Bugün Doğanlar

Çevrelerine güvenmek isterler. Yaklaşım tarzları son derece çekimserdir. Onlarda eksik olan tek şey, kişilere yaklaşırlarken sürekli kafalarında soruları vardır. ..Güzel eşyalardan ve mobilyalar almaktan hoşlanırlar.Evlerinin bir bölümünde mutlak bir kütüphaneleri vardır. Güçlü dostlara daima ihtiyaç duyarlar. Yönetici ruhlarını su üstüne çıkarmak istemezler. Yakınlarına ve yaşlı akrabalarına düşkün olurlar.. Yaşamı istedikleri gibi kurgulamayı bilirler. İhtiyaçlarına göre hareket etmekten zevk alan, bu kişilerle partner olarak yaşamak zevklidir. Çevresel ilişkilerini daima kendi tarzlarına göre yönlendirmekten hoşlanırlar. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. . Dostlarına çok bağlıdırlar. Anlamlı ve yaşamı kuvvetli bir şekilde kavrayan kişilerden hoşlanırlar. Sanata karşı oldukça duyarlıdırlar.

KADINLARI:

Kararlı sakin ve serin kanlı kişilerdir. Bulundukları ortamın hem maddi hem de manevi açıdan rahat olmasını isterler. Güven duygularını yitirdikleri anda dengeleri çabuk bozulabilir. Risklere atılmaktan hoşlanmazlar. Güzellik tutkunu bu insanlar evlerini çiçek bahçesine çevirebilirler. İlişkilerinde oldukça sabırlıdırlar. Tartışmalardan ve huzursuzluklardan uzak kalmaya çalışırlar. Arkadaşlık ve dostluk onlar için çok önemlidir.

ERKEKLERİ:

Bulundukları alana manyetik bir enerji yayarlar. Amaçlarına uygun olmayan kişilerle görüşmek istemezler. Güçlü dostları ve seçkin bir çevreleri vardır. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendileriniz yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar

ÇOCUKLARI:

Zeki ve kaprisli çocuklardır. Kendi istekleri çok önemlidir. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar.Yemek konusunda seçicidirler. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini çok iyi bilirler. Bebeklik yıllarında ebeveynlerini çok üzerler.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün özgürlükçü yönlerimiz ön plana çıkıyor. Yaşama felsefi anlamda yaklaşıyoruz. İdealler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yeniliklere açık olacağız. Bugün, yuvamıza dönük çalışmalarda başarıya ulaşabiliriz. Yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı arttırma konusunda zevkli konularda odaklaşacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız.Dostluklarımıza daha fazla özen göstereceğiz. Sabit değerlerimizi korurken, farklı konularda da çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Gezi programları ve kısa mesafeli yollar gündeme gelecektir. Uzun süredir görüşemediğiniz dostlarımızı arayabiliriz. Hareketli, fakat sistemli bir gün yaşayacağız.

GÜNÜN KOKUSU:

Çam, odun, yosun, sandal

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Feliks, manolya, sarı sardunya

GÜNÜN RENGİ:

Kahverengi, altın sarısı, beyaz 

KOÇ:

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

BOĞA:

Bugün hayal gücünüzü kullanmak için gerekli donelere sahipsiniz İş ilişkilerinizde alıngan davranışlar sergilediğiniz zaman, enerji  kaybına neden oluyorsunuz. Sistemli tavırlarınız, başarınızın temel öğelerinden biri. Bugün detaylar önem kazanacak fakat sinirsel gerilimlerden uzak kalmalısınız

İKİZLER:

Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz.. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Bugün, maddesel kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

YENGEÇ::

Kişisel yatırımlarınızı ve finans konularınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Duygusal bağlarınız, kendinizi ifade etmeniz açısından size güçlükler yaratıyor. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

ASLAN:

Duygusal bağlarınızın güçlenmesi adına, sevdiklerinizle birlikte olmak size olumlu geliyor. Bugün annenizle ilgili olumlu olaylar yaşayacak, onun isteklerini kendi düşüncelerinizle bağdaştıracaksınız. İkna kabiliyetinizi duygusal bir şekilde kullanıyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sonuç verecektir.

BAŞAK:

Düşüncelerinizden kolay ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen, gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Güçlü dostlarınız sayesinde; uzun süredir yarıda kalmış olan işlerinizle ilgili adımlar atacaksınız. , Aşk yaşantınızda  yenilikler gündemde.

TERAZİ:

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve ortak işbirliği içine girebilirsiniz. Düşüncelerinizi süzgeçten geçirerek, hata yapmak istemiyorsunuz.

AKREP:

Çevrenizde oldukça hareketli bir yapı sergiliyor ve alışkanlıklarınız ön plana çıkıyor. Bugün, gezmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz. Konsantrasyon  eksikliğinizden dolayı yaşayacağınız pürüzler için, başkalarını suçlamamalısınız. Öz güvenizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var. Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor.

YAY:

Sıra dışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerin bazıları sizi farklı bir şekilde etkileyecektir.. Bugün, enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. Ziyaretçileriniz olacaktır..

OĞLAK:

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak.  Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken kalp kırmamaya özen göstermelisiniz. Sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz. İfade zorluğu yaşayabilirsiniz.

KOVA:

Güneş ve Merkür’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız güncellik kazanacak. Bu tatil gününüzde,yollarla ilgili ilginç fikirler geliştirebilirsiniz..

BALIK:

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.