BUGÜN DOĞANLAR:

Gündelik yaşamın zihinsel baskı uygulayan gelişmelerine karşı; oto kontrollerini kullanarak, kolaylıkla bir başka konuya adapte olabilirler. Ağır basan duygusallıkları ve sanat yönleriyle hissettikleri an’ı yaşarlar. Fakat, asıl yürüdükleri yaşam yolunu ihmal etmeyerek, izlerini kendi doğrularına götürecek şekilde derinden kazarlar.. Açık sözlü olmalarından dolayı etrafında kişilerin kalplerini kırabilirler. Birlikte yaşanılması zor kişilerdir. Sezgilerinden çok, gözlemciliğine güvenirler. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Sürekli çalışmaktan hoşlandıkları için, başarının daima yanlarında veya etrafında dolaşırlar. Kaybetmekten hoşlanmazlar. Sevdiklerine duygusal anlamda  fazla bağlıdırlar.Bencil ve gururlu yönleri, onları sosyal yaşamda agresif yapabilir.

KADINLARI:

Paylaşımcı bir yapı sergileseler de; özünde kendilerine dönük bireysellikleri için her yolu denerler. Bazen, abartılı bir şekilde ayrıntılara dalarken, daha dikkatli olmaları gereken bazı konularda da hızlı kararlar verebilirler. Rutin yaşam adımları onlara göre değildir.

ERKEKLERİ:

Değişken gibi görülmelerine rağmen, içsel olarak sabit düşünürler. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Düşüncelerini açıklarken, ketum davranırlar. Huzursuz ve kaprisli günlerinde yanlarına kimseyi yaklaştırmak istemezler ve yalnızlığı tercih ederler. Gizli ve zor konular ilgilerini çeker ve her konuda bilgi sahibi olmak isterler. Pratik ve gerçekçi çalışmalar yatkındırlar..

ÇOCUKLARI:

Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler.Yüksek sesli konuşanlardan ve kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.Okul yılları başarılı olmasına rağmen, sevmedikleri derslerde zorlanabilirler. Hayvanlarla arası iyidir.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün çeşitli olanaklarımızı farklı bir şekilde kullanacağız. Maceracı ruhumuz körüklenecek. Zeki fakat açık göz davranışlarımız çevremizde yanlış anlaşılabilir. Cesaret isteyen işler bizi bekliyor. Yollarla ilgili seyahatlerimiz gündeme gelecek. Liderlik savaşları olabilir. Yönetici ruhların atağa kalkması sonucunda, şirketlerin kadrolarında çatışmalar çıkabilir. Bazı gizli iş anlaşmalarının yapılacağı bir gün. Unuttuğumuz isteklerimizin yeniden gündem kazanması eski hataların tekrarlanmaması şartıyla, daha da güzel olayları beraberinde getirecek. Şansımızın bize yardım edeceği bir gün

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, kahverengi, Gri

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Beyaz gül, İnci çiçeği, Zambak

GÜNÜN KOKUSU:

Lavanta, menekşe, tarçın

KOÇ:

Düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün, bir çok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. İdeallerinizi bir an önce gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek bir çok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız. Bir arkadaşlarınızla birlikte yolculuk planlarınız olacaktır.

BOĞA:

Maddi konularda yoğun mücadeleler; sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Jüpiter Aslan’da  ilerlerken, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız.

İKİZLER:

Enerjinizin gücünü farkında olmanıza rağmen, sevdiklerinize kendinizi anlatma konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Onların sorunlarını çok fazla sahipleniyor ve onlar adına karar veriyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda daha ılımlı davranırsanız, istediğiniz sonuca alabileceksiniz. Hırslı yönlerinizi regüle etmelisiniz.

YENGEÇ:

İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Sizin zeki düşünceleriniz, karşı tarafın temkinli davranışlarına takılı kalabiliyor. Bugün, içsel dünyanızda, düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

ASLAN:

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Bilinçaltınızda düşündüğünüz fikirleri uygulama alanına geçmeden önce, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin de fikrini almak zorundasınız. Çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz. Özellikle sizi tepkisel davranabilirler.

BAŞAK:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızda derin ve güzel bir farklılık göze çarpıyor. Partnerinizin duygusal yönlerini görerek, ona daha fazla bağlandığınızı göreceksiniz. Bugün, fazla ketum davranmamalı ve siz de, hislerinizde saydam olmalısınız. Analizci yönlerinizin her an tetikte olması, sizi gereğinden fazla yoruyor.

TERAZİ:

Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulamayabilir ve çevrenizle ters düşebilirsiniz. Olayları derinlemesine algılıyor fakat yaşama geçirme konusunda ilgisiz davranıyorsunuz. İçinizden geçenleri, çevrenizle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bugün oto kontrolünüz gereğinden fazla çalışıyor olması, sizi rahatsız edebilir..

AKREP:

Bugün çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Planlarınızı sıkı bir şekilde saklamak isteyişinizin haklı nedenleri var. Entelektüel çalışmalardan hoşlandığınız için, kendi tarzınıza uygun kişileri tercih etmenize rağmen, huzursuz yapınızı önleyemiyorsunuz. Çocuklarınızın isteklerinin  ön planda olacağı bir gün.

YAY:

Arkadaşlarınızla birlikte çalışmaktan hoşlanıyor ve bugün, aktivitelerinizin yoğun olmasından dolayı güçlü egolarınız ön plana çıkacak ve bu nedenden dolayı çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz. Bugün yaşamınızla ilgili yenilenme duyguları içinde olmanız ve estetik duygularınızın güçlü olmasından dolayı, seçici davranabilirsiniz.

OĞLAK:

Gizemli davranışlarınız ve derin duygularınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İçsel enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle kendinizi denetlemek zorunda kalacaksınız. Her şeyi, ince detaylar üzerinde yapılandırıyor ve planlarınızı gizlemek istiyorsunuz.  Bugün maddeyle olan bağlantılarınızı daha sabit tutmak zorunda kalacaksınız.

KOVA

Çevresel ilişkilerinizde güçlü dostlarınızın yardımıyla,  arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmelisiniz.

BALIK:

Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor. Bugün duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğiniz görecek ve mutlu olduğunuz anları sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Derin araştırmalar içinde olmanız rağmen, günlük işlerinizi aksatmak istemiyorsunuz. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.