28.01.2015.ÇARŞAMBA

BUGÜN  DOĞANLAR:

Seçici ve kendine güvenli bir karakter. Aşka çok değer veren, yaşamı yaratıcı bir şekilde hisseden bir kişiliğe sahiptirler. Kibar ve sempatik tavırları onları sosyal yaşantılarında aktif ve sevilen bir kişi yapar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilir. Hatalı dostluklardan sakınmalıdırlar. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanmazlar. Gerçekçi yapıları bazı kişilere soğuk gelebilir. Çok derin , yapıcı ve entelektüel kişilikleri her alanda başarılı olmalarını sağlar. Başarıya saygıları büyüktür. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Düşüncelerini açıklarken, ketum davranırlar. Huzursuz ve kaprisli günlerinde yanlarına kimseyi yaklaştırmak istemezler ve yalnızlığı tercih ederler. Gizli ve zor konular ilgilerini çeker ve her konuda bilgi sahibi olmak isterler. Pratik ve gerçekçi çalışmalar adaydırlar.

KADINLARI:

Anlaşılması zor kadınlardır.. Dürüst ve samimi kişiler olmalarına rağmen, sadece kendi doğruları ile yaşarlar. Özel yaşamlarında paylaşımlara değer verirler. Güvensiz ortamlardan uzak durmaya çalışırlar. Felsefi yetenekleri gelişmiştir. Yorum sanatını iyi kullanırlar. Bazen çevrelerine gizemli bir kişi imajı verirler.

ERKEKLERİ:

Cesur, atak, ve sınır tanımayan bir kişilikleri vardır. Bulundukları ortamda sürekli bir hareket göze çarpar. Tahminlerinde yanılmazlar. Kararları kesin ve isabetlidir. Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Din , felsefe, şiir ve müzik konularına özel bir şekilde yeteneklidirler. Sahne ışıklarından hoşlandıkları için, her zaman sıra dışı konulara ilgi duyarlar.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler.Garip ve ilgi çekici bir havaları vardır. Çok konuşmaktan hoşlanmazlar.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün dış görünüşümüze yansıtacağımız öğeler çok önemli olacak. Fiziksel güzelliğe önem vereceğiz.. Detaycı yönlerimizin işe yaradığını görmek, ayrıca bizi mutlu edecektir. Sahip olduğumuz yeteneklerimizi istediğimiz gibi kullanabileceğiz. Bıkmadan ve uzanmadan araştırma çerçevemizi geniş tutmak isteyeceğiz. Unutkanlıkları ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız.

GÜNÜN RENGİ:

Gümüş, beyaz, gri, oranj

GÜNÜN RENGİ:

Bordo, kırmızı, beyaz, siyah

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı gül,  pembe sardunya

GÜNÜN KOKUSU:

Karanfil, manolya.zambak

 

KOÇ:

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

BOĞA:

Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz. Ay burcunuzda ilerliyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize geçecek olan farklı fırsatlar söz konusu. Uzun yol planları olanlar için, yaratıcılık isteyen konumlar söz konusu olacak.

İKİZLER::

Kişisel yaşantınıza olumlu  katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kalbi dolu olanlar, partnerleriyle ortak sosyal aktiviteler içinde olacaklardır.

YENGEÇ:

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.

ASLAN:

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor.  Balık’taki Venüs’ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

BAŞAK:

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz.

TERAZİ:

Toplumsal değerlerinizin ön planda olduğu bir gün. Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Amaçlarınız ve hedefleriniz paralel ilerlerken, mesleki başarınızı perçinleyecek yeni olaylar gündeme gelecek ve girişimciliğiniz ön planda olacak.

AKREP:

Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz.Bugün, öylesine inatçısınız ki, çevresel koşullarınızı özel işlerinize yönlendirmekten çekinmiyor ve cesurca hareket ediyorsunuz. Değişime ihtiyacınız var..

YAY:

Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa  olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

OĞAK::

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak.

KOVA:

Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aile ilişkilerinize daha fazla özen göstermenize neden olacaktır. Onlara sürpriz bir ziyaret yaparak, birlikte paylaşım ortamları yaratmayı başarıyorsunuz. Kısa yolların ve küçük seyahatlerin güncellik kazanması sonucunda, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

BALIK:

Duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz.Gücünüzü ortaya koymak için gerekli detayları sağlamalı ve adımlarınızı sıkı bir şekilde atmalısınız. Bugün yaşamınızı irdelemek isteyebilirsiniz