BUGÜN DOĞANLAR:

Kavrama yetenekleri sayesinde, bir çok problemlerin üstesinden kolayca gelirler.Yaratıcı ve  düzenleyicidir. Çevresel ilişkilerini daima kendi tarzlarına göre yönlendirmekten hoşlanırlar. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. Bazen dar düşünceli ve sabit düşündükleri için, zaman kaybı yaşar ve önüne gelen fırsatları kaçırırlar. İdeallerine bağlıdırlar. Tepkileri yavaş ama güçlüdür. Mükemmel bir hafızaya sahiptirler. Bilgiler üzerinde çok düşünür ve kararlı bir şekilde sonuca giderler. Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür.. Bulunduğu ortamlarda düşüncelerini saklamayı yeğlerler.Yaşamda, eşten kazanılan paralarla başarı gelecektir. Her konuda özgüvenleri yüksektir.Aile kavramı onlar için yüce bir duygudur. Gizli bir kariyer tutkuları vardır.

KADINLARI:

Sosyal çevrelerde popüler olurlar.çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir.Seyahat etmeyi severler. Sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir.İyi bir eğitim ile  edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kendilerine yaşamda iyi bir kariyer sahibi olurlar. Sahiplenme yönleri çok güçlü olduğu için, aileleri ile içli dışlı yaşarlar. Kuruntulu ve alıngandırlar.

ERKEKLERİ:

Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. . Yüksek hedefleri olan kişilerdir. Sadakat konusunda, duygusal sapmaları olabilir

ÇOCUKLARI:

Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Duygularını gözyaşları ile belli ederler. Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Büyümeye çok heveslidir.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün yenilgiler konusunda taviz vermek istemeyeceğiz. Doğal asaletimizi çevremize hissettirebileceğimiz bir gün. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacağız. Kişisel isteklerimizde ısrarcı olcağız. Lüks ve kalite ilgimi çekecek. Bazılarımız özel toplantılar için, Çarşı Pazar dolaşabilir dolabımıza yeni kıyafetler ilave edebiliriz. Yeteneklerimiz konusunda mütevazi değiliz. Bulunduğumuz topluluklarda güzel ve etkileyici konuşmalarımızla dikkatleri üzerimize çekeceğiz. Bugün, korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu günde, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz.

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, beyaz, saman sarısı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Limon Çiçeği, sarı menekşe

GÜNÜN KOKUSU:

Vanilya, tarçın, karanfil

 

KOÇ:

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz

BOĞA:

İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kombinasyon burcunuzda ilerleyen Yıldız kümeleşmesi sayesinde, iş gücünüzde artışlar var. Kendinizle ilgili bir takım olayları istediğiniz gibi denetleyeceksiniz. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.

İKİZLER::

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz.Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu.Birtakım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.  Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi hiç de şaşırtmıyor.

YENGEÇ:

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.

ASLAN:

Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var.Bugün Ay’ın konumu, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor..

BAŞAK:

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız..Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

TERAZİ:

Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Bugün, uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, evinizle ilgili istediğiniz değişimi yapabilirsiniz Sağlıklı bir beslenme türünü tercih etmemeniz yüzünden, vücudunuz gereksiz yağlanıyor.

AKREP:

Amaçsız yaşamaktan hoşlanmadığınız için, sürekli arayış içinde olmanız son derece normal bir oluşum. Yakın dostlarınızla birlikte bir yapılanma içinde olacaksınız. Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Geçmişin pürüzlerinden kurtulmanın tam zamanı.

YAY:

Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Partnerinizin bazı iş ilişkilerine destek verseniz bile, sürekli onu denetlemeniz gerekebilir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz.

OĞLAK:

İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor ve canınızın sıkılmasına neden oluyor. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin sizden çok faklı bir şekilde düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunlar bir türlü bitmiyor. Sabırlı davranışlarınız çok önemli.

 KOVA:

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Bugün, içsel sesinizin doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskılı bir gününüzdesiniz.

BALIK:

Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün,yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini. tercih etmelisiniz.