BUGÜN  DOĞANLAR:
Sorumluluk duyguları fazla gelişmiş olduğu için, yükleri oldukça ağırdır. Çocukluk yaşlarından itibaren görevlerinin altında ezilmiş olabilirler. Anıların önemi çok büyük olduğu için, evlerinde her türlü eşyanın bir hikayesi vardır. Çocuklarla arası iyi olmasına rağmen, onlarla aralarına belli bir mesafe koyarlar. Ortaklıklar konusunda son derece dürüst olan bu kişiler, hem kendi paralarını hem de partnerlerin paralarını ustaca yönlendirir ve yönetirler. Halkla ilişkiler konusunda başarılı ve aktiftiler. Sakin ve telaşsız olup, lüks yaşama düşkündürler. Aşk konusunda algılamaları çok yüksektir olup, karşısındaki kişinin duygularını çabuk hissederler. Sıkıntılarını başarıya dönüştüren bir kişilik sergilerler.Kendi kaderlerini yapacak ve bozacaklardır.Kültürlü ve her konuda kendini ispat eden bir yapıya sahiptirler.
KADINLARI:
Ne istediğini bilen sorumluluk sahibidirler. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. Küçüklükleri genelde zor şartlarda geçer. Genç yaşata olgunlaşmış ve büyümüş tavırları vardır. Meslek seçimlerinde kendi üstünlüklerini ortaya koyacak işler yaparlar.
ERKEKLERİ:
Gece hayatından ve kalabalıklardan hoşlanmazlar. Kararlı ve çalışkan insanlar oldukları için, iş yaşantılarında çok başarılı olurlar. Evlilik onlar için kutsal bir kurumdur ve evlenirken, oldukça seçici davranırlar. Tam anlamıyla bağlanabileceği bir eş isterler.
ÇOCUKLARI:
Genelde iyi huyludurlar. Barışçıl yaklaşımları ve doğal çekicilikleri ile çevrelerinin sevgilerini çabuk kazanırlar. Sevdiği insanlar, sevdiği ortamlar ve sevdiği yemeklerle çok mutlu olurlar. Problem yaratmaktan hoşlanmazlar.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Krizantem, mor menekşe, ortanca
GÜNÜN KOKUSU:
Gardenya, yasemin
GÜNÜN RENGİ:
Koyu mavi, mor, mürdüm
GÜNÜN  YORUMU:
Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gereken bir gün. Unutkanlıkları ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız. Kincilik ve eski olaylara odaklaşmak yerine, karşımıza çıkan yeni fırsatlara imkan tanımalı ve yolumuzu açmalıyız. Meraklı yapımızı tatmin edecek konular bulmakta zorluk çekmeyeceğimiz bir gün. Fakat isteklerimizdeki aşırılıkların olumlu yönlerimizi keskinleştirirken, istemediğimiz sivrilikleri de getiriyor. Dürüstlük kavramının önemli olduğu bir gün yaşayacağız. Bazılarımızın ailevi  sorunları ve yaşlılarla ilgili problemleri gündem kazanacak. Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Omuzlarımızı, kollarımızı ve sinir sistemimizi kollamalıyız. İstenmeyen fiziksel kazlara maruz kalabiliriz. Spor aktivitelerimiz yoğunlaşabilir

KOÇ:
Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz. Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda sizi ayrıcalık sağlıyor. Maddesel konularda , partnerinizden bir takım tavizler bekleyebilirsiniz.
BOĞA::
Atılımcı ve değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Bugün vereceğiniz her türlü kararı sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz.Yakın dostlarınız ve arkadaşlarınızla duygusal iletişim içinde olacağınız konular gündem kazanacak. Onlara her türlü konuda güvenmek isteyebilirsiniz.Gücünüzün sınırlanmasından hoşlanmıyorsunuz.
İKİZLER:
Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Ay dördüncü  evinizde ilerlerken, kişiselliğinizi ön plana çıkaracak mesleki başarılara ihtiyacınız olacak.Maddesel konularda üstün konuma gelmek gibi planlarınız olabilir ve ele aldığınız konuların peşini bırakmak istemiyor, gerekli kişilerle çalışmalarınızı gizli bir şekilde sürdürüyorsunuz.
YENGEÇ:
Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz, iş disiplininizi arttırıyor. Ay’dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.
ASLAN:
Ay bilinç altınızda sizi duygusal olarak yönlendiriyor. İsteklerinizin geçici olması konusunda bulgularınız sizi yanıltabilir. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz. Hafta başı  farklı olaylarla bir araya geleceğiniz dostlarınızın teklifleri ilginç gelebilir. Vereceğiniz kararlar ciddiyet kazanacak.
BAŞAK:
Ay  burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize yüklenmemeniz gerekiyor. Ortaklıklar konusunda aşırı alınganlıklar gösterebilir ve birlikte çalıştığınız kişilerden duygusal zararlar görebilirsiniz. Size darılabilecek kişilere karşı önleminizi almalı ve dostluklarınızda temkinli olmalısınız. Karşı tarafı dinleyin fakat yorum yapmayın.
TERAZİ:
Güneş burcunuzda ilerlerliyor.Karşılıklı ilişkiler çok önemli. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermelisiniz. Yeni başlangıçlar konusunda ani atılımlardan sakınmalı size söylenen her sözü denetimden geçirmeli ve daha sonra karar vermelisiniz. Sağlığınızla ilgili bugün bol su içmelisiniz.
AKREP:
Duygusal konularda hata yapmak istemiyor ve düşüncelerinizi sürekli irdelemekten yorulmuyorsunuz. Bugün, partnerinizle ortak sosyal çalışmalar içinde olacaksınız.Birbirinize destek verirken, bazı konularda anlaşmazlığa düşebilir ve ayrı fikirleri savunabilirsiniz. Gün içinde, paylaşıma özen gösterirseniz olay kendiliğinden düzelecektir.
YAY:
Ailenizle ilgili sorunların gündeme gelmesi bireyler arasında çatışmalara neden olabilir. Onların karakteristik özelliklerine ters düşmeyecek şekilde hareket etmelisiniz. Sevdiklerinizin mutluluğu sizin davranışlarınızla paralel gidecek. Bugün, iyimser ve yardımsever duygularla hareket etmek istiyorsunuz.
OĞLAK:
Bugün arkadaşlarınızla birlikte unuttuğunuz veya rafa kaldırdığınız  konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma  konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle bazı olumlu paslaşmalar gerçekleştireceksiniz.
KOVA:
Bugün Ay para evinize hareketlilik getiriyor. Bir çok kombinasyon bağlantılar sizi bekliyor. Yenilenme duygusu içinde hareket edebilir ve bulunduğunuz ortamları değiştirmek isteyebilirsiniz.Alışveriş zevkinizi tatmin edeceğiniz ortamları gezeceksiniz. Sevdiklerinize hediye alma konusunda aşırıya kaçmamalısınız.
BALIK:
Takıntılı bir gününüz. Olayları gözlemliyor, kendinize göre sonuçlar çıkarıyor, daha sonrada bildiğiniz konularla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturuyorsunuz. Hafızanızın yardımıyla bir çok sorunu bugün rahatlıkla çözebileceksiniz. Uyku düzeninizin aksaması sizi sinirli yapıyor. Kısa yürüyüşler size iyi gelecektir.