BUGÜN DOĞANLAR:

Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Sanat danışmanlığı onların tercih ettikleri mesleklerden biri olabilir. Yaşamda yüksek bir performans sergilerler. Kendilerine benzeyen eşler seçerler. İş ortakları konusunda oldukça şanssız olabilirler. Eşlerinin iş konusunda yaşadığı zorluklardan psikolojik olarak etkilenirler. İnançları çok güçlü olduğu için, yaptıkları her işi severek ve inanarak yaparlar. Arkadaşları arasında bir çok gizli düşmanı olur. Çoğu, kez çevreleri tarafından taklit edilirler. Hedefleri doğrultusunda yaşadıkları için, çevreden aldıkları tepkiler karşısında çok çabuk sinirlenebilirler. Araştırmayı çok sevdikleri için, mesleklerini bu yönlerini ortaya koyacak alanlardan seçerler. Hafızaları çok güçlüdür. Yaşamları boyunca iyi mevkilerde olan, güçlü dostlarının yardımını görecektir.

ERKEKLERİ:

Enerji dolu ve maceracı bir yapıları vardır. İhtiraslı ve tutkulu yapıları ile karşı cins üzerinde etkileri çok güçlüdür. Günlük programlarda rutin çalışmaktan bunalırlar.. Tez canlı ve çabuk sıkılan bir yapıya sahiptirler. Kendilerine çok güvendikleri için, çevrelerinde fazla cesur olarak bilinirler..

KADINLARI::

Önlemci ve koruyucudurlar. Dost çevresi kalabalık olmasına rağmen, genelde yalnız insanlardır. Özgürlük duygularını kullanamazlarsa, huzursuz ve kaprisli olurlar. İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Azimli ve çalışkandırlar. Hakimiyet altına girmekten nefret ederler

ÇOCUKLARI:

Meraklı ve sempatik çocuklardır. Daha küçük yaşlarda bir çok yetenekleri ortaya çıkar..El becerileri çok güçlüdür. Gezmeyi ve eğlenmeye çok severler. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar. Yaşamlarında renkler çok önemlidir.

GÜNÜN YORUMU:

Bir çok dostlarımızı ziyarete gideceğiz. Konuşmalarına güvendiğimiz kişilerin fikirleri bize ilginç gelecektir.Basın ve yayın kuruluşlarında hareket ve canlanma söz konusu. Birçok evliliklerle ilgili problemler ortaya çıkacak. Kişilerin özgülük anlayışları yüzünden bazı ilişkiler sorun yaşayacaktır. Kısa vadeli aşklar gündeme gelecektir. Sessiz ortamlarda çalışabileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz. Duygular her ortamda eleştiriye açık olacaktır.

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, mavi, sarı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı lale, fesleğen, gardenya

GÜNÜN KOKUSU:

Misk, kehribar, gardenya

KOÇ:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. .Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

 

BOĞA:

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz.Küçük seyahat planları yapacaksınız.

YENGEÇ:

Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri; güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmaları olacaktır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

ASLAN:

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde,enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir.  Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz..

BAŞAK:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle  birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

TERAZİ:

Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor.  Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca  geleceksiniz. Bir çok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinizden yararlanmak isteyebilirler.

AKREP:

Şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz ruhsal eşlik konusu en önemli mihenk taşınız olabilir. Kısaca, aşk hayatınız yeni değerlendirmelerin ve değişimlerin eşiğinde görünüyor. Değerlendirmelerinizi yaparken, tek taraflı davranmayarak; ikiniz içinde üzücü olmayan sonuçlara ulaşmaya gayret edin.

YAY:

Uyumlu grup çalışmaları ve ortak amaçlar doğrultusunda göstereceğiniz çabalar, hedefleriniz için olumlu adımları getirecek. Bu arada, gerçekleştirmek istediğiniz kariyerle ilgili olarak; kendinizi strese sokmadan ve bazı şeyleri aceleye getirmeden, kendi halinde çalışmalar yapabilirsiniz. Göğüs bölgenize, midenize ve diyetinizin aksamamasına gayret edin.   

OĞLAK:

Partnerinizle  ilgili hissettiğiniz hassas eleştiri noktalarında; yapmanız gereken en uygun hareket, acele ve sert tavırlarla üzerine gitmemek olmalıdır. Önce ortak paydalarınızı birlikte belirleyerek, yapılması gerekenleri saldırganlığa meydan vermeden çözmelisiniz. Bugün enerjinizi tasarruflu kullanın ve daha fazla dinlenerek, gevşemeye çalışın

KOVA:

İnatçılığınızı ve zorla kendinizi kabul ettirme gayretlerinizi bir kenara bırakmalısınız. Çünkü, sosyal aktivasyonların size yarar sağlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Bu arada, önemli ticari değişimlerin arifesinde iseniz, bunları de bir süre yavaşlatın. Planlarınızı yeniden gözden geçirin. Partnerinizle  birlikteliğiniz  önemi kavranacak

BALIK:

Kişisel yaşantınıza olumlu  katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz .