BUGÜN DOĞANLAR:

Yaşama damgasını vurmaktan hoşlanırlar. Kişilikleri çok fazla gelişmiştir.Güçlü Merkür etkileri aldıkları için, son derece akıcı bir konuşmaya sahiptirler. Çok hızlı düşünürler ve aktif hareket ederler. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendileriniz yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük bir keyif alırlar. Dünyanın her yerinde özel dostlara sahiptirler. Neşeli ve iyilik sever bir yapıya sahiptirler. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Sahiplenme duyguları yoğun olmalarına karşı paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır.


KADINLARI:

Becerikli, yetenekli ve yapıcı bir zekaya sahiptirler. Liderlik vasıfları vardır ve çevresine yön verecek özelliklerini  kullanmak istemezler. Sanatçı yönleri ve entelektüel yetenekleri oldukça güçlüdür. Coşkun ve ateşli bir ruha sahip oldukları aşk yaşantıları bir hayli renkli olacaktır.


ERKEKLERİ:

Etkili ve gelişici bir ruha sahip olup, iyi yürekli ve misafirperver kişilerdir. İhtiyaçlarına göre hareket etmekten zevk alan, bu erkeklerle partner olarak yaşamak zevklidir. Dış görünüşlerine çok önem veririler. Doğuştan bir aristokrat havaları vardır. Aşk konularında dikkatsizce hareket ettikleri için sansasyonel konulara hedef olabilirler.


ÇOCUKLARI:

Çocukluk yıllarında oldukça meraklıdırlar. Büyüklerinin sabırlı olmaları gerekir. Öğrenme yetenekleri çok güçlüdür ve bellekleri çok güçlüdür. Sembolik oyuncaklarından asla vazgeçmezler. Kızları çok süslüdür. Erkekleri mekanik oyuncaklara düşkündürler.


GÜNÜN YORUMU:

Yeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de, şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Yöneticiler için iyi bir konum. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Çocuklarla ilgili aktivitelere katılabiliriz. Duygusal konularda yenilikler bizi bekliyor. Bazılarımız beklenmeyen karşılaşmalar yaşayacağız.


GÜNÜN  RENGİ:

Kırmızı, çingene pembesi, parlak yeşil


GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Begonya, feliks, sarı papatya, mavi gül


GÜNÜN KOKUSU:

Yasemin, sabun, nane


KOÇ:

Bugün, bilinç altınız oldukça yoğun. Enerjinizi paslaşarak, gerekli bağlantıları kurmalı ve arkadaşlarınızla kombinasyon işler yapmalısınız Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Fakat aileniz için masraf yapmak size ayrı bir zevk veriyor.


BOĞA:

Çevre ilişkilerinizi aile ilişkileri ile paralel götürmek zorunda kalacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışlarınızı yönlendirme konusunda baskıcı davranmanıza rağmen, sevilen ve sayılan bir kişi olmayı başarıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.


İKİZLER:

 Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda; istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecektir.


YENGEÇ:

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddesel katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım, onları rahatlatacaktır


ASLAN:

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız, bazılarına ters gelebilir. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz.


BAŞAK:

Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir.  Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.


TERAZİ:

Daha iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.


AKREP:

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.


YAY:

Bugün kendinizi  farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.


OĞLAK:

Merkür  Venüs karşıt evinizde ilerliyor. İlişkilerinizde üstün nitelikli kişilerle birlikte olmaktan ve gurur verici davranışlara maruz kalmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve fikirlerinizde çevrenizde takdir göreceksiniz. Ortak çalışma gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız.


KOVA:

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyor ve motivasyon gücünüz artıyor.


BALIK:

Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler  yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var