BUGÜN DOĞANLAR:

Sakin ve telaşsız yapılarıyla bulundukları yere sükunet getirirler. Sanata eğilimli ve derin kişilerdir. Tartışmalardan hoşlanmadıkları için, kalabalık ve gürültülü ortamlardan kaçarlar. Sevdikleriyle bir arada olmaktan ve dost sohbetlerinden müthiş keyif alan bu kişilerle yaşamı bir sanat gibi yaşayabilirsiniz. Kıskanılmaktan nefret ederler. Konuşarak sorunların çözüleceğine inanırlar. Gülümseyen çehreleriyle, toplumun nezih köşelerinde onlara rastlayabilirsiniz. İnatçı yapılarını sergilemekten korkmazlar. Amaçlarına sadık olup, ele aldıkları her konuyu sonuna kadar götürürler. Yardımsever ve merhametlidirler. Aile ilişkilerine düşkün oldukları için, uzun süre sevdiklerinden ayrı yaşayamazlar. İnatçı ve kararlı yapıları  tepki alsa da bildiklerinden   şaşmayan bir yapıya sahiptirler. Yakın akraba ilişkilerinde yapıcı ve birleştirici bir özellik taşırlar. Amaçlarından sapmadan çalıştıkları için, her zaman çalışkanlıklarıyla övünebilirler

KADINLARI:

Yardım kuruluşlarında çalışmaktan büyük zevk alırlar. Farklı bir misyonları vardır. Yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini çok iyi kullanan kadınlardır. Son derece zarif ve hareketleri yumuşaktır. Kızdıkları zaman son derece kaprisli ve huysuz olurlar ve sakinleşmeleri zaman alır. Toplumsal zekaları yüksek ve sezgileri güçlüdür

ERKEKLERİ:

Duygularında asalet hakimdir. Sezgilerinden çok, gözlemciliğine güvenirler. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Çocuklarla ve hayvanlarla araları çok iyidir. Din ve ahlak konularında tutucu ve dogmatik olabilirler.. Evlerini değiştirmek ve güzelleştirmek için, her türlü olanaklarını kullanırlar. Paranın değerini iyi bilen bu kişiler için, güven duygusu çok önemlidir. Yaşlılık yıllarını rahat geçirmek isterler

ÇOCUKLARI:

Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler. Kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler. O kul yılları başarılı olmasına rağmen, sevmedikleri derslerde zorlanabilirler. Hayvanlarla arası iyidir.

GÜNÜN YORUMU:

Annemizle ve çocuklarımızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacağız. Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Kincilik ve eski olaylara odaklaşmak yerine, karşımıza çıkan yeni fırsatlara imkan tanımalı ve yolumuzu açmalıyız. Meraklı yapımızı tatmin edecek konular bulmakta zorluk çekmeyeceğimiz bir gün.

 Kırsal bölgelerde yaşayanların tarımla ilgili avantajları söz konusu olacak. Ürünlerini istedikleri gibi satabilecek ve karlı alış veriş içinde bulanacaklar. Bugün sindirim sistemi hastalıklarının söz konusu olacağını düşünerek, beslenmemize özen göstermeli ve zehirlenmelere karşı tedbirimizi almalıyız. Doğayla iç içe yaşamak isteyebiliriz. Piknik ve benzeri gezilerimiz ön plana çıkacak.Turistik ve tatil amaçlı seyahatlerimiz olacaktır.

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, kahverengi, Gri

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Beyaz gül, İnci çiçeği, Zambak

GÜNÜN KOKUSU:

Lavanta, menekşe, tarçın

KOÇ:

Arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek.Bugün, katılacağınız toplantılarda, mantıklı ve sistemli düşüncelerin hakim olduğu bir paylaşım içinde olacaksınız. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

 

 

BOĞA:

Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman çok daha mutlu olmanıza rağmen, yaşamınızdaki süregelen ilişkileriniz yüzünden başınız ağrıyabilir Aşırı alıngan ve ben merkezci  olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız.

İKİZLER:

Ay ve Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor ve kişisel duygularınızda belirli bir aşama geçiriyorsunuz. Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan bir tutum içinde olacaksınız. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.

YENGEÇ:

Değişim içinde olmanıza rağmen, bazı değer yargılarınızda hala ısrarcı davranmayı kapris haline getirdiniz. Bugün, aşkta aksilikler yaşayabilirsiniz. Eski hatalardan uzak kalmanız gerekiyor. Artık sınırlarınızı iyi belirleyip, ne istediğinizi kesinleştirmelisiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız. Olaylar kendiliğinden rayına oturacak.

ASLAN:

Dostça paylaşımlarınız öylesine yoğun ki, bazen karşınızdaki kişiye Aşk mı? Arkadaşlık mı? ikilemi yaşatıyor. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.    

BAŞAK:

Kaliteli beraberliklerden yana olduğunuz için, gireceğiniz ortamları da, ona göre seçiyorsunuz. Bugün, Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Paylaşımlarınız gittikçe artarak, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Çevresel faktörlerin, sizin lehinize gelişmesini ilgiyle izleyeceksiniz.

TERAZİ:

Ailenizin tutucu davranışları karşısında, bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bugün enerjinizi kontrol etmeli ve sevdiklerinizi üzmekten vazgeçmelisiniz. Onların farklı düşünceleri sizi üzmemeli ve olayları olduğu gibi kabul etmeli, karşınızdaki kişilerin kişiliklerini değiştirmemelisiniz. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

AKREP:

Yakın dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Duygusal ilişkilerinizi genişletmek ve çapını büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek. Venüs, bugün sizi olumlu etkiliyor. Zevklere düşkünlük olabilir.

YAY:

Bugün burcunuzda ilerleyen Venüs ve Ay, tüm romantik ve duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.

OĞLAK:

İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yinede işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Önlemci yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek kendi yaşamınızı daha bir kolaylaştırmak sizi olumlu kılıyor.

KOVA:

Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir takım sınavlar eşiğinde olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz ilginin gerçekten istediğiniz beklentilerin karşılığı olup olmadığını öğrenmek istiyorsunuz.Gizli duygularınızın sizi istediğiniz ilişkilere yönlendirmesine karşın, bazı hedeflerinizde zorlanmalar yaşayacaksınız.

BALIK:

Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleki hırslarınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz. İş ilişkilerinizde son derece aktif bir yapınız olmasına rağmen, her an fikir değiştirmeniz yüzünden, sürekli sorunlar yaşıyorsunuz. Sevimli ve çekici tavırlarınızla, çevrenizi olumlu etkilediğiniz için, hatalarınız çabuk unutuluyor.