BUGÜN  DOĞANLAR:

Hızlı ve aktif oldukları için, çevrelerine ters gelen davranışlar sergileyebilirler. Kibar ve sempatik tavırları onları sosyal yaşantılarında aktif ve sevilen bir kişi yapar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilir. Olaylara yaklaşımları son derece sabırlı ve temkinlidir. Hiç kimsenin göremeyeceği ayrıntıları gördükleri için, yaşamın kilit noktalarının anahtarlarını ellerinde tutarlar. Çevresel sezgileri çok gelişmiştir. Hayalleriyle ilgili istekleri ön planda olduğu için, yaşam yarışları hiç bitmez. İnatçı ve aşırıya kaçan davranışları her alanda kendini gösterir. Duygusal hayatları çok karışıktır. Hem sosyal, hem de iş konularında dürüst ve adaletli davranırlar. Yaratıcı, enerji, ve iradeleri sayesinde spor alanında başarırlar. Endişeli yapıları, iş yaşantılarının en belirgin özellikleridir. Yaşamda yüksek bir performans sergilerler.

KADINLARI:

Oldukça duygusal ve sanatçı yönleri güçlü kişilerdir. Cesaret isteyen konularda ilk adımı atmaktan korkmazlar. Önlerine çıkan engeller sayesinde, yaşam deneyimleri güçlü olacaklardır. Akraba ve arkadaşlarından problem yaşasalar bile, sıra dışı başarılar ve yaşam sürprizleri onları bekliyor.

ERKEKLERİ:

Heyecanlı ve ataktırlar. Cazibeleri son derece doğal ve sadedir. Renkli bir sosyal yaşamı tercih ederler. Anında karar verme yetenekleri vardır. Keskin duyular sahip oldukları için, tartışmalardan kesinlikle çekinmez ve fikirlerini savunma konusunda oldukça aceleci davranırlar. Telefon ve iletişim konusunda ısrarcı olurlar.

ÇOCUKLARI:

Sanata yönelik çalışmalarda başarılı olurlar. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler. Sevimli ve sıcak bakan gözlere sahiptirler.Bilgi dağarcıkları yüklüdür. Çevrelerinde özel çocuklardır. Onları anlamak zordur.

GÜNÜN  YORUMU:

Çevremizde uyum ve yetenek galip gelecek. Düşüncelerimizi konuşurken aceleci tavırlarımız ortaya çıkıyor. Girişimci yönlerimizi kullanmak isteyebiliriz. Çeşitli olanaklarımızı farklı bir şekilde kullanacağız. Maceracı ruhumuz körüklenecek. Zeki fakat açık göz davranışlarımız çevremizde yanlış anlaşılabilir. Cesaret isteyen işler bizi bekliyor. Yollarla ilgili seyahatlerimiz gündeme gelecek. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz. ve köprüleri kendimiz atabiliriz.

GÜNÜN KOKUSU:

Çam, odun, yosun, sandal

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Feliks, manolya, sarı sardunya

GÜNÜN RENGİ:

Kahverengi, altın sarısı, beyaz 

KOÇ:

Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Partnerinizin, isteklerini görmezlikten gelmemelisiniz.Derin ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olsanız bile, ona fikirlerinizi açıklarken, özenli bir şekilde anlatmalısınız.Bazen gereğinden fazla kırıcı olabiliyorsunuz.

BOĞA:

Birlikte çalıştığınız bir kişilerin sizin kadar mantıklı ve gerçekçi olmalarını istemek hatalı bir davranış şekli olduğunu bildiğiniz halde, duygularınıza gem vuramıyorsunuz. Bugün, kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabilirsiniz.

İKİZLER:

Ortak çalışmalar gereken bir takım çalışmalar içinde olacağınız bir gün içindesiniz.. Bazı olaylara radikal bir çözümle yaklaşmanız, partenerinizin özgürlüğünü zedeleyebilir.Akşam saatlerinde eğlenceli ortamlarda bulunacak ve hoşlanacağınız saatler geçireceksiniz. Çevrenizde yaşadığınız değişimler konusunda bir çok aktivite ilginizi çekecektir.

YENGEÇ:

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız beraberinde gelişen iş tatmini ile beraber netleşiyor. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak. Onların sevincine ortak olacaksınız.

ASLAN:

 Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların size kazandırdığı güçlü donanımların etkisi ve güvencesi içinde, kazançlarınızla ilgili olarak güçlü adımlar atıyorsunuz. Yaptığınız her türlü çalışmaya, yaratıcılığınızı aktararak kendinize özgü davranışlar sergiliyorsunuz. İmajınızla ilgili değişim süreci içindesiniz.

BAŞAK:

Partnerinizin maddi ve finans konularına müdahale etmesine siz de destek vereceksiniz. Onun farklı fikirleri hoşunuz gidecektir fakat, onun kadar cesur olmayı beceremiyorsunuz. Bugün Çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmak isteseniz bile, duygusal anlamda etkileniyorsunuz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

TERAZİ:

Bugün, kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. Geçmişinizle ilgili eski olayları düşündüğünüz zaman,  kısa ve gizemli ayraçlara takılıp kalıyorsunuz. Gerçekten mutlu musunuz ? Bu soruyu kendinize sorun.Unutmayın ki, yaşantınızın her döneminde, hep kendi duygularınızın hedeflediği noktalara baktınız.

AKREP:

Duygusal ilişkilerinize güçlü bir mantıkla yaklaşmanın sizi olumsuz etkilediğini biliyorsunuz. biraz gevşemeye ve karamsarlıktan sıyrılmaya ihtiyacınız var. Kendinizle ilgili sabit düşünceleriniz var ve hiç kimsenin, size karışmasına izin vermiyorsunuz. Bugün, onlara daha yakın olacak ve sevginizi paylaşacaksınız.

YAY:

Enerjiniz oldukça yüksek. Çevresel koşullarınızda sizi destekleyen ve motive eden kişilerle yapacağınız işbirlikleri ufkunuzun açılmasına da, neden olacaktır. Bugün, düşüncelerinizde ödün vermeyen, her konuda ısrarcı ve fikirlerini karşı tarafa kabul ettirmeye çalışan bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz.

OĞLAK:

Yenilikçi davranışları kolay benimseyen bir yapınız yok fakat, bugün kendinize şans vermeli ve olaylara kısa sürede uyum sağlamaya çalışmalısınız. Ani ortaya çıkan olaylara karşı hazırsınız.Bugün Ay toplumsal ilşkilerinizi etkiliyor. Çevrenizden çabuk etkilelenmanize rağmen , olumsuz olaylara aldırmamalısınız.

KOVA:

İddialı davranmak sizi farklı kılıyor. Bugün hiç kimsenin etkisi altında kalmak istemiyor olmanız sizin lehine olan şartları da beraberinde getirecektir.Olaylara farklı açıdan yorum getirmeye devam etmelisiniz. Yeni dostluklar için mükemmel bir gün. Belki de, uzun süredir beklediğiniz tatmini sağlıyorsunuz.

BALIK:

Özellikle maddi kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, düşüncelerinizden ve davranışlarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz. Kendinizi denetlemekten vazgeçin. Bugün, maddi konularla ilgili girişimciliğiniz yeni tanışacağınız kişilerin aktiviteleri ile paralel ilerleyebilir. Kısa vadeli,  yolculuklar, söz konusu olacaktır.