BUGÜN DOĞANLAR:
Özgün kişilikleri vardır. İnsanlarla iyi ilişkiler kurmaya meyillidirler. Mesleki konularda tatlı dilli olmalarına karşın, bazen fazla aşırılığa kaçarak, karşılarındaki kişileri zorlayabilirler. Yaşamda güçlü bir eşe ihtiyaç duyarlar. Eğer arzu ettikleri partnerleri olmazsa, içine kapanık ve melankolik bir yapı sergilerler. Çevreye karşı çok fazla meraklı olurlar. Bu nedenle sık sık, kendilerini ilgilendirmeyen konularda bile sorunlarla karşı karşıya kalırlar. İnsanların yaşam tarzlarına ve çalışma yöntemlerine saygılı olmayı öğrenmelidirler. Yapmayı çok istediği ve konsantre olduğu konularda ise dengeli olurlar. Bu konuda beraber çalışacağı insanları ise çok dikkatli seçmeye çalışırlar. Eğlence dünyası ilgilerini çeker. Sahne ve sinema dallarında çalışırlarsa yüksek bir performans elde ederler. Kişisel olaylarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar.
KADINLARI:
Çok ince sempatik ve iyi yürekli kişileridir. Parlak neşeli ve yaşam zevki ile dolu oldukları için, dost çevreleri oldukça geniştir. Biraz şiirsel bir yapıları vardır. Maceraya olan düşkünlükleri, duygusal konularda bazı problemler yaşamasına neden olacaktır. Değişim isteklerini frenlemelidirler.
ERKEKLERİ:
Cinsel çekicilikleri çok güçlüdür. Bakışları son derece etkili olduğu için bazen her şeyi gözleriyle söylerler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Derin fakat bir o kadar pratik zekaya sahiptirler. Düşünmeden para harcayabilirler.
ÇOCUKLARI:
Duygusal artistik ve sanata eğilimli çocuklardır. Çevresiyle barışık yaşarlar. Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarpar. Renkli giysilerden hoşlanırlar. Doğal yapılarıyla son derece sevimli çocuklardır.
GÜNÜN YORUMU:
Eski işleri gündeme gelecek.. Ancak sinirli ve sabırsız oldukları için,.Bulundukları ortamlarda tartışmaya neden olabilirler. Ailesel problemlerin gündem kazanacağı bir gün. Değer yargılarımız sorgulanacaktır. Yaşam kalitemizi arttırma çabaları içinde olacağız. Semt pazarlarına rağbet artarken, aksesuar ve takı merakımız güncellik kazanacak. Moda tanıtımları ve defilelerin boy göstereceği magazin hızlanması söz konusu olacak. Yanlış anlaşılmalar ve hukuksal tartışmalara da dikkat. düzenleyecekler. Spirütüel konularla ilgili toplantılar ve paneller gündeme gelecektir. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Kırmızı karanfil ve siyah gül
GÜNÜN KOKUSU:
Kakao, vanilya, tarçın
GÜNÜN RENGİ:
Kırmızı, altın sarısı, çingene pembesi
KOÇ:
İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Bugün, çocuklarınızın ihtiyaçları doğrusunda hareket edecek ve enerjinizi bu yönde kullanmak isteyeceksiniz.
BOĞA:
Bugün, evinizde misafir ağırlamanız mümkün. Yakın kan bağı içinde olduğunuz  kuzenler ve yeğenlerin bir araya gelme olasılığı güçlü. Aile içi olayların ve iletişimin güncellik kazanması sonucunda, uzun zamandır beklediğiniz ortamı yakalayacaksınız. Beklediğiniz haberlerle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelmesi sizi rahatlatacaktır.
İKİZLER:
Maddi konulara yaklaşım tarzınız son derece dürüst ve direk.  Birlikte iş yaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacak ve kişisel isteklerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayacaksınız. Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız.
YENGEÇ:
Aile içi konuların tekrar ortaya çıkması söz konusu. Kendinizi daha olumlu ve yaratıcı hissedecek ve onların maddi anlamda duygusal ihtiyaçlarına cevap vereceksiniz. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz. Toplumsal ihtiyaçlarınızı doğrultusunda hareket ederek, egonuzu ön plana çıkarıyorsunuz.
ASLAN:
Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Yalnız kaldığınız zaman, daha sağlıklı düşünüyorsunuz.
BAŞAK:
Bilinçaltınızdaki düşünceler yaşama aktarma konusunda pratik davrandığınız bir gün. Kişisel becerinizi destekleyici gücü, yalnızca kendinizde buluyorsunuz. Düşüncelerinizi paylaşma konusunda cimrilik yapabilir ve olayları içsel olarak abartabilirsiniz. Bugün mesleğinizle ilgili çalışmalara gereken değeri vereceksiniz.
TERAZİ:
Hobilerinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve bir çok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz.  Kendinizi ispat etme konusunda ilişkilerinizi ustaca ve kibarca kullanıyorsunuz.
AKREP:
İnatçı yapınızı daha belirgin bir hale getirmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, olayların üstesinden gelebilecek yeterli enerjiye sahipsiniz. Kendinizi ispat edecek gerekli çabayı göstermeniz, sizi olumsuz kılabilir. Bulunduğunuz ortamlarda  kendi gücünüzü ortaya koyacak çalışmaları tercih etmeyi yeğleyeceksiniz.
YAY:
Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Toplumsal konularda istediğiniz performansı, duygusal ihtiyaçlarınızı da, ön plana alarak ortaya çıkarıyorsunuz.. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi  koruma altına almalı ve gücünüzü bölmemelisiniz.
OĞLAK:
Bugün, sevdiğiniz işleri yapmaktan yanasınız  Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışarak, ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli  enerjiye sahipsiniz. İsteklerinizi istediğiniz gibi belirleyebileceğiniz bu gün, yaşamınızı gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin.
KOVA:
Eşinizle aranızda güçlü bağların oluşması sizin de hoşunuza gidecek. Yapacağınız çalışmalarda, onunla güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. İstediğiniz performansı sağlama politikası içinde hareket etmeniz, size artı getirecek.
BALIK:
Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. İş ayırımı yapabilir ve sevdiğiniz çalışmalara öncelik tanıyabilirsiniz. Estetik duygularınızın sizi olumlu kılacağı çevresel çalışmalar için uygun bir gün.