BUGÜN DOĞANLAR

Yeni fikirlere açık kişilerdir. Hızlı düşünürler ve kararlarını çabuk verirler. Özgürlüklerinde sınır tanımayan davranışları karşısında, çevrelerinden tepkisel yorumlar alsalar bile, onlar aldırmamayı başarırlar.. İlgi çekici kişilerdir. Özellikle yüz mimikleri çok güçlüdür ve konuşurken gözlerini çok iyi kullanırlar. Yardım kuruluşlarında çalışmaktan büyük zevk alırlar. Farklı bir misyonları vardır. Yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini çok iyi kullanan kişilerdir. Çabuk karar vermeleri erken yaşta evlenmelerine neden olur. Dış görünüşleri neşeli ve pozitiftir. Yakın akraba ilişkilerinde yapıcı ve birleştirici bir özellik taşırlar. Amaçlarından sapmadan çalıştıkları için, her zaman çalışkanlıklarıyla övünebilirler. Gururlu ve sosyal yapıları yüzünden kıskanılırlar. Özel aşk ilişkilerinde sahiplenici ve kavrayıcıdırlar. Partnerlerini fazla benimsedikleri için, çoğu kez güzel fakat inişli çıkışlı bir duygusal hayatları olur. Yöneticilik, mimarlık, mühendislik, emlakçılık, çiftçilik, sanatçılık, onların seçtikleri mesleklerdir.

KADINLARI:

Yaşamı kucaklayan kişilerdir. Enerjilerini herkese yöneltecek kadar güçlüdür. Paylaşıma özen gösterirler. Aydınlık bir yüzleri vardır. İnsanın içini aydınlatan bir gülüşleri vardır. Sahiplenme yönleri çok güçlü olduğu için, aileleri ile içli dışlı yaşarlar. Kuruntulu ve alıngandırlar.

ERKEKLERİ:

Hayatı kendi biçimlerinde yaşarlar. Yolculuklarda karşılaşacağı fırsatların yaşamlarındaki değerleri çok büyüktür. Araştırmacı ve yaratıcı yönleri sayesinde bir çok konunun özünü anında yakalarlar. Sadakat konusunda, duygusal sapmaları olabilir.

ÇOCUKLARI:

Meraklı ve sempatik çocuklardır. Daha küçük yaşlarda bir çok yetenekleri ortaya çıkar.. El becerileri çok güçlüdür. Gezmeyi ve eğlenmeye çok severler. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar.

GÜNÜN  ÇİÇEĞİ:

Nar çiçeği, açalya, sarı papatya, Pembe gül

GÜNÜN RENGİ:

Elektrik mavisi, turkuvaz, su yeşili

GÜNÜN KOKUSU

Limon, gardenya, ıtır

GÜNÜN YORUMU:

Çevremizde akıllı ve duygusal kişilerle yapacağımız ortak çalışmalarda ufkumuzun genişlemesine neden olacaktır. Yardım kuruluşlarının ve çeşitli misyonerlik çalışmalarının önem kazanması söz konusu. Hastanelerin çalışma sistemleri ile yenilikler gündeme gelecek. İlaçlara ve uyuşturucular karşı hassasiyetimiz artıyor. Ortaklar arası görüş farklılıklarından dolayı sürtüşmeler ve bazı sözleşmelerin iptali gündeme gelecektir. Kardeşlerle ilgili yapıcı çalışmalar ve işbirlikleri gündem kazanacaktır.

KOÇ:

Düşüncelerinizi içinizde saklamak yerine paylaşmaya özen göstermelisiniz. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde kişisel davranıyorsunuz.. Partnerinizin değişik düşünmesinden ve sizi yanlış algılamasından çekiniyor olabilirsiniz. Onun sizden beklediği sözleri içinizde biriktirerek, bir yerlere varamazsınız. Baş ağrılarınız stresten kaynaklanıyor.

