PTT 1. Lig'de 6. haftanın kapanış mücadelesinde 1461 Trabzon ile Manisaspor karşılaştı. Hüseyin Avn Aker Stadı'nda oldukça düşük bir seyirci kitlesi tarafından takip edilen maçta gol sesi çıkmadı.
Temkinli başlayan mücadelede her iki takım da defansta açık vermedi. Manisaspor Kahe ile gole çok yaklaşırken Breziyalı oyuncunun ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta top direken dışarıya çıktı. 1461 Trabzon ise en net pozisyonlarını ikinci yarıda buldu. Defansın arkasına sarkan Nijeryalı oyuncu Ofoedu'nun sol çaprazdan vuruşunda top üstten auta çıktı. Bordo-Mavililer 87. dakikada Gökhan'ın rakibine yaptığı faul sonrası direk kırmızı kart görmesinin ardından maçı 10 kişi bitirirken Ofoedu uzatma dakikalarında bu kez sağ çaprazda kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı ama yine kötü bir vuruşla takımını galibiyetten etti.
Golsüz sona eren maçın ardından Bordo-Mavililer 11 puanla haftayı 4. sırada bitirirken, Manisaspor 8 puanla kendine sekizinci sırada yer buldu.

Stad: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Suat Arslanboğa (6), Ayhan Akgöz (6), Esat Sancaktar (6)

1461 Trabzon: Fatih (6), Mustafa Akbaş (6), Abdullah Karmil (6), Caner (6), Mehmet (5) (Dk.83 Göksu), Abdülkadir (5), Gökhan (5), Yusuf (5), Jebrin (6) (Dk.70 Mustafa Tiryaki 4), Ofoedu (5), Sercan (6) (Dk.77 Kadir 4)

MANİSASPOR: Volkan (5), Fuchs (6), Hikmet (6), Hüseyin (5), Bülent (6), Iwanski (6), Bekir (6) (Dk.90 Gökay), Murat Gürbüzerol (6) (Dk.83 Murat Tosun), Cem Sultan (5) (Dk.70 Hakan 4), Hasan Ali (5), Kahe (5)

SARI KART: Dk. 41 Abdullah Karmil (1461 Trabzon)

KIRMIZI KART: Dk.85 Gökhan (1461 Trabzon)



MAÇTAN DAKİKALAR...

90+2 dk. 1461'de Ofoedu, kendi sahasından aldığı topu hızla sürdü. Çalımlarla Manisaspor ceza sahasına girdi kale önüne ortasında Manisasporlu oyuncular topu zorda olsa uzaklaştırdı.

90+1 Manisaspor'da Bekir çıktı, Gökay oyuna girdi.

90. dk. 1461 Trabzon gole çok yaklaştı. Ofoedu, uzun atılan pasta topla buluştu. Çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalan Ofoedu'nun vuruşunda top ağuta çıktı.

89. dk. 1461 10 kişi oynamasına rağmen maçın son anlarında gol bulmak için bastırıyor.

85. Maçın hakemi 1461'li Gökhan'a kırmızı kart gösterdi. Trabzon şuanda 10 kişi kaldı.

83. dk. Manisaspor'da oyuncu değişikliği.. Murat çıktı yerine ise Murat Tosun girdi.  1461 Trabzon'da da oyuncu değişikliği: Mehmet çıktı yerine Göksu oyuna girdi.

82. dk. Ofoedu, savunma arkasına pas atmak istedi ancak, Manisasporlu oyuncular araya girdi.

77. 1461'de oyuncu değişikliği.. Sercan oyundan çıktı, yerine Kadir oyuna girdi.

72. dk. Maç 0-0 devam ediyor...

65. dk. Maçın bu bölümlerinde Trabzon etkili ataklar buluyor.

63. Yusuf'un ceza sahasına pasında Ofoedu, topun üzerinden atladı. Sercan, topun gelişine sert bir şekilde vurdu ancak Volkan topu zorda olsa kontrol etti.

60. dk. Jebrin'in pasında topla buluşan Gökhan, uzaktan sert vurdu, top savunmadan döndü.

57. dk. 1461 Trabzon gole çok yaklaştı. Ofoedu, çalımlarla girdiği ceza sahasında tpu çekerek rakipten kurtardı. Ofoedu, hiç beklemeden sert bir şut çekerken, top az farkla ağuta çıktı.

56. Sercan'ın uzak mesafeden vurduğu şut ağuta  çıktı.

55. 1461'de Gökhan'ın ortasında Manisaspor defansı topu karşıladı.

54. dk. Trabzon'da Jebrin rakiplerinden sıyrılarak Manisaspor ceza sahasına girdi. Ancak yerde kaldı, fakat hakem devam ettirdi.

53. dk. 1461'in atağında top Manisaspor kalecisinde kaldı.

50. dk. Manisaspor orta sahadan kullandığı serbest vuruşu, 1461'li oyuncular başarılı bir şekilde uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI...

İLK YARI 0-0 SONA ERDİ...

45. dk. Hakem 2 dakika uzatma verdi...

38. dk. Ofeodu girdiği pozisyon sonrası hafif bir sakatlık geçirdi.  Ofeodu'nun tedavisi saha dışında devam ediyor.

25. dk. Manisaspor gole çok yaklaştı. 1461 ceza sahası içinde topla buluşan Murat, pasını Kahe'ye attı. Kahe'nin hemen ceza sahasının dışından vurduğu şut direkten ağuta çıktı.

22. dk. Sercan'ın ara pasında Yusuf topla buluştu. Ceza sahasına girerken Manisasporlu Hikmet kayarak müdahalesiyle Yusuf topu kaybetti.

20. dk. Manisaspor'un atağında Caner araya girdi ve topu kornere attı. Manisaspor'un kornerinde 1461 kalecisi Fatih çıkarak topu aldı.

17. dk. Jebrin'in Manisasspor ceza sahasına attığı ara pasında kaleci Volkan, çıkarak topu kontrol etmeye çalıştı. Ancak Ofoedu topa dokunarak almaya çalışırken top ağuta çıktı.

11. dk. Trabzon çok önemli bir ataktan faydalanamadı. Trabztonlu Gökhan  uzaktan vurduğu şut kaleci Volkan güçlükle çeldi. Ancak ceza sahasındaki iki Trabzonlu Ofoedu ve Yusuf  topa dokunamayınca, Trabzon bir golden oldu.

8. dk. her iki takımda hazırlık pasları ile oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışıyor

4. dk. Manisaspor'da Murat'ın vuruşunda top az farkla ağuta çıktı.

1. dk. Maçta ilk pozisyon Trabzon yakaladı. Ofoedu'nun şutunda top ağuta çıktı.

Maç başladı...