27.11.2014.Perşembe.astroloji

BUGÜN DOĞANLAR

Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Din , felsefe, şiir ve müzik konularına özel bir şekilde yeteneklidirler. Sahne ışıklarından hoşlandıkları için, her zaman sıra dışı konulara ilgi duyarlar. Yaşamlarında hep bulundukları ortamlardan uzaklaşma ve bilmedikleri yörelere gitme eğilimleri vardır. Hayvanlara ve doğaya aşık kişilerdir. Konsantre oldukları konudan başka hiçbir şey düşünmedikleri için, çevrelerine garip gelebilirler. İflah etmez bir idealisttir. Gece hayatından ve kalabalıklardan hoşlanmazlar. Kararlı ve çalışkan insanlar oldukları için, iş yaşantılarında çok başarılı olurlar. Evlilik onlar için kutsal bir kurumdur ve evlenirken, oldukça seçici davranırlar. . Ne istediğini bilen sorumluluk sahibidirler. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir

KADINLARI:

Kararlı sakin ve serin kanlı kişilerdir. Bulundukları ortamın hem maddi hem de manevi açıdan rahat olmasını isterler. Güven duygularını yitirdikleri anda dengeleri çabuk bozulabilir. Risklere atılmaktan hoşlanmazlar. Güzellik tutkunu bu insanlar evlerini çiçek bahçesine çevirebilirler. İlişkilerinde oldukça sabırlıdırlar. Tartışmalardan ve huzursuzluklardan uzak kalmaya çalışırlar.

ERKEKLERİ:

Paranın gücünü kullanarak, güvenlikte olma duygularını tatmin ederler. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. Kararlı görüntülerin altında yumuşak ve duygulu yürekleri vardır ve çok çabuk kırılabilirler. Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Yaşamda hep kayda değer şeyler yaparlar

ÇOCUKLARI:

Ailelerine bağlı çocuklardır. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarpar. Renkli giysilerden hoşlanırlar. Bebeklikleri oldukça yaramaz geçer. Kendilerine özgün bir yapıları vardır. Liderlik özellikleri taşırlar. El becerileri güçlüdür

GÜNÜN YORUMU:

 Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı bir günü sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları sizin emrinize sunulmuş durumda. İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler, kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer esnek davranmazsanız, zıt düşüncelerinizden farklı tepkiler alarak, olması gereken durumların pozisyonları bozulacaktır. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. .Aile ve ortaklıklar söz konusu olacak. Fiziksel özelliklerimizi ön plana çıkarmak isteyeceğiz. İştahımızda görülen artışlar diyetisyenlerimizin işini zorlaştıracak.

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, gri, uçuk mavi, Pastel pembeler, bordo

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

İnci çiçeği, mimoza, pembe karanfil

GÜNÜN KOKUSU

Yasemin, karanfil

KOÇ:

Girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizle ilgilenebilir. Satın alma ve sahiplenme isteğinizin üst seviyede olacak, gösterişli olmaya eğilimli bir yapı sergileyeceksiniz. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız.

BOĞA:

Sosyal başarıları ve statünüzü desteklerken ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kardeşlerle aranızda uyumlu beraberlikleriniz olacak. Kısa geziler, entelektüel çalışmalar ve yaratıcı yönleriniz birbirini besleyecektir. Öfkeleriniz bastırmayı başaracaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacaksınız.

İKİZLER:

Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.Güneş, karşıt evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün, her türlü hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz fakat ihtiyatlı davranmakta fayda var.

BAŞAK:

Partneriniz de belki sizi anlamakta güçlük çekiyor. Bu günler de anti-sosyal bir kişilik yapısı ilginizi çekebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmeli, duygularınızı karşılık beklemeden sunmalı, herhangi bir anlaşma imzalarken şartları iyi incelemelisiniz. Yıllardır istediğiniz düşleri gerçekleştirebileceksiniz.

YENGEÇ:

Kafanızdan geçen düşüncelerin sınırları konusunda endişelisiniz. Bilinç altınızın yoğunluk kazanması ve yaratıcı yönlerinizin, farklı bir şekilde  açığa çıkmasına neden oluyor. Bugün rahat olmaya çalışın. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Boğaz bölgeniz hassaslaşıyor.

ASLAN:

Bugün, içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Emlak alım satım işlerinizde yapacağınız bazı girişimler için uygun bir dönem. Planladığınız işlerin yolunda gitmesi için gösterdiğiniz olumlu çabalarınız, istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek.

TERAZİ:

Çok hızlı ve cesur davranarak bir çok işi ayni anda yapacak, birbirini tetikleyen konularda ardı sıra başarılar gelecektir. Fikirlerinizi insanlara kabul ettirecek, organizasyon yeteneğinizin çıtasını yüksek tutacaksınız. Bulunduğunuz konumu destekleyici kurs gibi kısa eğitim çalışmalarında bulunacaksınız. Bu detaylar işinizle ilgili size katkılarda bulunacak..

AKREP:

Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Arkadaşlarınızın sırlarını saklayacak, çevrenizi organize eden girişimlerde bulunacaksınız.

YAY:

Siz derin bir duygusallığa sahip olmanız rağmen, bu özelliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz. Akşam saatlerinde hoşlanacağınız kişilerle birlikte olacaksınız.

OĞLAK:

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

KOVA:

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacı yönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Gizli düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Bazen konuşmak size çok şey  kaybettiriyor.

BALIK:

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı  iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Fiziksel enerjinizin yüksek olması, her anlamda sizi farklı kılacak