BUGÜN DOĞANLAR:

Çevresinde yargı yeteneklerinin mükemmel oluşları ile tanınırlar. Değerli dostları sayesinde yaşam kaliteleri daima yüksek olacaktır. Sanatçı yönleri ve  entelektüel yetenekleri oldukça güçlüdür. Detaycı ve araştırmacı kişilikleri yüzünden yaşamlarını sürekli sorgulayarak yaşarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Sahiplenme duyguları çok gelişmiş olduğu için sevdiklerine karşı aşırı sevecen ve kıskançlık dürtüleri içinde ikilem yaşatırlar. Yöneticilik vasıfları belirgindir. Anılarına sadık kişilerdir. Aile bağları çok güçlüdür. Çevreleri kalabalık olmasına rağmen, dost seçimlerinde oldukça titiz davranırlar. Aktif zekaları sayesinde çözümlemeyecekleri olay yoktur. Kendilerine çok güvenirler. Kinci ve intikamcı yönlerini gizlemeyi severler.Rüyalarla ve sezgileriyle hareket ederler. Mistik karakterleri olup, içine kapanık bir karakterdir. Sanat ve müzik konusunda yaratıcıdır.

KADINLARI:

Görünüşleri munis iç yapıları isyankardır. Bazen fanatik düşünceleri vardır. Cazibeleri yüksek ve cinselliğe düşkündürler. Bu konuda romantik fantezileri vardır. Çok çabuk sinirlenmelerine karşın, iradeleri çok güçlüdür. Kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantıları paralel gelişir.

ERKEKLERİ:

İçkiyi severler. Sık sık anlaşılmaya ihtiyaç duyarlar. Kinci ve intikamcı yönlerini gizlemeyi severler. Fiziksel özelliklerini ön plana çıkmasından hoşlanırlar ve dış görünüşlerine gereğinden fazla özen gösterirler. Kozmetik konularına meraklıdırlar. Yepyeni projelerle para kazanırlar.

ÇOCUKLARI:

Sakin ve sessiz tavırları ile olgun bir karakteri canlandıran aktörler gibidirler. Ciddi tavırlarıyla büyüklerinin ilgilerini çekmeye bayılırlar. Yeteneklerini daha küçük yaşta etraflarını sergilemekte başarılıdırlar. . Hafızaları ve el becerileri güçlüdür.

 GÜNÜN YORUMU:

Çekicilik sanatının güncellik kazanması ve kadın objelerin bol kullanılması söz konusu. Bugün her yerde aşk kazanacak. Magazin sayfalarında bol bol duygusal haberlere rastlayacağız. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Bazılarımızın gizli çapkınlıkları söz konusu olacak. Bugün, güzelliklerin hakim olacağı bir gün. Duygularımızda estetik ve yaratıcıyız. İsteklerimizdeki artışlarda belli bir kalite var. Birçok konser salonları ve sanat galerilerinin yoğunluk yaşaması söz konusu. Uyum ve artistik duyguların ön plana çıkmasıyla, yaşam zevkimizde artış gözlenecek.

 GÜNÜN RENGİ:

Açık pembe, açık turkuvaz

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Yasemin, Beyaz Gül

GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, tropikal meyve kokusu, ıtır

 

KOÇ:

Duygusal tatminler peşindesiniz. Sizinle aynı şeyi paylaşmak istemeyenlere hoşgörülü davranacaksınız. Kişileri olduğu gibi kabul etmenin zarifliği içindesiniz. Bugün, dostlarınıza karşı haksızlık yaptığınızı hissediyor ve içsel duygularınız sizi rahatsız ediyor. Maddi konularda pürüzlerinizi gidermelisiniz. Akşam saatlerinde neşeleneceksiniz.

BOĞA:

Sosyal çevreniz sizi aralarında görmek isteyecekler. Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızın sitemlerini görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün başarınızı paylaşmaktan zevk alan samimi yakınlarınızla birlikte olabilirsiniz.  Duygusal ilişkileriniz, çevresel faktörlerle örtüşebileceği bir gün içindesiniz. Olaylara bakış açınız sizi farklı kılıyor.

İKİZLER:

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler nedeniyle kendinizi germeyin. Yaşam ve iş tecrübesi olarak sizden büyük olan kişileri ihmal etmemelisiniz. Gündelik yaşamınızda sizi zorlayan konuya karşı, daha sistematik nasıl yaklaşılacağını ve kişilerle olan yakınlaşmalarınızın derecesini belirlemelisiniz.

YENGEÇ:.

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal olayları gündeme getirecek. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız karmaşanın içsel çatışmalara neden olması, sizi aşan şeyler. Birlikteliğinizde kişisel hırsınızın ön plana çıkmasından, partneriniz  rahatsız olabilir. Güçlü bir enerjiniz var ve olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz.

ASLAN:

Gün içinde büyük özverilerle yürütmeye çalıştığınız ve hiçbir art niyet gözetmeden paylaştığınız işinizle ilgili fedakarlıklarınız dikkat çekiyor. Siz farkında olmasanız da, becerileriniz sizi ön plana taşıyor. Güçlü olmanız gereken bir gündesiniz. Sizden beklenen aktivite konusunu tekrar gözden geçirerek, eski hatalarınızı yapmayın.

BAŞAK:

Dostlarınızla birlikte girişimde bulunacağınız konuda sizin aktifliğiniz ve iş bitiriciliğiniz ön planda olacak. Yine her zaman ki sağduyunuzla, diğerlerinin bir an önce gerçekleştirmek istediği konuyu aceleye getirmemelisiniz. Zaten bir çok şey kendiliğinden, olması gereken yerine oturmak üzere. Eklemlerinizde bazı problemler ve ağrılarla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ:

Kendinizi ifade ederken çevrenizi etkileme konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanacağınız bir ortamda olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

AKREP:

Yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Bugün farklı değerler arasında kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Sağlığınız alerjik ortamlardan etkileniyor. Bunun için tozlu yerlerden uzak kalmalısınız.

YAY:

Duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Yeni hedeflere konusunda çekimser davranmaktan vazgeçmeli kişisel gereksinmelerinizi ön plana çıkarmalısınız. Kendinizi fazla yormadan, hafif fakat sıklıkla yapabileceğiniz bir spor dalında hobi niteliğinde uğraş verebilirsiniz.

OĞLAK:

Ay burcunuzda ilerlerken; duygusallığınızla ataklığınızı harmanlayacak ve bu tavırlarınızla çevreniz tarafından temkinli bir şekilde izleneceksiniz. Duygusal ilişkilerinizin sınırlarını  daha fazla zorlamayın. Partnerinizin davranışları ile ilgili sürekli değişen tepkiler içindesiniz. Bu arada yeni tanışacağınız kişilere mesafeli olun.

KOVA:

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmekten son derece mutlusunuz. Duygusal çelişkilerden uzak kalmalısınız. Yaşadığınız olayları düşündüğünüz zaman, kafanız karışabilir. Kazançlarınız konusunda, elde ettiğiniz avantajları doğru kullanmalısınız.

BALIK:

Kendinizi ifade ederken çevrenizi etkileme konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Olayları doğal akışı içinde değerlendirmek ve mantığınızı ortaya koyarak karar vermek isteyeceksiniz Dikkatinizi dağıtmamanız gerekiyor.