PTT 1. Lig'in 3. haftasında Kayseri Erciyesspor ile 1461 Trabzonspor karşılaştı. Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede her iki takım da skor tabelasını değiştiremedi ve karşılaşmada 0-0 sona erdi.
Haftaya 6 puanla lider giren Karadeniz ekibi, dün Çaykur Rizespor'un galibiyeti sonrasında averaj farkıyla 2. sıraya geriledi.
Erciyesspor da bu sonuçla 7 puana yükseldi ve averaj nedeniyle kendine 4. sırada yer buldu.
Kayseri ekibi ligin 4. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. 1461 Trabzon ise sahasında Adanaspor'u ağırlayacak.

1461 Trabzon ile Erciyesspor'un Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmasında akıldan kalan ilginç bir an ise maçı anlatan TRT Spikerinin ilk yarının arasında dikkat çeken sözleri oldu. Maçın arasında stadın hoparlöründen yapılan müzik yayınını eleştiren TRT Spikeri, haklı olarak terör sabah yaşanan terör olaylarını ve 8 polis memurunun şehit olduğu olaylara dikkat çekerek müzik yayının daha yavaş yapılabileceğine ifade etti.

Kanal ardından reklam arası verirken, daha sonrasında ise 1461 Trabzon'un sahaya çıkış görüntüsü ekrana yansıdı. TRT Spikeri de hızlı bir şekilde yapılan müzik yayının kastederek müzik yayının bir an önce kesilmesi temennisinde bulundu.