Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon yine hayal kırıklığı yaşattı. Bugün Hüseyin Avni Aker Stadında ligin dibine demir atan ve düşmesi kesinleşen Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelen bordo-mavililer 85. Dakikada yedikleri golle maçı 1-1 berabere bitirdi.
En son 15 hafta önce Tekden Denizlispor’un 4-1’lik skola mağlup ederek 3 puan alan Trabzon temsilcisi bu süreden sonra 3 puan yüzü göremedi.
Ligin en zayıf ekibi ile de kendi evinde 1-1 berabere kalan 1461 Trabzonlu futbolcuların ne yapmak istediği ise merak konusu oldu. Ligin 31 puan ile ligin 18. Sırasında yer alan 1461 Trabzon’da yaşanan hayal kırıklığı ile gözle görülür nitelikte. Küme düşmemeye oynayan 1461 Trabzon’un küme düşme hattının üzerinde ki Boluspor ile arasında 3 puan fark var.
1461 Trabzon önümüzde ki hafta lig lideri İBŞB ile deplasmanda ardından da Tavşanlı Linyit ile de kendi evinde karşı karşıya gelerek ligi tamamlayacak.
Ligin dibine demir atan ve düşmesi kesinleşen Kahramanmaraşspor ile berabere kalan 1461 Trabzon’un bu anlamda kredisi artık kalmadı.  Bu iki maçtan da mutlaka 3 puan alması gerekiyor.