BUGÜN  DOĞANLAR

Sempatik ve elinden her tülü iş gelen bir yapıya sahiptirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır. Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme egoları yüzünden yanlış ilişkilerin kişileri olabilirler. Işıldayan bir güler yüz mükemmel bir zihin kapasitesine sahiptirler. Etkili ve başarılı dostluklar kurabildikleri için, iş yaşamlarında başarıyı kolay yakalarlar. Çok belirgin orijinal kafası ve hümanist duyguları onlara yaşamda prestij sağlayacaktır. Parlak ve sevimli yönleri ile de değişik bir hava estirirler. Gözlemci ve araştırmacı yapısı, ona farklı bir statü kazandırabilir. Meslek konusunda seçici ve detaycıdır. Sanatsal olaylar ilgi göstereceği konular arasındadır.

KADINLARI:

Edebiyat alanında yetenekleri sayesinde isim olmaya adaydırlar. Fazla duygusal sayılmazlar. Zevkleri duygularına değil, mantığına dayanır. Sevdikleri kişileri sık sık arayıp sorma özellikleri vardır. Mektup, telefon ve ziyaretlere oldukça düşkündürler. Yaşamlarında hareket olmadığı zaman, kendilerini bitkin ve enerjileri tükenmiş hissederler. Zihinsel uyarılar ve değişiklikler yaşamlarında olması gereken olgulardır.

ERKEKLERİ:

Yaşamda yüksek bir performans sergilerler. Kendilerine benzeyen eşler seçerler. İş ortakları konusunda oldukça şanssız olabilirler. Eşlerinin iş konusunda yaşadığı zorluklardan psikolojik olarak etkilenirler. İnançları çok güçlü olduğu için, yaptıkları her işi severek ve inanarak yaparlar. Arkadaşları arasında bir çok gizli düşmanı olur. Çoğu, kez çevreleri tarafından taklit edilirler.

ÇOCUKLARI:

Neşeli, inatçı ve egoları güçlü çocuklardır. Emir almaktan hoşlanmadıkları için, yapılması gereken şeyleri yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar. Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler. Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar. Gizli sanatçı özelliklerinin açığa çıkarılmasını beklerler.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün, güzelliklerin hakim olacağı bir gün. Duygularımızda estetik ve yaratıcıyız. İsteklerimizdeki artışlarda belli bir kalite var. Evimizdeki eşyaların yerini değiştirebiliriz. Güzel kıyafetlere sahip olma, alış veriş tutkusunu da beraberinde getirecektir. Hukuksal sorunlarınız varsa, artık bazı konuların sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Yeni projeler üzerinde odaklaşabilirsiniz. Beklenmeyen haberler karşısında hazırlıklı olmalısınız. Yeni ve özel durumlar söz konusu olacaktır. Sanata yakın olanlar için olumlu projelerin gündeme geleceği bir gün.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Açelya, menekşe, lavanta

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, tarçın

GÜNÜN RENGİ:

Saman sarısı ,  yosun yeşili

KOÇ:

İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Sevdiklerinizin yardımına koşmak sizi mutlu edecek. Çevrenizde seviliyorsunuz. Bugün daha özgürce yaşayabilir ve sevdiklerinizle  keşiflerde bulunabilirsiniz..

BOĞA:

Aşkı hissederek yaşamanız kolay bir olay değil. Duygularınızda aşırılığa kaçtığınız zaman, kendinizi frenlemeyi öğrenmelisiniz. Bugün yakıcı duygularınızın esiri olmamalısınız. Kendinizi kaptırdığınız anda her şey sizi öfkelendiriyor. İş ilişkilerinizde belli bir disiplin içinde hareket ettiğiniz için başarıyı yakalamak sizin için kolay oluyor.

İKİZLER:

Kombinasyon burcunuz Aslan’da  ilerleyen Ay romantik duygularınız körüklerken, ilişkilerinize yumuşak geçişler sağlıyor. Sahiplenme duygunuzun ve yaratıcılığınız bugün sizin için çok önemli. Umursamadığınız duyguların sonradan sizi zorlamasını istemiyorsanız, şimdiden gerekli önlemleri almalısınız.

YENGEÇ:

Birlikte çalıştığınız kişilerin iş temposınu bugün çok yavaş bulacaksınız. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalısınız. Uzun süredir göz sağlığınızı ihmal etmiş durumdasınız. Bugünlerde iyi bir göz hekimine görünmelisiniz.

ASLAN:

Aşkla sizin kadar iyi dans eden kişi yoktur. Sevdiğiniz kişiyi yüceltmesini iyi biliyorsunuz. Bugün ikiniz için farklı bir gün. Yalnız  sosyal ilişklerinizin yoğun olması ve dostluk duygunuzun çok yoğun olması, çoğu kez aşk ilişkilerinize zararı dokunuyor. Sevdiğiniz kişi sizi paylaşmak istemiyor. Çevrenizdeki kişilere karşı temkinli olun.

BAŞAK:

Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, daha farklı bakıyorsunuz. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. Bugün, İş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor. Daha fazla zafere ihtiyacınız iş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor.

TERAZİ:

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Önünüze çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Bugün iletişim konularında istediğiniz performansı yakalayamayacak olmanızdan çevrenizi suçlamak yerine eski hatalarınızı yinelememelisiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız..

AKREP:

Bugün parasal nedenlere bağlı bir içsel sıkıntı içindesiniz. Adeta özgürlük sınırlarınızın daraldığını hissediyorsunuz. Gözlemciliğiniz güçlü olmasına karşın, sürekli içinizden yorum yapmanız sizin aleyhinize gelişebilir. Net olmamakla yargılanabilirsiniz Titiz günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Enerjinizi boşa harcamayın.

YAY:

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutarak, işinizin isteksiz davrandığınız bir bölümünü de aktif hale getirebilirsiniz. Bu durumdan siz kazanacaksınız. Sağlığınız konusunda ani gelişen akut hastalıklarına karşı tedbirli olmalısınız.

OĞLAK:

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Fazla sorumluluk aldığınız için, her an gerginsiniz. Bugün sıkı bir planla işinizi yeniden örgütleyin. Rahatladığınızı göreceksiniz. Bugün  gürültülü ortamlardan nefret ediyorsunuz. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. Mevsim değişimlerinden etkileniyorsunuz

KOVA:

Bugün duygularınızda değişimler söz konusu. Beklemesini sevmediğiniz için, detaylar sizi sıkıyor. Aklınıza gelen her şeyi anında yapmak istediğiniz için, engellere takılmak istemiyorsunuz. Duygu alışverişinde bulunamadığınız zaman yaşam enerjinizin tükendiğini hissediyorsunuz. Gün geçtikçe, hayata daha farklı bakmaya başladınız.

BALIK

Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor. Bugün bir arkadaşınızın  işine yardımcı olabilirsiniz. Doğuştan var olan yardımlaşma duygunuzu tatmin etmiş olacaksınız. Karşıt evinizde İlerleyen Güneş enerjinizi yükseltecek işlere yönelmenize neden olacak. İlişkiler konusunda titizsiniz.