BUGÜN DOĞANLAR:

Derin duyguların insanlarıdır. Asla yüzeysel olmasını bilemezler.Çalışkan hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Çıkarcı davranmaları yüzünden, tepki almaları bile, onlar için engel teşkil etmez. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur. Sanatçı bir yapıya sahiptirler.İnce  zeka ve aktif bir yapılarıyla bulundukları yerde göze çarpmasını iyi bilirler.Yaşamlarında şahsi sorunları ve iş problemleri yüzünden sürekli başları ağrıyan ve kendilerini mutsuz hisseden bu kişiler için yaşamın ikinci yarısı daha talihli olacaktır. Çocuklarla ilgili karışıklıklar söz konusu olacak.. Aile içi sorunlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için , vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar.Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini  geliştirmeyi öğretecektir. Sahiplenme duyguları çok gelişmiş olduğu için sevdiklerine karşı aşırı sevecen ve kıskançlık dürtüleri içinde ikilem yaşatırlar. Maddi konularda şanslarına güvenirler. Fakat, yaşamlarında çok fazla risk yaşayacaklar ve aşırı uç noktalarda dolaşacaklardır.

ERKEKLERİ:

Sempatik ve elinden her tülü iş gelen bir yapıya sahiptirler.Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır.Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır.Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme egoları yüzünden yanlış ilişkilerin kişileri olabilirler

KADINLARI:

Işıldayan bir güler yüz.mükemmel bir zihin kapasitesine sahiptirler.Etkili ve başarılı dostluklar kurabildikleri için, iş yaşamlarında başarıyı kolay yakalarlar.Çok belirgin orijinal kafası ve hümanist duyguları onlara yaşamda prestij sağlayacaktır.

ÇOCUKLARI:

Küçük yaşlardan itibaren teşvik ve ödülle yemek yemeye ve ödev yapmaya alışık olan bu çocuklar , tehditkar zekaları ile ön plana çıkarlar. Bebekken sessiz ve sakindirler. Büyüdükçe açık havaya ve doğaya karşı aşırı bir sevgi duymaya başlarlar. Gürültüden ve karışık ortamlardan nefret ederler.Motivasyona ihtiyaçları vardır

GÜNÜN YORUMU:

Duygusallığımız orijinal bir şekilde süsleyerek karşımızdaki kişilere sunabiliyoruz. Konuşmalarımızda abartılı davranabilir ve iletişim içinde olduğumuz kişilerin fikirleriyle çarpışmak isteyebiliriz. İktidar hırsımız ön plana çıkıyor. Sevdiklerimiz tarafından fevrilikle suçlanabiliriz. Kişisel zevklerimizde aşırılıklar ve abartılar söz konusu. Aşk yaşamımızda güçlenme ve sosyal aktivitelerimizde hareket var. Arkadaşlarımızla aramızda gelişen  duygusal bağlarımız bizi olumsuz etkilemesine izin vermemeliyiz. Yüksek ve güçlü duyguların hakim olduğu bir gün ve her şeyin en iyisini istiyoruz.

 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Açelya, menekşe, lavanta

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, tarçın

GÜNÜN RENGİ:

Saman sarısı ,  yosun yeşili

KOÇ:

Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz.Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır. Zincirleme gelişen olaylardan sizde payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden  yardımcı olmanızı isteyebilirler.

BOĞA:

BugünVenüs, mars, Neptün  kombinasyon burcunuz Balık’ta  ilerliyor ve üstelik  Merkür geri hareketine devam ediyor.Partnerinizle  karşıt düşünceler içinde olmanız,  aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Bugün yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden  olabilir Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan bir çok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz..Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak.

YENGEÇ:

Bugün, Ay burcunuzda  ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor.. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Jüpiter’in  geri hareketi maddi ve çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanızı gerektiğini gösteriyor. Her konuda düşünerek karar verin.

ASLAN:

Merkür karşıt  evinizde geri gidiyor.. Duygusal konulara takılı hareket etmeniz sizi olumsuz  kılıyor. Karşınızdaki kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Onların size karşı haksız davranmaları gururunuzu incinebilir. Sert çıkışlar yaparak kişiliğinizi ortaya koymalısınız. Ayaklarınız problem yaratabilir dikkat edin.

BAŞAK:

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

TERAZİ:

Bilinçaltınızın pozitif  enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Bu yoğunluk karşısında aklınız karışabilir.

AKREP:

Bugün Ay, Yengeç’te  ilerliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Jüpiter’in Aslan’da  geri gidişiyle fırsatların ayağınıza gelmesine rağmen enerjiniz ve bulunduğunuz konum yetersiz kalabilir. Ayak kaslarınızı güçlendirmelisiniz.

YAY:

Merkür’ün geri hareketi, iletişim evinizi  etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil.

OĞLAK:

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sizin her zamanki  çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

KOVA:

Merkür’ün burcunuzda geri gitmesi sizi çevrenize karşı duygusal tavırlar takınmanıza neden oluyor. Onlarla ilişkilerinizde bazı pürüzlerin çıkabileceğini gösteriyor. Duygusal değişimleriniz işinizi arka plana atmanıza neden oluyor.Maddi konularda istediğiniz performansı yakalamak için biraz daha beklemelisiniz.

BALIK:

Venüs, Neptün  ve Mars burcunuzda  geri gidiyor.. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması,sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Beklenen  misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada  duygusal coşkular yaşayacaksınız