PTT 1. Lig’de son iki haftada 5 puan kaybederek puan sıralamasında geriye düşen 1461 Trabzon, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Bu maça yönelik çalışmalarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Reşat Akçay yönetiminde sürdüren bordo-mavili takım galibiyet için kenetlenirken, başarılı teknik adam da oyuncularını zorlu maça motive ediyor.

Son haftalarda görülen düşüşle ilgili olarak oyuncularıyla bire bir ve toplu olarak toplantılar yapan teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, her ne olur ise olsun futbolcularıyla çalışmaktan her zaman zevk duyduğunu ifade etti.

Manisaspor maçında çizgilerinin altında oynadıklarını oyuncularını aktaran başarılı teknik adamın, “Manisaspor maçında çizgimizi altında oynamamıza rağmen sizlerin performansından memnunum. Rakibe 1 pozisyon verdik. Üst düzey olan ve beklentilerimizin yüksek olduğu arkadaşlarımızın performanslarında sıçrama yapmamaları bizleri düşündürüyor. Daha çok sorumluluk almamız gerektiğini düşünüyorum. Maç düşünselliğine kendimizi inandırmamız gerekiyor. Ama genel anlamda sizi kutluyorum sizinle çalışmaktan her zaman zevk duydum. Biz bir aileyiz ve bir birimize samimi davranmalıyız. Maç konsantrasyon ilgili biraz daha dikkatli olmalıyız” dediği öğrenildi.

Gençlere katkı yapmak görevleri olduğunu vurgulayan Akçay, “Kötü oynayacağız diye korkmayın, ben kötü oynarsam bana kötü davranacaklar düşüncesini bir kenara bırakın, herkes işini tam dört dörtlük mü yapıyor. Bizim hiç hatalarımız yokmu ? elbet de vardır. Bir aile olduğumuzu unutmayalım bir birimize hatalarımızı ve doğrularımızı söyleyeceğiz” diyerek oyuncularını zorlu Şanlıurfaspor maçına motive etmeye çalıştığı belirtildi.
Bordo-mavili ekip Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayarak Şanlıurfaya hareket edecek.