19.09.2014.Cuma.astrloji 

BUGÜN DOĞANLAR: 

Yaşamlarında daima belirli ve özel dostları vardır. İş arkadaşları arasında ketum olmakla tanınırlar. Duygu yüklü ve yaşama bağlı olan bu kişilerin hayatla mücadeleleri hiç bitmez. Olayların hem içinde hem de, dışında yaşarlar. Genellikle sevgi dolu ve sevgisini paylaşmayı bilen kişilerdir. Hislerinden ve yanlış anlaşılmalardan dolayı hep değişik yorumlanırlar. Yardım sever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdir.Sosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler. Genelde pek çok işini, perde arkasından yönetirler. Sevgilerini bazen abarttıkları için, partnerlerini gereğinden fazla şımartabilirler. Meraklı olmadıkları halde, motive edildikleri zaman herkesten daha üstün bir başarı sergilerler. Kaybetmekten hoşlanmazlar.. Yemek içme konusunda aşırıya kaçtıkları için, kalp ve damar hastalılarına meyillidirler Yaşamlarında birden fazla aşk ve evlilik yaşayacaklardır. Yaratıcılıkları, öz benlikleri ile baş başa kalınca harekete geçerler. Başkalarının dertleriyle ilgili olarak duyarlılıkları, onları rahatsız edecek boyutlardadır. 

ERKEKLERİ: 

Macera tutkunu kişilerdir. Yeni fikirlere açık oldukları için, tutucu kişileri anlamaları çok zordur. Hayatta sabırlı olmayı öğrenmelidirler. Asla kin tutmayı bilmezler. Hızlı düşünür ve karar verirler. Zeki ve alçakgönüllüdürler.. Çekici ve cazip kişilerdir. Bulundukları ortamlarda dikkat çekerler. 

KADINLARI: 

Yaşamları fanteziler ile doludur. Yaşamda bir çok düşmanları olacaktır. Maddi konularda güven duygusuna çok fazla önem verdikleri için de, paralarını biriktirmekten hoşlanırlar. Aşk yaşantıları oldukça karışıktır. Maddi evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olurlar. 

ÇOCUKLARI: 

Duygusal bağları güçlü çocuklardır. Kendilerini ifade edemedikleri zaman huzursuz ve sinirli olurlar.  Daha küçük yaşlarda kendi egolarına düşkün kişilerdir. Okul yıllarında öğretmenlerine kendilerini sevdirmesini bilirler.  Edebiyata ve müziğe düşkündürler. 

GÜNÜN YORUMU: 

Olayları incelemek ve sonuca gitmek için gerekli doneler kullanılacaktır. Enerjisini dengeleyen ve küçük öfke nöbetlerinden uzak kalmayı başaranlar için oldukça yoğun bir gün. Duygu patlamaların zarar vereceğini bilirlerse hata yapma olasılıkları ortadan kalkacaktır. Annemizle ve sevdiklerimizle ilgili bağlarımız güçleniyor. Kardeşler ve komşularımızla ilgili organizasyonlar ön planda olacak. İletişim konusunda hislerimiz ön planda. Bazı yeniliklere açık bir gün. 

GÜNÜN KOKUSU: 

Yasemin, yosun, freşh kokular 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ: 

İnci çiçeği, portakal çiçeği, sardunya 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ: 

Limon Çiçeği, Açelya 

KOÇ: 

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını, siz de fark ediyorsunuz. Bugün mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız. 

BOĞA: 

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün.Satürn, kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir. 

İKİZLER: 

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin  algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aşk yaşamınızda uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın. 

YENGEÇ: 

Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Üstünlüğünüzü karşı tarafa kabul ettirmek için, gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen, aceleci tavırlarınız yüzünden karşı tarafı kırabiliyorsunuz. Mide problemleri yaşayabilirsiniz. 

ASLAN: 

Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve yaratıcılığınızı gizleme gereği duyuyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Hırslı yapınızı ön plana çıkarmadan önce kısa düşünme molaları içindesiniz. Toplumsal işlerde başarı kazanmak, sizin için kolay bir şekilde gelişecek. Ay burcunuzda ilerlerken, mesleki anlamda başarınızı destekliyor.. 

BAŞAK: 

Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacağınız gün için de, kendinize dönük çalışmalar içindesiniz. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönlerinizi daha da belirginleştiriyor 

TERAZİ: 

Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Sezgileriniz sizi yanıltmadığını görmek, bir çok acılarınızı  unutturacak. Yaşamı farklı kılan nüanslar peşindesiniz. 

AKREP: 

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri.. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımların çok ses getireceğini bildiğiniz için, hedeflerinizi iyi belirliyorsunuz. 

YAY: 

Hiç kimsenin siz yaklaşmasına  izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinç altınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarıyı getirecek.. Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız. 

OĞLAK: 

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, bugün ketum olmalısınız 

KOVA: 

Derin düşünceler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz. 

BALIK: 

İlişkiler konusunda girişken ve yetenekli olduğunuz halde,  sinirlerinizi bozacak konu buluyorsunuz. Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirlemek istiyorsunuz. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay’ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.