BOĞA:

Düşüncelerinizi değiştirmekten hoşlanmadığınız için, sizi zorlayan nedenlerin sorumlusu yine kendiniz olduğunuzun farkında değilsiniz. Hatalarınızı sonradan anlamanız bir şey ifade etmiyor. Bugün, çevresel koşullarınızın sınırlı olmasından sıkılabilirsiniz. İletişim konusunda kısıtlamalarla karşılaşacaksınız. Kendinize daha fazla güvenmelisiniz.

İKİZLER:

Problemlerinizi abartma konusunda aşırıya kaçacağınız bir gün içindesiniz. Bugün maddi dengelerinizi gözden geçirmeden önce mantıklı bir şekilde durum değerlendirmesi yapmalısınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmaları içinde olmanız, bazı tepkisel davranışları da beraberinde getirecektir. Öfkelerinize hakim olmalısınız.

YENGEÇ:

İnançlarınızdan ödün vermeden yaşamak istiyor olmanız bazıları için ütopik olabilir. sabırlı bir şekilde davranırsanız, zorlukların üstesinden geleceksiniz. Mesleki başarınızı kendi çabalarınızla sağladığınızı başkalarına ispat edeceksiniz.. Bugün, duygu ve mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Güven duygunuzu yitirmeyin.

ASLAN:

Sorumluluklarınızın farkında oluşunuz, sizi güçlendirirken, içsel baskı duymanıza da neden oluyor. Bugün, görev bilinciyle hareket ediyor ve  yoğun bir tempo içinde çalışıyorsunuz.. Gün içinde kısa molalar vererek, dinlenmeyi ihmal etmeyin. Taviz vermeyen yapınızın size sağlayacağı olanakları sizde fark edeceksiniz.

BAŞAK:

Bugün güven duygusuna her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Motivasyon konusunda zorlanabilirsiniz. Özellikle gün içinde derin bir yalnızlık duygusuna kapılabilir ve kendinizi  çevrenize kapatabilirsiniz. Özgüveninizin size yaptığı bu küçük atraksiyonları  görmezlikten gelmeli ve kendinizi işinize vermelisiniz.

TERAZİ:

Bugün, seçimlerinizi yaparken, adil olmaya özen gösteriyorsunuz. Yaşamınızda istediğiniz gerçek değerlerin size ulaşması hep özel çabalarınızla gerçekleşiyor. Bazı zorlukların sizde yarattığı düş kırıklıklarına aldırmamayı öğrendiniz. Artık güven duygunuz daha çok gelişiyor ve çevrenizdekiler de her şeyi fark ediyorlar..

AKREP:

Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. Bugün, sevdiğiniz kişinin size olan davranışlarından kuşku duyabilirsiniz. İsteklerinizi baskı altında tutuyor, kıskançlık  duygularınızı gizliyorsunuz. İlişkilerinizi gözden geçirmeli ve kafanızdaki düşüncelerinizin netlik kazanmasına izin vermelisiniz. Bugün her şeyi sorgulayacaksınız

YAY:

Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir gün. Masraflarınızdaki artışların nedeni biraz da kendi hatanız. Bugün alış veriş yaparken, bütçenizi aşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin üzerinizdeki baskısı sizi rahatsız edebilir. Düşüncelerinizi karşı tarafa sivri bir dil kullanarak söylemeniz, .istenmeyen tatsız olaylara neden olabiliyor.

OĞLAK:

Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Bugün ,gireceğini ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Dikkatli olmalısınız.

KOVA:

İlişkilerinizde fazla hassas olduğunuz bir gün. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün Ay’ın konumu, para evinizi olumlu etkiliyor. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine sebatkar davranırsanız, kişisel kazançlarınızı yoğunlaştıracak ve oluşabilecek engelleri kolay aşabileceksiniz. Ailenizde güzel bir olay gerçekleşebilir…

BALIK:

Bugün, kendinizi aşan konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Atılım yapmayı istediğiniz konulara ilgili ilginç gelişmelerin ön  şartları kendiliğinden oluşacaktır. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, bir an önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Yeni bir yapılanma içinde olacaksınız.