Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında “1 Meşale de Sen Yak Trabzon ” adı altında gerçekleştirilecek organizasyonu 2 Ağustos Perşembe günü saat 23.00’de Trabzon Beşirli Sahili’nde yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Lideri Mehmet Fındıkçı, hem Trabzonspor’un 45. yıl dönümü etkinliklerinde kutlama yapmak hem de bordo-mavili kulübe yapılan haksızlıklara tepki koymak için böyle bir organizasyon düşündüklerini belirterek, "Trabzonspor 45. kuruluş yıldönümü etkinliklerine bir renk vermek ve aşık olduğumuz renklere yapılan haksızlıklara tepki koymak için böyle bir organizasyon planladık. Trabzon’a ve Trabzonspor’a olan aşkımızın ve sevdamızın ateşini dile getirmek istiyoruz" dedi.

Fındıkçı, bu organizasyona bütün Trabzon halkının katılmasını istediklerini ifade ederek "Trabzonspor’a aşık olan Trabzon insanlarını bu organizasyona bekliyoruz. Kulübümüze yapılan haksızlıkları bir kez daha hep birlikte haykırmak istiyoruz. Haksızlıklara demokratik yollarla en güzel şekilde cevap vermeyi hedefliyoruz. Hakkımız olanı alana kadar da direnmeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Hakkımız olan kupamızı bize versinler" ifadesini kullandı.

TRABZONSPOR'UN ETKİNLİK PROGRAMI
2 Ağustos Perşembe günü kutlanacak olan Trabzonspor'un 45. kuruluş yıldönümü etkinlikleri Ramazan ayı ve futbol takımının yurt dışında olacak olması nedeniyle sönük geçmesi bekleniyor. Trabzonspor'a emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adam, futbolcular ve taraftarlar anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan, Trabzonspor anıtına çelenk sunulacak ardından Trabzon Valiliği önünde düzenlenecek törenle Atatürk Anıtı’na çelenk koyulacak. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri aynı gün 11.30’da Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda yapılacak kaybettiğimiz değerleri anma programıyla son bulacak.



İSTANBUL'DA DA ETKİNLİK DÜZENLENECEK
Trabzonspor’un Kuruluşunun 45. Yıl Dönümü coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Bu noktada her ilden Bordo-Mavili taraftarlar çeşitli etkinlikler düzenlerken İstanbul’da Gurbetçi Taraftarlar Grubu ilginç bir etkinliğe imza atacak. Sosyal Paylaşım siteleri üzerinden organize olan taraftarlar 29 Temmuz Pazar Günü İstanbul-Haliç’te “Trabzonspor için 1 Meşale de Sen Yak!” etkinliği düzenleyecek. Taraftar grupları tüm Bordo-Mavili taraftarları alana bekliyor. Etkinlik ile ilgili bir de afiş hazırlayan taraftarlar, afişin altına ise şu şekilde yazdı:


''Trabzonspor için 1 Meşale de Sen Yak''

Trabzonspor'umuzun kuruluşunun 45. yıl kutlamalarında ilk ateşi yine İstanbul'dan yakıyoruz. Fatih'in başladığı yerden Haliç'ten başlıyoruz.
Buna ilaveten 2010-2011 senesinde şerefimizle kazanıp Şike yüzünden kaybettiğimiz 7. Şampiyonluğumuzun kutlamalarını da bu şekilde yapmayı planlıyoruz..
Sloganımız "Nerede olursan ol, ''Trabzonspor için 1 Meşale de Sen Yak''...
29 TEMMUZ PAZAR İSTANBUL - HALİÇ
GURBETÇİ GENÇLER TARAFTAR GRUBU