BUGÜN DOĞANLAR:

Sanata tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler. Sorumluluk duyguları oldukça önemlidir  ve bu , çevrelerinin güvenlerini kazanmışlardır. Aşk yaşantıları oldukça karışıktır. Maddi evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olurlar. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler. Sanata ve edebiyata karşı ilgileri yoğundur. Her türlü yeniliğin takipçisi olup, açılışlar ve kokteyller onların vazgeçemeyecekleri aktivitelerdir. Fiziksel rahatsızlıkları daha çok duygusal olaylardan kaynaklanır. Aşırı çalışma şartları, zamanla sağlıklarını bozabilir.

KADINLARI:

Seçici ve inceleyicidirler. Çevresini etkilemesini iyi bilirler. Çok yetenekli oldukları için, her işte başarı gösterirler. Dostluklarında çok güçlüdürler. Ahbaplıktan ve fikir alış verişlerinden çok hoşlanırlar. . Zarif hareketleri, karşısındaki kişinin kendisini özel hissetmesine neden olur

ERKEKLERİ:

Son derece etkileyici bir kişiliğe sahiptirler. Sevimli ve çekici mizaçları sayesinde yaşamlarında  bir çok değerli dostlara sahip olurlar. Hayatı keyifli yaşamaktan hoşlanırlar. Sosyal yaşamlarında güçlü bir mevki arayışına girebilirler. Aşk yaşantılarında sağlamcı davranırlar.

ÇOCUKLARI:

Neşeli, inatçı ve egoları güçlü çocuklardır. Emir almaktan hoşlanmadıkları için, yapılması gereken şeyleri yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar. Kibar ve ölçülüdürler. Özellikle kız çocuklarının iletişim konusunda becerikli yapıları dikkat çekicidir.

GÜNÜN YORUMU:

Eğer bir aile şirketimiz varsa, motivasyon açılımı ve yeni projelerin güncellik kazanması söz konusu olacak Yatırım konusunda sabit ve mantıklı kararlar alacağız. Bazılarımız için emlak alış ve satışları ile ilgili aktiviteler hız kazanacak.. Eğer evinizle ilgili farklı bir değişim yaşamak istiyorsanız, her türlü tadilatı bugün başlatabilirsiniz. Kitapçıların ve yayın evlerinin rafları aşkı anlatan kitaplarla süslenecek. Yargı organların gündem kazanacağı bir gün. Toplumsal olaylar beklenmeyen nedenlerle ortaya çıkacak ve kafaları karıştıracak. Birçok ailede sorgulama söz konusu. Ailesel köklerimizle ilgili bazı problemler gündeme gelecektir. Yardımlaşma konusunda gerekli tavizleri vermek zorunda kalacağız.

GÜNÜN KOKUSU:

Nergis, menekşe,zambak, anason

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Leylak, mor menekşe, zambak

GÜNÜN RENGİ:

Koyu mavi, vişne çürüğü

KOÇ:

Mars’ın Akrep’te ilerlemeye devam ediyor. Değişimlerden fazla etkilenmeyecek, daha kararlı davranacaksınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Bugün, çevrenize hakim olabiliyorsunuz

BOĞA:

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat farklı tereddütleriniz var. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız Yeni işinizle ilgili yoğun temponuz  yüzünden, bugün partnerinizle sürtüşme yaşayabilirsiniz. Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor..

İKİZLER:

Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz azalıyor. Bugün, çalışmalarınıza  üst düzeyde yön verecek farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.

YENGEÇ:

Bugün partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşam geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız. İçsel enerjinizi sevdiklerinize yansıtacak ve onların sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz.

ASLAN:

Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Güneş’in çevresel ilişkilerinizde verdiği güç ve sağlam bir akılcılıkla, engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var.

BAŞAK:

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Kan bağı olduğunuz kişilerle ilgili bir takım düşünce birliği içinde olmanız, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarıyor. Anjin kapınızda.

TERAZİ:

Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması, yeni olayları da beraberinde getirecek. İsteklerinizden vazgeçmemelisiniz..

AKREP:

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Ay’ın konumu, girişimciliğiniz konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi artıracak, yeni projeler peşindesiniz..

YAY:

Bugün Ay’ın konumu, parasal konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecektir. Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan  sorumluluk getirecektir. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yeni bir boyuta giriyor…

OĞLAK:

Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün, sezgilerinize güvenebilir, isteklerinizi günlük yaşantınıza geçirebilirsiniz. Bağırsak problemlerinize dikkat etmelisiniz..

KOVA:

Bugün Ay’ın verdiği etkilerle, ikili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla  birbirinize ters düşebilirsiniz. Enerjinizi bozmamalısınız

BALIK:

Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek.