İlkhaber'den Samet Emirzeoğlu'nun haberine göre: PTT 1. Lig’de başarısız bir sezon geçiren 1461 Trabzon, gelecek sezonda 2. Lig’de mücadelesini sürdürecek. Bordo-Mavi-Beyazlılar’da bu sezon forvet oyuncuları ise takıma ilaç olamadı. Orta saha oyuncularının daha faydalı olması da takımı küme düşmekten kurtaramadı. 5 forvet oyuncusu toplam 6 atarken, takımın en golcü oyuncuları ise orta sahada mücadele eden ve 18 gol atan oyuncular oldu.

FORVETLER VASAT
Sezon başında takıma gelen forvet oyuncusu Yoann Arquinn, ligde oynadığı 22 maçta sadece 3 gol atabildi. Yaser Hacımustafaoğlu da 18 karşılaşmada 3 gol atma başarısı gösterirken, devre arası transferlerinden Serge Nyuiadzi, çıktığı 5 maçta gol atamadı. Yine devre arasında takıma transfer olan Kervens Belfort 11 karşılaşmada ve Ali Han Tuncer de 1 maçta rakip ağları sarsamadı.

YÜK ORTA SAHADA
Takımın orta saha oyuncuları ise en golcü isimler oldu. Orta saha oyuncularından Ziya Alkurt, bu sezon ligde oynadığı 28 müsabakada 5 gol atma başarısı gösterdi. Ligde 25 müsabakaya çıkan Batuhan Artarslan ise rakip takım filelerini 4 kez havalandırdı. Batuhan’ı 17 maçta 3 gol atarak Ali Kuçik takip ederken, Hamza Gür, 31 maçta 3 gol, Abdulkadir Parmak ise 28 karşılaşmada 3 kez rakip kaleyi geçebildi.

32 GOLE 53 GOL
Bu oyuncuları ise savunma oyuncusu 2 golle Okan Yıldız, 2 golle orta saha oyuncusu Ferhat Yazgan, 1 golle orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç, 1 golle savunma oyuncusu Mehmet Kuruoğlu ve 1 golle orta saha oyuncusu Kaan Güdü takip etti. Öte yandan rakip oyuncunun da kendi kalesine gol atmasıyla toplamda 32 golü bulan 1461 Trabzon, kendi kalesinde ise 53 gol gördü.