BUGÜN  DOĞANLAR:

İletişim konularında oldukça başarılıdır. Mantıkları çok güçlü kişilerdir. Kendilerine her konuda güvendikleri için, hiç kimsenin etkisi altında kalmazlar. Zeki ve parlak gözleri daima ışıl ışıldır. Çoğu kez dik kafalı ve pervasızdır. Maddeye bağımlı olmamalarına rağmen, para konusunda oldukça şanslıdırlar. Cömert ve arkadaş canlısı kişilerdir. Özgürlüklerine fazla bağlı oldukları için, evliliklerinde problemler çıkar. Meraklı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir.  Yaşamlarında kendilerine ün getirecek, sıra dışı meslekleri olacaktır. Bazen, abartılı bir şekilde ayrıntılara dalarken, daha dikkatli olmaları gereken konularda da hızlı kararlar verebilirler. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler. Yaşamları fanteziler ile doludur.

KADINLARI:

Kibar ince ve sevimli yapıları sayesine, girdikleri çevrelerde kendilerini sevdirirler. En belirgin özellikleri, ellerindeki değerleri koruma eğilimleridir. İşlerini gizli tutmaktan hoşlanırlar. Üzerlerine aldıkları her konuyu başarıya götürmek için, üstün bir tutkuyla çalışırlar. Tat alma duyguları çok gelişmiştir. Çok kolay arkadaş edinirler. Konuksever olup, yardım etmeye bayılırlar. Düşüncelerini herkesle paylaşmak istemezler.

ERKEKLERİ:

Hazır cevap, nükteli ve zarif bir kişilikleri vardır. Orijinal düşüncelere sahip oldukları için, yaşamları sürekli hareketli ve yoğun geçer. Çevreleri sürekli kalabalıktır. İnsan ilişkilerine düşkündürler. Dışa dönük ve sosyal ilişkileri kuvvetlidir. Yaratıcı yönleri güçlü, sanatsal özellikleri belirgindirler. Yaşamda birden fazla evlilik yaparlar. Daima toplumda güçlü olan eşleri seçerler. Gizli bir kariyer tutkuları vardır.

ÇOCUKLARI:

Ailelerine bağlı çocuklardır. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarpar. Renkli giysilerden hoşlanırlar. Bebeklikleri oldukça yaramaz geçer. Kendilerine özgün bir yapıları vardır. Liderlik özellikleri taşırlar. El becerileri güçlüdür.

GÜNÜN  YORUMU:

Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin bileşkesinin sentez oluştuğu bu günde, kişisel amaçlar toplum hizmetinde kullanılacaktır. Sanatçılarımızın çoğu birçok yeni projeler için girişimde bulunacaklar. Sanatsal olayların sonuçlarında, maddi kazanç anlamında geri dönüşler yaşanacak. Yöneticiler, kendilerine yeni iş alanları bulacaklar. Aşk, aşk, yine aşk diyoruz. Bir çok duygusal patlamaların olacağı bu günlerde bazı başlangıçlar için uygun bir gün olacak.

GÜNÜN RENGİ:

Krem, koyu yeşil, altın sarısı,

GÜNÜN  ÇİÇEĞİ:

Beyaz ve kırmızı gül

GÜNÜN KOKUSU:

Zencefil, kaşmir, Gardenya

KOÇ:

Henüz oluşturamadığınız olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bu gün, arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

BOĞA:

Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Finans konularında kendinizi güçlü hissedecek ortamları tercih ederken, ortaklıklarda karşı tarafın isteklerinden çok, kendi  iç sesinizi dinlemelisiniz. Çünkü, hedefleriniz konusunda isabetli tahminler yapacak ve pozisyona uygun tavırlar alacaksınız. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz

İKİZLER:

Bu gün, aşk enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Parasal konulardaki aktiviteleriniz ile duygusal konularınızı bir arada dengeli olarak götürebilmelisiniz. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ:

İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyen konularda büyük paralar kazanabilirsiniz. Oldukça hırslı bir karakter yapısıyla politika, ticaret gibi denemediğiniz konularda başarılı olacaksınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin.

ASLAN:

Maddi konular sosyal yaşamla birlikte gelecek. Eğer çevrenizle bütünleşebilirseniz, çevresel koşullarınızdan para kazanma şansınız çoğalacaktır. Bulunduğunuz ortamlarda kendi içsel egonuzu daima tetikte tutuyorsunuz. Bencil değilsiniz fakat tarzınızın incitilmesine ve tepki almasına tahammülünüz yok. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.

BAŞAK:

Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceğiniz bir dönemdesiniz. Bu koşullar her zaman kişinin karşısına çıkmaz. Fırsatlardan faydalanmanızın tam zamanı. Karşı cins üzerinde de, çekiciliğinizi kullanacaksınız. Arkadaşlarınızın bile kariyerli kişilerden olmasına dikkat edeceksiniz. Fakat olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız dikkatli olmanızda yarar var.

TERAZİ:

Maddi çıkarlarınız yakın ilişkilerinizle bağlantılı ilerleyecek.  Kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlayacaksınız. Sosyal yaşantınızdan çok aile içi ilişkiler önem kazanıyor. Evinizle ilgili tadilat durumları ortaya çıkacak. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız.

AKREP:

İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Dostlarınızla haberleşecek, işinizle ilgili yurt dışı açılımları için gerekli belgeleri  toplayacaksınız.

YAY:

Oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı, strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. Ailenizle ilgili konuların gündem kazanmasıyla yaşadığınız duygu bağlarını pekiştireceksiniz.. Yaşlı  büyüklerinizin sorunları canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Ayrıca aşk ve iş hayatınızda ortaya çıkacak pürüzlere karşı hazırlıklı olmalısınız.

OĞLAK:

Çevrenize yardım etmek istiyorsanız, , önünüze fırsatlar çıkıyor. Bu tür  işler, manevi yönünüzü güçlendirirken, size para kazandırma fırsatı da, veriyor. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Organizasyonlar önemli olacaktır.

KOVA:

Kariyerinizin rotasını yeniden belirlemelisiniz.. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Yakın çevreniz gittikçe artarken, yeni dostlarınızı evinizde ağırlayacak ve onlarla gecenin geç saatlerine kadar sohbet etmek hoşunuza gidecek. Yaşantınıza aniden girecek kişilerle daha sonra güçlü arkadaşlıklar kuracaksınız.

BALIK:

İkna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek.. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.