BUGÜN DOĞANLAR:
Açık görüşlü ve herkesle çabuk dost olan kişilerdir.. Sadece kendi duygu ve düşüncelerine önem veren kişilerdir. Hiç kimsenin cesarete edemeyeceği konuların içine girebilirler. Gezip görmek, seyahat etmek, dış ülkelerle bağlantıda olmak onların sevdiği şeydir. Yaşama bakış açıları son derece geniş olduğu için, bulundukları ortamlara ters gelen düşüncelere sahiptirler. Bazı tutucu kişilerin onları anlamaları çok zordur. İletişim konularında oldukça başarılıdır.Yaşama sevinçle bakan kişilerdir. Gülmeyi ve güldürmeyi çok severler. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Doğuştan yaşamın  artist ve aktörleridir.Doğal yeteneklerini sergilemekten hoşlanırlar. Yaşamda, eşten kazanılan paralarla başarı gelecektir. Her konuda özgüvenleri yüksektir.Aile kavramı onlar için yüce bir duygudur. Gizli bir kariyer tutkuları vardır.
KADINLARI:
Aşk yaşantılarına özenlidirler. İş yaşamlarında yükselmek için her türlü çabayı gösterirler. Bulundukları yerlerden sürekli uzaklara gitme eğilimleri taşır ve sık sık adres değiştirirler. Titiz ve sorgulayıcı yapıları onlara başarı sunarken, yalnızlık duygularını da ön plana çıkarır. Bireyselliklerine değer verilmesinden hoşlanırlar.Kişisel özgürlükleri çok önemlidir.
ERKEKLERİ:
Yüksek idealleri olan bu kişiler akademik kariyer yapmaya adaydırlar. Önlemci ve koruyucudurlar. Dost çevresi kalabalık olmasına rağmen, genelde yalnız insanlardır. Özgürlük duygularını kullanamazlarsa, huzursuz ve kaprisli olurlar. İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Azimli ve çalışkandırlar.
ÇOCUKLARI:
Çocukluk yıllarında oldukça meraklıdırlar. Büyüklerinin sabırlı olmaları gerekir. Öğrenme yetenekleri çok güçlüdür ve bellekleri çok güçlüdür. Sembolik oyuncaklarından asla vazgeçmezler. Kızları çok süslüdür.Erkekleri mekanik oyuncaklara düşkündürler.
GÜNÜN YORUMU:
Duygularımızda yoğun enerjimiz ve güçlü egolarımız ortaya çıkacak. Başlattığımız işleri tamamlama fırsatı bulacağız. Kaliteli işler peşinde koşarak verimimizi arttırma çabası içinde olacağız. Sosyal çalışmalarımız hızlanacak. Telefon görüşmelerimiz artıyor. Fakat Merkür’ün ters hareketi beklediğimiz haberleri geciktirebilir. Grup faaliyetlerine katılacağız ve arkadaşlarımızla birlikte ortak organizasyonlar yapacağız. Kazançlarımıza yeni kaynaklar ilave etmek isteyeceğiz. Yenilikçi yönlerimiz ortaya çıkacak. Fakat girdiğimiz topluluklarda tartışma konusu yaratmaktan kaçınmalıyız. İddiacı tavırlarımızdan vazgeçmeliyiz. Toplumsal olaylar ve yardım derneklerin çalışmaları gündem kazanacak.Özgün misyonları olan kişilerin, çalışmalarında motive olacak bir çok olayları, istekli bir şekilde ortaya çıkaracaklar. Meslekleri konuşma üzerine dayalı olan kişilerin, ikna kabiliyetleri artıyor. İş konusunda aktif ve hızlı olacaklar ve hedeflerine ilerleyecekler.
GÜNÜN  RENGİ:
çingene pembesi, parlak yeşil, mürdüm.bordo
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Begonya, feliks, sarı papatya, kasımpatı
GÜNÜN KOKUSU:
Gardenya, misk, amber
KOÇ:
Gizemli davranışlarınız ve derin duygularınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İçsel enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle kendinizi denetlemek zorunda kalacaksınız. Her şeyi, ince detaylar üzerinde yapılandırıyor ve planlarınızı gizlemek istiyorsunuz.  Bugün maddeyle olan bağlantılarınızı daha sabit tutmak zorunda kalacaksınız.
BOĞA:
Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor.Bugün duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğiniz görecek ve mutlu olduğunuz anları sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Derin araştırmalar içinde olmanız rağmen, günlük işlerinizi aksatmak istemiyorsunuz. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.
İKİZLER:
Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız.Bugün, duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.
YENGEÇ:
İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. Aile bireylerinizle beraber yapacağınız ziyaretlerden sıkılmayın. Gittiğiniz yerlerde ilginçlikler yaşayacaksınız.
ASLAN:
Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor. Evinizle ilgili değişikliği bugün yapabilirsiniz. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizin  dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.
BAŞAK:
Yönetici gezegeniniz Merkür, Kova’da geri giderken  isteklerinizde sabırlı ve inatçı davranıyorsunuz. Somut düşünceler içindesiniz. Alışkanlıklarını kolay değiştirmekten hoşlanmayan biri olarak ilginç gelişmeler gösteriyorsunuz.Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. Bugünlerde dinlenmeye özen göstermelisiniz.
TERAZİ:
Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyor ve bilmediğiniz konularda, öğrenme içgüdünüzü kullanıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde güçlü dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı yakalayacaksınız. Her şeyden çabuk bıkma huyunuz sizin için olumsuz olabilir.
AKREP:
Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman  ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz., Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz. Yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.
YAY:
İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, direk bir anlatım şeklini seçiyor olmanız, bazen sizi anlaşılmaz yapıyor. Karşınızdaki kişi, sizin dürüstlük kavramınızı yanlış anlayabilir ve size tepki verebilir. Bugün, politik olmayı başarabilirseniz, şartların sizin için oldukça olumlu gelişeceğini söyleyebiliriz.
OĞLAK:
Başlangıçlar yapmak için, beklemeyi tercih etmenize rağmen, kişisel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için, kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeni iş olanaklarına imkan tanıyorsunuz..Bugün, gizlilikler konusunda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Daha saydam olmaya çalışmalısınız.
KOVA:
Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz...Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız. Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan, hoşlanıyorsunuz.
BALIK:
Partnerinizle kişisel çekişmeler içine girebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız, karşı tarafın farklı düşünceleri nedeniyle, sizi yanlış sonuçlara götürebilir. Onu ikna etmek yerine, maddi anlamda kendi koşularınızı düzeltme yolunu seçmelisiniz.     Yakın dostlarınızla bir araya gelerek, sizi zorda bırakan konuları açmalısın