BUGÜN DOĞANLAR:

Duygu yüklü insanlar olmalarına rağmen, kendilerine yönelik haksız suçlamalar karşısında inanılamayacak kadar sert bir yapı içine girerler. Savunduğu konuda bu noktadan sonra pek fazla ödün vermezler. Maddi anlamda kazanç onlar için önemlidir. Kendilerine yarar sağlayacak yolları arama konusunda beceriklidirler. Tuttukları işi sonuçlandırmayı bir gurur vesilesi yaparlar. Bu yönleri ile inatçı ve sabırlı kişilerdir. Aile içi bireylere düşkün olurlar. Yakın akraba bağlarını da sürekli canlı tutmak isterler.

KADINLARI:

Son derece romantik ve dikkat çekicidirler. Konuşmalarındaki kendinden emin tavırları ile her zaman karşısındakilerin ilgi odağı olurlar ve bu yönleri nedeniyle aranılan kişilerdir. Maddi rahatlık onlar için önemlidir. Bu yolda gerekli her türlü adımı cesaretle atarlar.

ERKEKLERİ:

Çocuklarla arası iyidir. Bakımlı kişilerdir. Arkadaşlarına karşı babacan tavırlar gösterirler. Parasal konularda hassasiyetleri ileri derecededir. Çünkü, maddeye hakimiyet onlar için prestij meselesidir. Aşk konularında gururunu rencide edecek tavırlar haricinde son derece samimi ve kollayıcıdırlar. 

ÇOCUKLARI:

İstekleri için aşırı ısrarcı davranırlar. Bıktırana kadar ayni konuyu hatırlatırlar. Arkadaşları ile olan ilişkilerinde çevresini yönlendiren bir kişilik sergilerler. Ara sıra kavgacı bir kimlik gösterirler. Yemek konusunda bazen seçici olabilir. Böyle anlarında üzerine gitmemek gerekir.

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, pembe, mavi,

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

fesleğen, aslan pençesi

GÜNÜN YORUMU:

İş ve diğer konularda bize davranışlarıyla güven veren kişiler bugün sizin için önemli olabilir. Çünkü, zorlandığınız konuda, onların göstereceği ilgi sizin motivasyonunuzu arttıracak. Bu motivasyonla sizin inatçı çabalarınız birleşince önünüzde pek fazla engel kalmıyor. Aile içi bireylerin sorunlarını da çok fazla büyütmeye gerek yok. Küçük desteklerle problem yaratan konularınız halledilecektir. Partnerinizle olan ilişkilerinizde duygu yönünüzü biraz daha fazla öne çıkarın.

KOÇ:

Maddi konularda kendinizi yeni bir strateji içinde bulacaksınız. İşinizle ilgili bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranırken, isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Bu arada farklı konulardaki denemelerinizde ilk sonuçlarını verebilir. Bugün, isteklerinizde belli bir artış söz konusu olacak ve olayları akılcı bir şekilde değerlendireceksiniz.    

BOĞA:

Eşinizle ilgili paylaşımlarınızın mükemmel olması sizin elinizde. Sadece olaylara esprili bir şekilde yaklaşacaksınız. Çünkü, yaşamı kendi düşünceleriniz doğrultusunda yaşıyorsunuz ve onun isteklerini sıklıkla görmezden geliyorsunuz. Bu konuda detayların önem kazanacağı bir gün. Detaylarınızın ibresi bugün biraz partnerinizden yana olmalı.

İKİZLER:

Organizasyon işlerinizde başarı sizin için önemli olacaktır. Planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz doğrultusunda gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş çevrenizde karşı cinsle ilgili ortak çalışmalar içinde olacağınız projeler üreteceksiniz. Duygusal konularda sezgilerinizin güçlü olduğu ve bazı ayrıntıları görebileceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

YENGEÇ:

Kendinizi yenileme ihtiyacı içinde olacaksınız. Fakat geleneksel yapınızı zorlayacak davranış biçimlerini seçtiğiniz için başarınız gecikebilir. Bugün, detaylar ve küçük ayrıntılar önemli olacaktır. Kendinizi aşan düşünceleriniz var ve cesaret isteyen konularda güçlü bir motivasyon desteği arayışı içindesiniz. Kısa yolların gündem kazanması muhtemel.

 

ASLAN:

Yoğun bir şekilde uğraşı verdiğiniz konuda mantık karmaşası içine düşebilirsiniz. Çünkü, detaylarda çok fazla kombinasyon var ve en doğru adımı atmak tek bir hareketinize bağlı. Bu nedenle, alacağınız desteklerin tam donanımlı olması çok önemli. Duygusal konularınızda kendinizi zayıf hissetmenizin de bir anlamı olmadığını göreceksiniz.

BAŞAK:

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Bugün, partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

TERAZİ:

Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız. Hukuksal sorunları olanlar için güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek. Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkartırken, çalışmalarınıza destek verecek arkadaşlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz.

AKREP:

Sizin değişimlerinize partnerinizin farklı bir şekilde yaklaşması bazı problemlerin oluşmasına neden olacaktır. Karşı taraftan kabul görünmeyi beklerken zıt kutuplaşmalar içinde olmanız, sizi olumsuz etkileyebilir ve üzülmenize neden olabilir. Bu noktada daha  yumuşak ve eleştirel olmayan tavır içine girmeniz sizin için iyi sonuç verecek.

YAY:

Düşüncelerinizde farklı değişimler yaşarken birçok konuda birden fazla alternatif içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu tür durumlarda duygusallığınızı bir kenara bırakarak daha somut çözümlere yönelmelisiniz. Seçimlerinizi yaparken göz önüne almanız gereken kıstas, “kendi huzurunuzu ve kazancınızı” düşünmek olmalıdır.

OĞLAK:

Yakınlarınızla ilgili yollar söz konusu olabilir. Partnerinizle olan ilişkilerinizde duygusal bir yaklaşım sergilerken daha bir sevecen olacaksınız. Yakınlarınızın problemleri sizi fazlasıyla meşgul edecek. Kardeşlerinizle işbirliği içinde olacağınız bir gün. Kendinizi üzecek konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Güven duygusuna ihtiyacınız var.

KOVA:

Güçlü hafızanız iletişim konusunda harikalar yaratmanıza neden oluyor. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz. Toplumsal konulardaki hırslı düşünceleriniz ön plana çıkarıyor ve olayları kendi düşünce biçiminize göre şekillendiriyorsunuz. Başarıyı yakalayacaksınız.

BALIK:

Gücünüzü mantık ve duygu karışımı davranışlarınızdan alıyorsunuz. Olaylara yumuşak bir bakış açısı getiriyorsunuz fakat sizi tenkit edenlere karşı da savunma mekanizmanız hazır. Bugün, arkadaşlarınızın davranış biçimlerini yargılamanız, size yeni bir performans sağlayacak. Onların görüşlerini, önemli bir şekilde etkiliyor ve yönlerini değiştiriyorsunuz.