BUGÜN DOĞANLAR:

Güçlü mantık duyguları olan zor insanlardır. En belirgin özellikleri, sabırlı ve inatçı yapılarıdır. Kararlı davranışları başarılı olmalarını sağlar. İkili ilişkilerinde kıskançlıları ve sahiplenmeleri yüzünden, aşkları problemlidir. Her konuda kendilerine güvendikleri için, çevresine korkutucu gelebilir. Halka hizmet alanlarında başarılı olurlar. Aile içi sorunlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için , vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. Küçüklükleri genelde zor şartlarda geçer. Genç yaşata olgunlaşmış ve büyümüş tavırları vardır.. Meslek seçimlerinde kendi üstünlüklerini ortaya koyacak işler yaparlar. Fırsatları değerlendirme konusunda oldukça beceriklidirler. Anlaşılmayan kişi olmaktan çok çekinirler ve konuşmamayı tercih ederler .

KADINLARI:

Anlaşılmayan kişi olmaktan çok çekinirler ve konuşmamayı tercih ederler. Gece hayatından ve kalabalıklardan hoşlanmazlar. Kararlı ve çalışkan insanlar oldukları için, iş yaşantılarında çok başarılı olurlar. Evlilik onlar için kutsal bir kurumdur ve evlenirken, oldukça seçici davranırlar. Amaçlarına uygun yaşamaktan hoşlanırlar. Yaşam kaliteleri yüksektir

ERKEKLERİ:

Pratik ve akılcı davranırlar. Cinsel çekicilikleri çok güçlüdür. Bakışları son derece etkili olduğu için bazen her şeyi gözleriyle söylerler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur.   Edebiyat konusunda yeteneklidirler. Olayları algılama güçleri çok yüksektir. Fazla duygusal olmadıkları için de, aşk yaşarken seçici davranmaz, fiziksel özelliklerinden çok, partnerlerinde zeki ve girişkenlik ararlar. Birlikte olduğu kişinin akıl gücü çok önemlidir.

ÇOCUKLARI:

Sakin fakat akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Öğrenme yetenekleri çok güçlüdür ve bellekleri çok güçlüdür. Sembolik oyuncaklarından asla vazgeçmezler. Yemek konusunda seçicidirler. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini çok iyi bilirler. Bebeklik yıllarında ebeveynlerini çok üzerler.

GÜNÜN YORUMU:

Düşüncelerimize güçlü bir mantık var fakat  sosyal yaşama karşı olumlu bir yaklaşım içinde olacağız. Sabit değerlerimizi korurken, yeni konulara da ilgi duyacağız. Atılımlara ve yeniliklere açık bir gün içindeyiz. Entelektüel olaylara esnek bakarak bir çoğumuz bu tür faaliyetlerin içinde olacağız. Çevremizde hoş ve çekici kişiler ilgimizi çekecek. Dış görünüşümüz yine  ön planda.olacak. Fiziksel kusurlarımızı düzeltme yoluna gidebiliriz. Partnerimizin bize sunacağı yeni tekliflere hazır olmalıyız. İkili ilişkilerde önemli gelişmeler söz konusu. Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gereken bir gün. Unutkanlıkları ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız.

 GÜNÜN RENGİ:

Kahverengi, nefti yeşil, gri, beyaz

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Siyah gül, kadife çiçeği, kamelya, kasımpatı

GÜNÜN KOKUSU:

Hanımeli, siklamen, kehribar

 

BOĞA

Güneş tutulmasının etkisiyle; Boğaların hayatları ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. İçsel enerjileri ve farkındalıkları artıyor. İş hayatınızda yaşadığınız yanlışlıklar artık sona eriyor. Değerinizin anlaşılması için evrenden yardım geliyor. Bugün güçlü dostlarınızla iletişim halinde olacaksınız. Genital organlarınıza dikkat edin.

