BUGÜN  DOĞANLAR:

Arkadaş çevreleri geniş olmasına rağmen çoğu kez kişisel dostluklarında ona yaklaşmak kolay değildir. Haksızlıklar karşısında imkansızlıkları, korkusuzca deneyen insanlardır. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Öğrenme içgüdüleri çok yoğundur. Cesur ve yapıcı kişilerdir. Orijinal düşüncelere sahip oldukları için, yaşamları sürekli hareketli ve yoğun geçer.  İşlek bir zekaya sahiptirler Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. Duygu ve mantık karmaşası yaşamalarına rağmen, doğal dengelerini çok çabuk bulurlar.Alıngan ve içine kapanık bir görünüş sergilerler.

KADINLARI:

Giyim ve kuşam konusunda son derece zevkli olup, seçkin bir zevke sahiptirler. Girdikleri ortamlarda gözlerin kendilerine çevrilmesine neden olmalarına karşın, bu olayı son derece doğal karşılarlar. Geniş bahçeli ve büyük ve aydınlık evlerden hoşlanırlar ve iyi bir ev kadını olurlar.

ERKEKLERİ:

Sıcak romantik ve ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu kişilerin ayaklarını yerden keserler. İyi bir konuşmacı oldukları için, aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Parayı ve lüksü çok sever. Güçlü olmak için her türlü olanağı kullanırlar. Aşırı gururludurlar. Emir almaktan hoşlanmazlar.

ÇOCUKLARI:

Şirinlikle dramatik kabiliyetlerini son derece ustaca birleştirerek çevrelerini etkilemesini iyi bilen bu çocuklar yaşamın ateş toplarıdır. Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler. Yüksek sesli konuşanlardan ve kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.

GÜNÜN YORUMU:

Maddi konularla ilgili bazı pürüzler ortaya çıkarken, finans konularında yeni ve özel durumlar söz konusu. Kamu çalışanların çalışma hakları ile ilgili sorunlar önem kazanacak Ailemizden kişisel maddi destekler alacağımız bir gün. Bazılarımız için yeni işler denemek isteyeceğiz. Lokantaların ve turizm şirketlerin ön plana çıkacağı ortamlar gündeme gelecek. Açılışlar ve kokteyller için uygun ve olumlu bir gün. Gideceğimiz yerlerde bir çok yeni kişilerle tanışacağız. Birçoğumuz  evimizi  ve bulunduğumuz ortamı değiştirmek isteyeceğiz.. Adres değişiklikleri yaşayacağız. Uzun süredir ziyaret etmek istediğimiz eski dostlarımızla buluşabiliriz. Unutulmuş borçlar gündeme gelecektir. Kendimizi denemek için ilginç günlerden birini yaşayacağız.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Krizantem, beyaz gül, sarı papatya, sarı menekşe

GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, yasemin,yosun, nane ,limon

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, sarı, turkuvaz mavi, koyu kahve, sütlü bej

 

 

 

KOÇ:

Planlarınızı gizli tutmalı ve olayların  boyutları ile ilgili düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Kendinizi yenilemek istemenize rağmen, bazı engellerin düzelmesini beklemelisiniz. . Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız Siz her zaman gizliliğe karşı olmanız sizi zorlayacaktır.

BOĞA:

Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Pratik yapınızı her alanda gösteriyorsunuz. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bugün ikilem yaratan sorunlardan uzak kalmayı başarmalısınız. Bazen sizi anlamak zorlaşabiliyor.

İKİZLER:

Nedenini anlayamadığınız bir gerginlik söz konusu. Size söylenen her şeyi ters algılıyorsunuz. Partnerinize istemeden sarf edeceğiniz konuşmalar, tartışmaları da beraberinde getirecektir. Ayrıca ailenizle ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir. Dikkatli olmalısınız. Olayların yönünü biraz da zaman belirleyecek.

YENGEÇ:

Güneş ve Merkür  karşıt burcunuzda ilerlerken, aşk ilişkilerinizi irdelemek zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin her türlü hareketlerinize kısıtlama getirmesini kabul eden bir yapınız yok. Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin güçlü olanları ile iş birliği içinde olmayı tercih edeceksiniz.

ASLAN:

Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğiniz ortamlarda, arzularınızı gemlemek zorunda kalmak,canınızı sıkmamalı. Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz.. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın tam zamanı.

BAŞAK:

Güneşin Oğlak burcuna geçmesiyle, yardım sever duygularınızın atağa kalkmasına neden oluyor. İçsel dengenizi mükemmel olması sayesinde çözümleyici tarafınız ortaya çıkarıyor. Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Kişisel hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz.

TERAZİ:

Yatırımlar ve kazançlar konusunda bazı beklentiler içinde olacaksınız. Düşündüğünüz her şeyi ertelemenizde yarar var.. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getiriyorsunuz. Bazı konularda düş kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, karşılaşacağınız olumsuz olaylara karşı hazırlıklı olun.

AKREP:

Kişisel egolarınızın zararlı olabileceğini sizde fark ediyor ve hedefleriniz konusunda kendinize bazı sınırlamalar getiriyorsunuz. Ortak iş yaptığınız kişilerle birlikte alacağınız kararlar konusunda, istenmeyen pürüzler çıkabilir. . İş yaşantınızda sevmediğiniz kişilerle çalıştığınız zaman, motivasyonunuz düşüyor.

YAY:

Çevrenize yardımcı olmak istediğiniz bir gün. Fakat  sizden beklenen isteklerin fazlalığı  karşısında bocalamanız mümkün. Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var. Sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz.

OĞLAK:

Ay, güneş, Merkür, ve Venüs  burcunuzda ilerliyor. Karşılıklı ilişkilerinizde gücünüzü farklı bir şekilde karşı tarafa yansıtabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi  hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağını zannediyorsunuz.

KOVA:

Ay’ın konumu bilinçaltınızı etkilemeye devam ediyor. Huzursuz bir tutum sergileyerek, sizin hakkınızda ki fikirlerini öğrenmeniz mümkün değil. Bulunduğunuz ortamlarda şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden, arkadaşlarınızın tenkitine maruz kalabilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmenize gerek yok.

BALIK:

Bugün, her şeye meraklı bir yaklaşım içindesiniz. Kafanızın içinde bir çok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Sağlam ve kalıcı düşünceler içindesiniz. Arkadaşlarınızla aranızda kuracağınız diyalog sayesinde başarılı organizasyonlara gireceksiniz.