01.03.2015.PAZAR.ASTRLOJİ

BUGÜN DOĞANLAR:

Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini o kadar güzel ifade ederler ki, bu konuda tanınmış bir edebiyatçı bile olabilirler. Yeni dünya keşfetmeye hevesli entelektüel kişileridir. Tartışmayı. sevmedikleri halde yenilgiden hoşlanmazlar. Evlerinin rahat ve paralı olmasından hoşlanırlar. Sahip olduklarını paylaşmaktan hoşlanırlar. Özellikle, kötü günlerin aranılan kişileridir. Kolay öfkelenmezler fakat, kırıldıkları zaman da, asla geriye bakmazlar. Yaşam kalitelerini sürekli yüksek tutmak istedikleri için, yüksek tirajlı işlerden hoşlanırlar. Doğru partneri buldukları anda, yaşamın tadını istedikleri gibi çıkarırlar. Yeter ki  duyguları onu yanıltmasın. Kazanmak için doğmuşlardır ve kaybettiklerini anlarlarsa, bulundukları ortamı terk ederler. Yaşlıların en iyi dostlarıdır. Gençliklerinde coşkulu, orta yaşlarında bilge, yaşlılıklarında kaprisli bir kişilik sergilerler.

KADINLARI:

Güzel konuşmaları ile dikkat çekerler. Çevrelerinde güzelliklere duyarlıdır. Sevmek ve sevilmek duyguları çok yoğundur. Aşksız bir yaşam düşünemezler. Aile bağları çok güçlüdür. Eski dostları ile bağlarını koparmaktan hoşlanmazlar. Evlilik onlar için elzemdir. Yaşamları paylaşım üzerine kurulmuştur. Dalgın yönleri ve hülyalı bakışları onları cazip yapar..El hareketleri ile konuşurlar. Evlilik onlar için elzemdir.

ERKEKLERİ:

Hareketli yapısı ve yüksek enerjisi  sayesinde çevresini kontrol altında tutar. Doğru işlerin kişisi olmasına rağmen, radikal tarzı bazılarına ters gelebilir.

Farklılığı hemen fark edilir. Yaptığı her işte başarılı olur ve çevresinde yaratıcı fikirler oluşturmakta beceriklidir. Özellikle genç insanlarla iletişim kurmakta başarılıdır.

ÇOCUKLARI:

Öfkeli fakat yaratıcı çocuklardır. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin yaramaz ve akıllı çocuklarıdır. Mekanik oyunlardan hoşlanırlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün, duygularımızda bir sabitlik söz konusu. İsteklerimizden vazgeçmiyor ve düşündüklerimizi inatla yaşama geçirmeye çalışıyoruz. Mesleki anlamda, başarı duygumuz belirginleşmiş durumda. Toplumsal ve sosyal hayatımızın bize sağlayacağı avantajlar ve dış görünüşümüz önem kazanıyor. Yaşam kalitemiz yükseliyor. Mantığımızın devreye girmesi ile, çözüm bekleyen olayları kolayca sonuçlandıracağız. Unutkanlıkları ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız.

GÜNÜN KOKUSU:

Nergis, menekşe,zambak, anason

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Leylak, mor menekşe, zambak

GÜNÜN RENGİ:

Koyu mavi, vişne çürüğü

KOÇ:

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

BOĞA:

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.. Bugün detaylar önemli olacak.

İKİZLER:

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak Bugün Ay’ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, bu konuda size belirli bir disiplin sağlıyor. Kapalı olmayı tercih ediyorsunuz.

YENGEÇ:

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

ASLAN:

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz , hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.

BAŞAK:

Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkileriniz de yansıtıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak Çevrenizde yaşadığınız değişimler konusunda bir çok aktivite ilginizi çekecektir.

TERAZİ:

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

AKREP:

Bugün evrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar ilgilendirmiyor. Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Fakat siz, amaçlarınız doğrultusunda yaşadığınız için, düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.

YAY:

Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz.

OĞLAK:

Bugün, çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce, olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.

KOVA:

Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Bugün, kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize iş icat etmekte üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Gizli takdirler sizin için.

BALIK:

Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Bugün günlük temponuzun yoğunluğunu bir plan dahilinde uygulamalısınız.Her zamanki gibi değişen iş koşullarını lehinize çevirmekte oldukça profesyonelce davranıyorsunuz. Metabolizmanızla ilgili aksaklıklar söz konusu.