BUGÜN DOĞANLAR:
Enerjileri yüksek kişilerdir. Yaşam iddiaları oldukça belirgin olduğu için, kaybetmek onlara göre değildir. Birlilte çalıştığı kişilerin, yaratıcı ve yetenekli olmasına özen gösterirler. Pratik davrandıkları konuda, aynı frekansı da, karşılarından beklerler. Bazen umursamaz tavırları yüzünden çevrelerini kızdırabilirler. Konuştukları ve savundukları her konuda karşı tarafın kayıtsız onayını bekledikleri için, yakın çevreleri onları egoistlikle suçlayabilirler. Karşı cins üzerinde etkileri oldukça olumludur. Sakin ve telaşsız olup, lüks yaşama düşkündürler. Düşüncelerini mantık çerçevesinde uygulamayı becerirlerse, başarı kaçınılmazdır. Tek başına kalmaktan hoşlanmayan bu kişilerin, destek alacakları kişi konusunda seçici olmayı bilmeleri gerekir.
KADINLARI:
Konuşurken, sözleri anlamlı ve abartılıdır. Düşüncelerine müdahale edilmesinden hoşlanmazlar. Evlilik konusunda, sorumluluk almaktan çekinirler. Ağır bedensel işleri ve yaşamın güçlüklerini sevmezler. Herkesten üstün olma duyguları yüzünden, onları antipatik bulanlarda vardır..Yaşam onları iyi bir şans verecek, varlıklı bir eşe sahip olacaktır.
ERKEKLERİ:
Emir almaktan sıkılırlar.. Yüz mimikleri hoş ve anlamlıdır. Farklı ve ilginç ortamlardan hoşlanırlar. Değişim onlar için şarttır ve kendileriniz yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar Giyim ve kuşam konusunda son derece zevkli olup, seçkin bir zevke sahiptirler. Güzelliklere ve rahatlarına düşkündürler.
ÇOCUKLARI:
Sevimli ve sıcak bakan gözlere sahiptirler. Çevrelerindeki her şeyi sorgularlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Mekanik ve oyun becerileri çok fazladır. Bilgiye ve öğrenmeye meraklıdırlar.. Okul yılları başarılı geçmesi için, güçlü bir motivasyona ihtiyaçları vardır.
GÜNÜN YORUMU:
Özellikle bugün, açık hava sporlarının gündem kazanmasıyla bu tür gösterilere olan ilgimiz artacak. Ailemizde süregelen sorunların nedenlerini araştırabiliriz. Fiziksel özelliklerimiz ön plana çıkacak. Dişilik sanatının daha belirgin olduğu bu günde romantik ve seksi hobiler ve fanteziler önem kazanacak. Yapılan seyahatlerin kökeninde kaçamak aşklar olacaktır. Birçoğumuz kışkırtıcı duygularımızın esiri olacağız. Bulunduğumuz ortamlarda. Ön plana çıkma isteğimiz yüzünden çevremizden tepki alabiliriz. Marsın Akrep’te olmasından dolayı suda boğulmalar ve yanıklara karşı tedbirli olmalıyız.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Açelya, menekşe, lavanta
GÜNÜN KOKUSU:
Limon, tarçın
GÜNÜN RENGİ:
Açık sarı,  Turkuvaz
KOÇ:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz...
BOĞA:
Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylar kayıtsız kalamıyorsunuz Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerin düşük temposundan, olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamadan edemiyorsunuz.. Bugün konuşmalarınızı kısıtlamak  uğruna, kendinizi baskı altına hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde kısa yürüyüşler yapmalısınız.
İKİZLER:
Yönetici gezegeniniz Merkür’ün etkisi  iletişim konusunda size güçlü   duygular veriyor. Kısa yolları kapsayan haberlerin sizin isteklerinizin paralelinde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Erkek kardeşlerin ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızla işbirliği yapmanız sizi olumlu kılacaktır.
YENGEÇ:
Yöneticilik konusunda çevreniz ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor.. Bugün güven duygusuna ve onaya ihtiyacınız var. Fakat tepkilerinizin ani bir şekilde ortaya çıkması, birçok sorunu da beraberinde getirebilir. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.
ASLAN:
Birlikte iş yaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.
BAŞAK:
Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor fakat, iş bitirici yönlerinizle kesin çözümler elde ediyorsunuz. Spor yapmak için kendinize zaman ayırmalı ve eğlenceli ortamlarda bulunmalısınız.
TERAZİ:
Güçlü planların kişisi olmanız rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için sizin desteğe ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar olumlu ilerliyor.
AKREP:
Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert fakat akıcı planlar yapıyorsnuz.. Bugün değişim için uygun bir gün değil... Gizli anlaşmaların faydasınız göreceksiniz. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istememekle, isabetli davrandığınızı ilerleyen günlerde daha iyi anlayacaksınız.
YAY:
Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.
OĞLAK:
Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma iç güdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınızın daima size açık olması, manevi bir korunma çemberi içinde olduğunuzu gösteriyor.. Evren size torpil geçiyor
KOVA:
Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.  Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.
BALIK:
Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve  kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.