BUGÜN DOĞANLAR

Serüvenci ve mistik bir yapıya sahiptirler. Yüce gönüllü kişiliği ve başkalarına yardım etme istekleri yüzünden yaşam boyunca ilginç deneyimler yaşayacak, çalışma güçlerini insanlara hizmet etmek için kullanacaklardır. Sosyal yaşantılarında çevreci yönleri her zaman ön planda olacaktır. Keskin ve kavrayıcı bir zekaya sahiptirler. İnce espri güçleri, olaylara ciddi fakat mizahi bir tarzda  bakmalarını sağlar. Kolay ikna olan kişiler değildirler. Farklı bir  felsefeye ve derin bakışa sahiptirler. Doğru sözlü, açık konuşan, seyahati  ve sporu seven biridir. Karşı cinsi kendilerine hayran bırakan çekici ve hoş kişilikleri vardır. Sahip oldukları değerlerin bozulmasına izin vermemelidirler. Rahatlarına ve zevklerine düşkün oldukları için. yaşamaların da her türlü konforu isterler. Seçtikleri eşin sosyal statüsü önemlidir. Sabit ilişkilerini kişisel kazanç elde etmek için kullanabilirler. Sosyal ilişkilerinde şanslıdırlar.

KADINLARI:

Çevresel sezgileri çok gelişmiştir. Hayalleriyle ilgili istekleri ön planda olduğu için, yaşam yarışları hiç bitmez. İnatçı ve aşırıya kaçan davranışları her alanda kendini gösterir. Duygusal

hayatları çok karışıktır. Birden fazla evlilik yapacaklardır.

ERKEKLERİ:

Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz. Gençliklerinde oldukça yakışıklı ve cazibelidirler. İlerleyen yaşlarında bile kendilerine bakmasını bilirler. Fakat erken gözlük takabilirler. Özgürlük tutkuları yüzünden geç yaşta evlenirler.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve inatçı çocuklardır. İstemediği bir şeyi onlara asla yaptıramazsınız. Sevdikleri tarafından eleştirilirlerse, kinci ve içine kapanık olurlar. Detaylar ve ayrıntıları unutmazlar. Kendileri izin vermediği müddetçe sizin onları yönlendirmenize imkan tanımazlar

GÜNÜN YORUMU:

Bugün oldukça hareketliyiz. Hızlı düşünüyor ve çabuk davranacağımız için, bir çok fırsatı anında değerlendiriyoruz. Kafamız son derece işlek ve çözülmesi en güç problemleri bile anında çözebiliyoruz. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacağız. Birçok organizasyon çalışmaların altına imza atabiliriz. Düşüncelerimizi konuşurken aceleci tavırlarımız ortaya çıkıyor. Girişimci yönlerimizi kullanmak isteyebiliriz. Bugün çeşitli olanaklarımızı farklı bir şekilde kullanacağız. Maceracı ruhumuz körüklenecek. Zeki fakat açık göz davranışlarımız çevremizde yanlış anlaşılabilir. Cesaret isteyen işler bizi bekliyor

 GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Zambak, manolya, krizantem

GÜNÜN KOKUSU:

Sabun, Nane, papatya, yasemin

GÜNÜN RENGİ:

Kahverengi, saman sarısı, küf sarısı, bordo, kemik rengi

 KOÇ:

Bugün, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu.Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, Ay’ın konumu kararlarınızda  istemediğiniz değişimlere neden olabilir. Yakınacağınız konuların ortaya çıkmaması için bazı önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

BOĞA:

İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Bugün hata yapmaktan çekiniyor ve düşünceleriniz toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz.. Hırslı yapınızı ortaya çıkaracak olaylarla gündeme geleceksiniz. Bugün, üstlerinizle aranızda sezgisel bağlarınız daha da güçlenebilir.

İKİZLER:

Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. . Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır. Bugün.Ay’ın konumu, bulunduğunuz ortamlarda  ön plana çıkacağınızı gösteriyor.

YENGEÇ:

Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullarda bazı zorlanmalar olabilir. Sınırlarınızı aşmak konusunda cesaretli davranacaksınız.

Kişisel yatırımlarınız için uygun bir gün.

ASLAN:

Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemeli ve çevrenize şans vermelisiniz. Kariyerinizle ilgili değişimlere açık olmanıza rağmen, gizli hesaplarınız gözden geçirmenin tam zamanı.

BAŞAK:

Karşılıklı ilişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen hataların karşınıza çıkmasından hoşlanmadığınız halde gizli inatçılığınız yüzünden her zaman kayıplara adaysınız.

TERAZİ:

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, bir çok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bir çok işe soyunacaksınız. Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz.

AKREP:

Ay’ın burcunuzda ilerliyor. Ortak dostlarınızla birlikte çalışmalar için uygun bir gün. Maddi konumlarının size yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.. Zarif davranışlarınızla ilişkilerinizde hoş anlar sizi bekliyor.

YAY:

Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız her türlü çalışma karşılıksız kalmayacak. Bugün Ay bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Akşam saatlerinde kendinizi daha özgür ve esnek hissedeceksiniz. Diş kontrollerinizi ihmal etmeyin.

OĞLAK:

Olayların arkasında farklı nedenler ararken, bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. . Bugün Ay, içgüdülerinizi ön plana çıkarırken, mantığınızın gerektirdiği davranışlardan uzaklaşmamaya çalışın. Duygusal takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek.

KOVA:

Ay tepe evinizde ilerlerken, yanlış atılımlardan çekiniyorsunuz. Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda; doğal yapınızı korursanız, kişisel çekiciliğiniz etkili olacak. İskelet sisteminizi zorlamamalısınız

BALIK:

Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerlerde olduğunuz için, sizi tenkit edenleri sayısı bir hayli fazla. Bugün Ay’ın konumu, özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacağınızı gösteriyor ve sakin bir şekilde durum değerlendirmesi yapacaksınız. Enerjinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsunuz.