pratik bakarlar. Bulundukları ortamın çok ilerisinde düşünürler. Çevrelerinde beğenilen ve saygı duyulan kişilerdir.
ÇOCUKLARI:
Her an değişen ruh yapısını şaşkınlıkla izlerken, bu onu o kadar doğal bir şekilde yapacak ve  size aldırmayacaktır. Okumayı öğrendiği andan itibaren, resimli süslü ansiklopediler okuyacak ve maket oyunlarla beynini geliştirecek ve sizi şaşırtacaktır. Özgürlüklerini yaşamaktan müthiş keyif alan bu çocuklar, sıkıntıya gelemez ve programlı çalışmaktan rahatsızlık duyarlar.
GÜNÜN YORUMU:
Hareketli ve enerjik olacak ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olacağız. Duygusal konularda kendimizi yaratıcı ve aktif hissedeceğiz.  Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu günde, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz. 
GÜNÜN KOKUSU:
Nergis, menekşe, zambak, anason
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Leylak, mor menekşe, zambak
GÜNÜN RENGİ:
Koyu mavi, vişne çürüğü
KOÇ:
Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek, gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.
BOĞA:
Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranmalısınız.
İKİZLER:
Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın  iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.
YENGEÇ:
Bu gün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara maruz kalacaktır. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.
ASLAN:
Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz.  Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.
BAŞAK:
Henüz oluşturamadığınız olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin.
TERAZİ:
İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.
AKREP:
Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalısınız.
YAY:
Siz aşka  her zaman çok önem veren bir kişi olarak bugün  her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda bir çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız.
OĞLAK:
Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. . Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir gün. İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.
KOVA:
Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Kendinizle ilgili sabit düşünceleriniz var ve hiç kimsenin, size karışmasına izin vermiyorsunuz.. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.
BALIK:
Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız. Çevrenize önem vermelisiniz.