BUGÜN DOĞANLAR:

Son derece pratik ve beceriklidirler. Düzenli olmak onlar için çok önemlidir. Bilime ve edebiyata meraklıdırlar. Doğrudan ilgilenmeseler bile, bu mesleklere ilgi duyanlara saygı gösterirler. Olağanüstü hafızaları vardır. Duygusal yönlerini saklarlar. Paylaşıma açık değildirler. Özgürlüklerini korumak ihtiyacındadırlar. İlişkilerinde, aradıkları özellikleri bulurlarsa, hiç çekinmeden evlenirler. Sanata karşı aşırı duyarlıdır. Tartışmacı ve kavgacı yapıda kişilerden nefret ederler. Meslek tutkuları çok büyüktür. Cesur ve kibirlidirler Huzursuz ve kaprisli günlerinde yanlarına kimseyi yaklaştırmak istemezler ve yalnızlığı tercih ederler. Gizli ve zor konular ilgilerini çeker ve her konuda bilgi sahibi olmak isterler. Pratik ve gerçekçi çalışmalar yatkındırlar. Madde kavramı önemli olduğu için, yaşam boyunca para için çalışabilirler. Hayat standartlarını yüksek tutarlar. Başkaları için para harcamaktan çok, kendilerine yatırım yapmaktan hoşlanırlar. Sezgileri çok güçlüdür ve mistik konular ilgilerini çeker.

KADINLARI:

Kadınları; sade ve kibardır. Kendilerine yaklaşmak başlı başına sorundur. Mağrur, mesafeli ve ince duyguludur. Gösterişi sevmezler. Konuşma yeteneği çok güçlü oldukları için, girdiği ortamlarda karşısındaki kişileri kolaylıkla ikna ederler. Eleştirilmeye gelemezler. Eli açık ve hünerli yönleriniz vardır. Özellikle mutfak işlerinde çok başarılıdırlar

ERKEKLERİ:

Erkekleri; sakin ve çalışkandırlar. İlişkilerinde macera değil huzuru ararlar. Akıllı ve entelektüel kadınlardan hoşlanırlar. Gelişigüzel para harcamayı sevmedikleri için, bazılarına itici gelebilir. Fakat doğru zamanların doğru kişileridir. Dengeli ve asil görünüşlüdürler.

ÇOCUKLARI:

Neşeli fakat sorgulayıcı çocuklardır. Her şeyi merak ederler. Ebeveynlerini meraklı sorularıyla bıktırsalar bile, öylesine sevimli ve akıllıdırlar ki, onlara asla kızamazsınız. Büyümüşte küçülmüş bir edaları vardır. Mekanik oyunlarında oldukça beceriklidirler

GÜNÜN YORUMU:

Düşüncelerimizde yoğun bir derinlik hakim. Planlarımızı gizli tutmak isterken, yaşamımızla ilgili önemli kararlar alabiliriz. Sabırlı ve dayanıklı olacağımız gün içinde; karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalı ve çıkarlarımızı göz ardı etmemeliyiz. Bugün, kişisel cazibemizi ve seksapel yönlerimizi vurgulamalıyız. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak, dostlarımız arsında özel bir konumda olacağız. Arkadaşlarımızla sırlarımızı paylaşırken seçici davranacağız. Sinir sistemi rahatsızlıklarına ve melankolik olmaya yatkın günlerimizden biri., Sağlığımıza özen göstermeli ve bitkisel çaylar ve meditasyonla rahatlamayı denemeliyiz.

GÜNÜN KOKUSU:

Nergis, menekşe,zambak, anason

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Leylak, mor menekşe, zambak

GÜNÜN RENGİ:

Koyu mavi, vişne çürüğü

KOÇ:

Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Küçük öfkelerin zararlı olduğunu size hatırlatsalar bile siz kendi tavırlarınızda inatla ısrar ediyorsunuz.. Partnerinizle bu durumu görüşebilirsiniz.

BOĞA:

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün konumu, somut olaylarla ilgilenmenize neden olacak. Çevrenizin tecrübelerinden yaralanmak sizi olumlu bir şekilde motive ediyor. Kendi

görüşlerinizin, geçmişin tecrübeleriyle birleşmesi sonucunda, mükemmel bir sentezin ortaya çıkmasına neden oluyor. Değişim dolu günler sizi bekliyor.

İKİZLER:

Bugün hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz. Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumun geçiciliğini kavrayabileceksiniz.

YENGEÇ:

İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Bugün, bir çok aktiviteye katılacak ve bulunduğunuz ortamlarda ilginç fikir ve tavırlarınızda dikkat çekeceksiniz.Yaşamınızı renklendirmek adına göstereceğiniz çaba, bazı isteklerinizde de artış sağlarken, kendinizi iyi hissetmenize neden olacak

ASLAN:

Partnerinizle ortak çalışmalara girmeden önce, kendinize biraz daha, zaman tanımalısınız. Sabit düşüncelerin kişisi olarak, onun değişen fikirlerine karşı, olumsuz bir tavır almanız mümkün. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir.

BAŞAK:

Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. Bugün kardeşlerle ilgili iletişim problemleri gündeme gelebilir ve aile içinde bu konuların yorumu yapmanız gerekebilir. Duygusal karışıklığınız devam ediyor.

TERAZİ:

Ay tepe evinizde ilerleyerek, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkilemektedir. Çalışkan yapınıza uygun davranışlar içindesiniz. Sabırla yaklaştığınız konularda başarınızı perçinliyorsunuz. İşin içine duygular girdiği zaman aklınız karışıyor ve olaylara daha farklı bakabiliyorsunuz

Bugün kişisel hobilerinize de, yer vermelisiniz.

AKREP:

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Sizin farklı düşünceleriniz karşısında, onların tepkili davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bugün, sosyal ilişkilerinize ağırlık verecek ve .akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılacak ve onlarla hoş vakit geçireceksiniz.

YAY:

Bugün, kişisel özelliklerinizi vurgulayan tavırlarınızı denetlemek zorundasınız. Özgürlükçü ve değişken yapınızı olumlu kullandığınız zaman, çevrenizle anlaşmanız daha da kolaylaşıyor. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor.

OĞLAK:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklıklar ve ilişkiler konusunda, duygusal davranmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün, karşı cinsin ilgisi üzerinizde. Eski aşkınızla ilgili pürüzleri bir türlü kafanızdan atamıyorsunuz. Üstelik, onunda hala sizin üzerinizde etkisini arkadaşlarınızda biliyor.

KOVA:

Kardeşlerle ve yakın akrabalarla ortak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Onların sizi ziyaret etmek istemeleri, sizi olumlu bir şekilde etkileyecektir. Çalışkan ve sorumluluk duygunuzu sonuna kadar yerine getiren bir kişi olarak, bugün örnek teşkil edecek davranışlar sergilemeniz sizi olumlu kılacaktır.

BALIK:

Çevrenize karşı gururunuza olan aşırı hassasiyetiniz, sizi gergin yapıyor. Bazen, bu işi fazlaca abartıyor ve sevdiğiniz kişiyi de kırıyorsunuz. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın

ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar. Bugün bünyeniz çok hassas. Hatta mümkünse tenha yerleri tercih ederek, kendinizi olaylardan uzak tutmaya çalışın