BUGÜN  DOĞANLAR:
Çevresinde yargı yeteneklerinin mükemmel oluşları ile tanınırlar. Değerli dostları sayesinde yaşam kaliteleri daima yüksek olacaktır. Sanatçı yönleri ve  entelektüel yetenekleri oldukça güçlüdür. Yöneticilik vasıfları belirgindir. Aktif zekaları sayesinde çözümlemeyecekleri olay yoktur. Kendilerine çok güvenirler. Kişisel özgürlükleri çok önemlidir. Rekabetten hoşlanırlar. Sevdiklerini çok kıskandıkları için, aşk yaşantıları sakin olmaz. Sosyal ilişkilerinde şanslıdırlar. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Kaybetmekten hoşlanmazlar Yemek içme konusunda aşırıya kaçtıkları için, kalp ve damar hastalılarına meyillidirler.
ERKEKLERİ:
Görünüşleri munis iç yapıları isyankardır. Bazen fanatik düşünceleri vardır. Cazibeleri yüksek ve cinselliğe düşkündürler. Bu konuda romantik fantezileri vardır. Çok çabuk sinirlenmelerine karşın, iradeleri çok güçlüdür. Kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantıları paralel gelişir. Sosyal yaşamdan kopmamak onlar için önemlidir. Zaman kavramı onlar için çok önemlidir. Girişimcilik ve iş adamı yetenekleri ile ticaret dünyasında kısa zamanda başarılı olurlar.
KADINLARI:
Fiziksel özelliklerini ön plana çıkmasından hoşlanırlar ve dış görünüşlerine gereğinden fazla özen gösterirler. Kozmetik konularına meraklıdırlar. Yaşama pratik bakan ve hayaller yerine gerçekler peşinde koşan kişilerdir. Sosyal çevrelerde popüler olurlar…Çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir. Seyahat etmeyi severler. Sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir.
ÇOCUKLARI:
Şirinlikle dramatik kabiliyetlerini son derece ustaca birleştirerek çevrelerini etkilemesini iyi bilen bu çocuklar yaşamın ateş toplarıdır. Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler. Kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.
GÜNÜN  YORUMU:
Aşkta ateşli bir günümüzdeyiz ve duygularımız tavan yapabilir. Partnerimizi bazı konularda üzebiliriz. Kişisel isteklerimizde ısrarcı olcağız. Lüks ve kalite ilgimi çekecek. Bazılarımız özel toplantılar için, gardrobumuza yeni kıyafetler ilave edebiliriz. Yeteneklerimiz konusunda mütavazi değiliz .Bulunduğumuz topluluklarda güzel ve etkileyici konuşmalarımızla dikkatleri üzerimize çekeceğiz. Entelektüel yönlerimiz ön plana çıkarken, sanatsal olaylar, konferanslar, paneller günlük yaşantımızı işgal edecek.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Manolya Küpe çiçeği, ateş çiçeği, nilüfer
GÜNÜN RENGİ:
Gri Eflatun, gümüş rengi, lame
GÜNÜN KOKUSU:
Nane, ıtır, kehribar
KOÇ:
Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu ay, yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün  farkındasınız.
BOĞA:
Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız.Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız.
İKİZLER:
Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz.
YENGEÇ:
Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Yatırımlarınız hızla gelişecektir. Fakat ani çıkacak masraflarınızın olabileceğini unutmamalısınız. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenemeyen harcamalar da söz konusu olabilir.
ASLAN:
Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz.
BAŞAK:
Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi  tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz.
TERAZİ:
Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz.  Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.Sizi yaşam boyunca mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız olduğu için içinizde uyduğunuz kıpırdamalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz.

AKREP:
Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Venüs sizi olumlu etkiliyor  fakat,  kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız.
YAY:
İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.
OĞLAK:
Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu olayların tümüne birden içsel anlamda düşüncelerinizde meydana gelen “ruhi temizlenme” adı verilebilir. Gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız.
KOVA:
Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortamı paylaşacaksınız. Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz.
BALIK:
Uzak çevrelerin  aranılan  kişisi haline geleceksiniz. . Finans Gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler