BUGÜN DOĞANLAR:

Azimli ve uyumlu bir karaktere sahiptirler. Halka hizmet alanlarında başarılı olurlar. Aile içi sorunlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için , vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar.. Mantıkları ve duyguları arasında denge kurmayı başaran ender kişilerdir. Araştırmacı ve aktif düşünce yapıları sayesinde, yaşamda başarı grafikleri daima yüksek olacaktır. Kendilerine her konuda güvenirler. Yönetilmesi zor kişilerdir. Akıl oyunlarından hoşlanırlar ve espri yetenekleri güçlüdür. Yeni fikirlere açık olmalarına karşın, geleneksel davranmaktan hoşlanırlar. Uzak yollarla ilgili ütopik hayalleri vardır. Kendilerine her konuda güvenirler.

KADINLARI:

Düzenli ve kuralcı bir yapıya sahiptirler. İçsel güvensizliklerini yenmek için toplumsal çalışmalara ağırlık verirler. Yönetme duyguları yoğun olmalarına karşın, bu özelliklerini saklamayı yeğlerler. Sade ve kaliteli giysilerden hoşlanırlar ve fazla makyaj yapmazlar.

ERKEKLERİ:

Araştırmacı yapıları onları huzursuz kılar. Bulundukları ortamlarda sessiz ve derinden gitmeyi yeğlerler. Zeki bakışlarından hiçbir şey kaçmaz. Kendilerini beğenirler ve karşı cinse kolay güvenmezler. Kuruntulu yönleri yüzünden, sevdiklerine zor anlar yaşatabilirler.

ÇOCUKLARI:

Sessiz ve sakin yapılarına karşı hafızaları oldukça güçlüdür. Çocukluk anılarına ve alışkanlıklarına düşkündürler. Karışık ortamlardan ve  gürültüden rahatsız olurlar. Bağırsakları hassastır. Etli yemeklerden hoşlanmazlar.

GÜNÜN RENKLERİ:

Bej, mavi, sarı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Mimoza, Papatya, Manolya

GÜNÜN KOKUSU

Amber, misk ,kakuli, ıtır, kekik

GÜNÜN YORUMU:

Bugün, korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz. Yaşantımıza dahil etmek istediğimiz konular üzerinde daha iyi düşünmeliyiz. Sonradan pişman olacağımız konular canımızın sıkılmasına neden olabilir. Enerjimizin doğru kullandığımızdan emin olmalıyız. İçsel sorgulamamızı yaparken, geçmişte öğrendiğimiz şeylerin şimdiki yaşantımıza yansımalarından faydalanacağız.

KOÇ:

Ay’ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

BOĞA:

Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün.  Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı şeyleri aşma çabası içinde olacaksınız.

İKİZLER:

Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Ret etme konusunda daha cesur davrandığınız zaman, yaşamınız  kolaylaşacak.

YENGEÇ:

Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün, yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinizi çekmekte üzerinize yok. Başarınızın desteklenmesini istiyorsunuz.

ASLAN:

Ay’ın bulunduğu konum, kişisel özgürlüğünüz konusunda bazı kısıtlamalar getirebilir. Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtan davranışlarınızla oldukça ilgi göreceksiniz. Vurgulayıcı tavırlarınız göz dolduracak.

BAŞAK:

Bugün, yardımlaşma duygularınız çok yoğun bir şekilde seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli ve tereddütlü davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlü ifadelerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz ve kendinizi savunma konusunda, ısrarcı bir tutum izleyeceksiniz.

TERAZİ:

Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, dengelerinizi yitirmeden politik tavırlarınızla durumu idare etmeyi başaracaksınız.

AKREP:

Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni, bugün kişisel olarak içsel güvensizlik taşıyor ve olayları yanlış  algılıyor olmanız. Uzak yollardan misafirleriniz gelecek.

YAY:

Bugün, gücünüzü maddesel olaylara odaklamış durumdasınız. Özel yeteneklerinizi sunuş şeklinizi tasarlamaya başladınız bile. Yapacağınız işlerde rakip tanımak istemiyorsunuz. Yurt dışı bağlantılarınız varsa, kökten halletmeniz gereken birçok pürüz olabilir. Özgürlüğünüzü doğru zamanlarda kullandığınız zaman, başarı grafiğiniz artıyor.

OĞLAK:

Maddi konularda sadece mantığınızla değil, güçlü sezgilerinizin de size yardımcı olduğunu bildiğiniz için, hiçbir şeyi şansa bırakmaktan yana değilsiniz. Mesleki hırslarınız ön planda olacak. Girişimciliğinizin desteklenmesini istemeniz, bazı güç kaynaklarını harekete geçirebilir. Güvendiğiniz bir dostunuzdan kişisel yardım alabilirsiniz.

KOVA:

Duygularınızı ifade ederken zorlandığınız bildiğiniz için, tartışmalardan kaçmayı yeğliyorsunuz. Güçlü yaratıcılığınız her fırsatta sergileme ihtiyacı hissettiğiniz için, küçük hiddetlerin büyük zararlara yol açtığını sizden daha iyi bilen yok. Gözlemciliğinizin yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız.

BALIK:

Bugün, başkalarının şansından yararlanabilirsiniz. Kişisel kazançlarınızın artışı konusunda ilginç fikirleriniz gündeme gelecektir. Aile çevrenizde gelişen ilginç olaylara seyirci kalmak istemiyor ve paylaşımlarda sizin de katkınız olsun istiyorsunuz. Duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi kontrol etmeli ve isteklerinizi dengelemelisiniz