İKİZLER

Geçmişle ilgili sorunları ortaya çıkabilir. Elektronik eşyaları bozulabilir. Aynı zamanda Yönetici gezegenleri Merkür de Retro yapıyor. Aksilikler canlarını sıkacaktır. İletişim kopukluğu özel hayatlarında sorun yaşatacaktır. . Özellikle  içinize kapanarak, duygularınızı saklamayı yeğliyorsunuz.

YENGEÇ

Özel ve iş hayatları önem kazanıyor. Eski sevgililer ortaya çıkacak. Sırlar çok önemli. Rakiplerle başları derde girebilir. Yanlış sarf edilen bir kelime emek verilen bir işin sonunu getirebilir. Duygular değil mantık önem kazanmalı. Manevi duygularınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Çocuklarınızla ilgili sorunlara dikkat edin.

ASLAN

Korku ve endişeleri geride bırakmalılar. Sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Özellikle iskelet sistemleri önem kazanacak. Kendilerine güvenmeyi öğrenmek  zorundalar. Bazı dostlarının oyununa gelebilirler. Yüzleşmeyi yaşayacaklar. Aile içinde yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olun.

BAŞAK

İstedikleri mülke kavuşuyorlar. Hayatlarında kendilerine eşlik eden kişilerin olanaklarından faydalanacaklar. Eski kırgınlıkları ve kalp acılarını geride bırakma konusunda evrenin sesine kulak vermeliler. Yaşam kalitenizi yükseltmek için, amaçlarınızdan taviz vermek istemiyor ve ruhsal anlamda genişlemek istiyorsunuz

TERAZİ

İş hayatlarıyla ilgili yeni planlamalar yapacaklar. Bazı iş arkadaşlarının gerçek yüzlerini görecekler. Düşmanlarının sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacaklar. İlişkilerinde devam eden sorunları yüzleşerek çözecekler. Yakın çevrenizde her en gelişebilecek yeni olaylara hazırlıklı olmalısınız. Maddi konuda değişimler söz konusu..

AKREP

Aşk hayatlarında yeni bir dönem başlıyor. Sorunlu bir ilişki varsa bitebilir. Bazı akrepler evlilik ve beraberlik kararı alacaklar. Karlı yatırım ve ortaklıklar onları bekliyor. Anlık öfkelerin akışı onlara zarar verebilir. Başlangıç ve bitişler onları bekliyor. Kısıtlama gerektiren durumlarda baskı altında kalmış duygusuna kapılıyorsunuz.

YAY

Şüpheci yaklaşımlarınız dost kaybına neden olabilir. Geçmişte zararı dokunmuş kişiler de ders vermek fırsatları karşılarına çıkacak. Kontrollü gitmeleri şart. Dostluklar ve onlarla yapılan işbirlikleri önem kazanacak. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz..

OĞLAK

Geçmişi geride bırakmanın zamanı geldiğini anlıyorlar. Aşklarına sahip çıkacaklar. Önemli konuları ele alacaklar. Hayata artık pozitif bakmak isteyecekler. Cesaret isteyene işlerin sorumluluğunu almaktan çekinmeyecekler. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.

 

KOVA

Yeni iş teklifleri onları bekliyor. İmza atarken dikkatli olmaları gerekiyor. Yaşam alanları  daralabilir ve eksilme riski yaşayabilirler. Eşin iş durumları ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Geçmişle ilgili yüzleşmeler ortaya çıkabilir. Kariyer yapmanız için fırsatlar ortaya çıkıyor. Ani para fırsatları doğacak, değerlendirmelisiniz.

 

BALIK

Olumlu bir etkileşim onları bekliyor. Hayallerini gerçekleştirecekler. Finansal konularda yenilenme söz konusu. Hayatın akışı içinde sürpriz oluşumlar onları bekliyor. Toplantılar ve organizasyonlar onları bekliyor. Sezgisel yetenekleriniz ve algılama gücünüz çok yüksek. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz.