BUGÜN DOĞANLAR:

Enerjik yapıları ve başlattığı işi bitirme konusunda sonsuz beceriye sahiptirler. Konuşmaları akıcı ve sürükleyicidir. Sistematik bir yapıları vardır. Maddi konularda sezgilerine çok güvenirler. Duygusal bağlarının güçlü olması, maddesel olaylara bağlılıkla orantılıdır. Dengeli dürüst ve tarafsız  davranmaları onları her anlamda faklı kılar. Çalışkan ve hırslıdırlar. Engellerle karşılaştığı zaman saldırganlaşabilirler. Kişisel egoları çok fazla gelişmiştir. Özel yaşamlarını  kimseyle paylaşmak istemezler. Enerjilerini doğru bir şekilde kullandıkları için, hata yapma olasılıkları çok azdır. Yaşamda geriye bakmaktan hoşlanmazlar. Hayal güçleri sınırsız ve yaşama bakış açıları gerçekçidir. Dengelerini kurabilen ve koruyabilen özel kişileridir. Dokunma duyguları çok gelişmiştir.

KADINLARI:

Çekici bir görünüşleri vardır. Sanata ve müziğe olan ilgileri fazladır. Sesleri oldukça güzeldir. Sahiplenme duyguları yoğun ve aşkta oldukça kıskançtırlar. Detaycı ve seçici kimlikleri onları farklı bir kişi haline getirir. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır. Özel yaşantıları karışık olur. Bir çok aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür.

ERKEKLERİ:

Çalışkan, sitemli yapılarıyla, bulundukları yerlere gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Yalan söyleyenden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünür sağlam karar verirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır.

ÇOCUKLARI:

Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Duygularını gözyaşları ile belli ederler. Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Büyümeye çok heveslidir.

GÜNÜN YORUMU:

İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz… Bir çok yardım kuruluşlarında değişik misyonlarda çalışacağız ve onların aktivitelerine katılacağız. Yaşam kalitemizle ilgili sorgulamamız ortaya çıkıyor. Dünyaya bakış açımızda bazı değişimler söz konusu

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, beyaz, saman sarısı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Limon Çiçeği, Açelya. begonya

GÜNÜN KOKUSU:

Vanilya, tarçın, amber

KOÇ:

Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

BOĞA:

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha  detaycısınız. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.

İKİZLER:

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve  hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.

YENGEÇ:

Ay burcunuzda ilerliyor ve Mars’dan  olumlu destek alıyorsunuz. Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini sizde biliyorsunuz. Bugün maddesel güvenliğiniz ön planda olacak ve kan bağı olduğunuz kişilerle tartışacağınız konularda onlara da söz hakkı vermeli ve hiç kimseyi görmezlikten gelmemelisiniz.

ASLAN:

Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz.. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Her zaman ki dengeli davranışlarınızla olaylara bir çözüm bulacağınızdan eminiz. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacaklar.

BAŞAK:

Sorumluluğunuzun artması sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu  belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

TERAZİ:

Bugün, iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız..Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın..Bugün,aşk konusunda onunla ilgili düşüncelerinize farklı bir şekilde yaklaşın, etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin..

AKREP:

Mars  burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizi abartmaktan yanasınız. Burcunuzun mantık burcu olduğunuzu biliyorsunuz. Rekabetçi yapınız aşkta da kendini gösteriyor. Sevgilerinizi farklı yaşadığınız için, yanlış anlaşılıyorsunuz. Tutkulu yapınız; sizi farklı ilişkilere sürüklerken, düşünmeniz gereken çok şey var.

YAY:

Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini sizde biliyorsunuz. Aslan’daki  Venüs  sizi çekici ve hoş yaparken, karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün içindesiniz. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. İlişkilerinizde başarılısınız.

OĞLAK:

Kombinasyon burcunuz Akrep’e ilerleyen  Mars’tan olumlu destekler almaya başlıyorsunuz. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Bugün pratik işlerin çözümü sizi bekliyor. Uzun zamandır unuttuğunuz işlerin yeniden karşınıza gelmesini istemiyorsanız, hızlı hareket etmelisiniz.

 

KOVA:

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz. Mars tepe evinizde sizi önemli konular üzerinde yoğunlaşmanızı sağlayacak. Başlatacağınız çalışmalara bireysel yapmak isteyebilirsiniz.

BALIK:

Neptün’den  önemli destekler alıyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor Bugün, olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.