BUGÜN DOĞANLAR.
Sistemli ve yönetici ruhları hep onları yaşamın ön sathlarına taşır. Sabırlı ve enerjik insanlardır. Kendilerini dengelemeyi iyi bilirler. İsteklerini hayata geçirme konusunda acele etmezler. Büyük tutkuların kişileridir. Karşı cins üzerinde etkileri oldukça yoğundurlar. Söz verdikleri zaman kesinlikle yerine getirirler.Liderlik özellikleri öylesine gelişmiştir ki, çevrelerini yönetme ve şekillendirme konusunda son derece beceriklidirler. Evliliklerinde kaliteli bir beraberlikten yana oldukları için, eş seçimlerinde oldukça titiz davranırlar. Finans konularında şanslı ve üretkendirler. Mal mülk edinme konusunda şanslıdırlar. Düşüncelerini kolay değiştirmedikleri için, derin bir anlaşmaya ve araştırmaya ihtiyaç duyarlar.
KADINLARI:
Çevresel olaylarında sistemli dostlukları vardır. Değişik mekanlardan hoşlandıkları için, bulundukları yerlerde iki mekana sahiptirler. Duygusal ilişkilerinde kronik rahatsızlıkları olabilir ve platonik aşklar yaşayabilirler.
ERKEKLERİ:
En belirgin özellikleri dostluk, arkadaşlık ve iyi niyettir. Çok çabuk sinirlenirler ve öfkeleri çabuk yatışır.Yalnız yaşamaktan hoşlanmaz ve sürekli bir duygusal ilişkiye gereksinim duyarlar.Grup çalışmalarından hoşlandıkları için de, çevreleri daima kalabalıktır. Evlilik ilişkilerinde fırtınalar yaşasalar bile gerçek uyum adına dengeyi sağlamaya başarırlar.
ÇOCUKLARI:
Öfkeli fakat yaratıcı çocuklardır. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin yaramaz ve akıllı çocuklarıdır. Mekanik oyunlardan hoşlanırlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar.
GÜNÜN YORUMU:
Atak ve hızlı düşüneceğimiz bir gün. Aşıklar için olumlu kararlar onları bekliyor. Bazılarımız evlilik kararı alacaklar. Bazılarımız ise, kendilerine uygun ilişkileri başlatama kararı alacaklar. Duygusal yaşantımızla ile ilgili yenilikler söz konusu. Partnerimizle ortak çalışmalar içinde olcağız.Aile ve ortaklıklar söz konusu olacak. Eğer bir aile şirketimiz varsa, motivasyon açılımı ve yeni projelerin güncellik kazanması söz konusu olacak. İşimizle ilgili yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğiz. Film ve sanat festivalleri güncellik kazanacaktır. Ülkemizle ilgili yapıcı çalışmalar söz konusu olacaktır. İktidarda bazı sürtüşmeler olabilir. Özellikle bazı kişisel ortaklıkların bitmesi gündem yaratacaktır.
GÜNÜN RENGİ:
Beyaz, kahverengi, Gri
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Beyaz gül, İnci çiçeği, Zambak
GÜNÜN KOKUSU:
Lavanta, menekşe, tarçın
KOÇ:
Ay burcunuzda ilerlerken, motivasyon gücünüzü ikiye katlıyor. Düşüncelerinizden kolay ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen, gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Küçük kazalara müsait bir gününüz.dikkatli olun.

BOĞA.
Ailenizin değer yargılarına önem verdiğiniz için, onların ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Bugün ailenizin yaşlı kişilere destek vereceğiniz bir gün Yakın dostlar ve kardeşlerle ilgili bazı güncel olaylarda aksilikler söz konusu olacaktır. Dikkatli olmalısınız. Olaylara kendinizi kptırmadan idare etmesini bilmelisiniz.
İKİZLER:
Çevrenizle iletişiminiz mükemmel gidiyor. Duygularınızı yakınlarınız yansıtma konusunda cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz. Fakat sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.
YENGEÇ:
Maddi konularda yeni kaynaklar bulmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.. İyi bir yaşam ve isteklerinizin gerçekleşmesi, finans durumunuzla paralel gidiyor. Bugün yeni koşullarınızı ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olduğunuz zaman, motivasyon gücünüz artıyor.
ASLAN:
Yaşam kalitenizin yüksek olduğu gün içinde karşılaşacağınız kişilerden karşılıklı olarak etkileşim içinde olacaksınız. Önemli kişileri amacınıza uygun şekilde kullanacağınızı biliyorsunuz. Kendinize güvendiğin için, olaylara hakim olma duygunuz bu gün çok yoğun olacak. Direncinizin yüksek olduğu bir gü
BAŞAK
Derin düşünmek güç kaybetmenize neden oluyor.Olayları kendi akışına bıraktığınız zaman, her şey kendi düzeni içinde gelişecektir. Herşeyi detaylarıyla düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün.
TERAZİ:
İnatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü dostlarınız sayesinde; uzun süredir yarıda kalmış olan işlerinizle ilgili adımlar atacaksınız. Turistik ve tatil amaçlı seyahatleriniz olacaktır. Çevresel ilişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün.
AKREP:
Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, kendi içinizde yanlış değerlendirmelere neden olabilecek saplantılarınızı aşmalı ve fikirlerinize esneklik kazandırmalısınız.Anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.
YAY:
Ani çıkan seyahat fırsatlarına başlangıçta tepki gösterseniz bile, daha sonra gelişen durumlar hoşunuza gidecektir. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyor olsanız bile, dikte yönleriniz sorun yaratabilir.
OĞLAK:
Yatırımlarınızın yönünü belirlerken, duygusal yönlerinizi saklama gereği duyuyorsunuz. Parnerinizin size sağlayacağı olnaklardan fayda sağlayacağınız bir gün. Onunla ortak karalar alabilirsiniz. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz.
KOVA:
Doğal olan her şey ilginizi çekiyor. Fakat, özgürlükçü duygularınızla birlikte bunu başarabilmeniz zor görünüyor. İş yaşantınızda bazı dostların yardımları ile  önemli bazı aşamalar kat edecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz. Mesleki anlamda başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var.
BALIK:
Çalışma arkadaşlarınızı seçerken, dikkatli olmalısınız. Davranış biçimlerinden  hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor.İş konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız.