61SAAT SPOR SERVİSİ-1461 Trabzon, Boluspor deplasmanından 1 puan ile dönüyor. Rakibinin 15 dakika eksik oynadığı mücadelede 7 top direkten dönerken bunlardan 3’ü 1461 Trabzon’un 4’ü ise Boluspor gol pozisyonlarında oldu.

Maçın ardından konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan, “Biz deplasmanda oynuyoruz. Yani bunu artı hanemize yazmamız gerekiyor. Baştan beri mükemmel mücadele gösteriyor. Bizim takımımız genç dinamik. Koşan mücadele  eden. Skoru lehine çevirme adına her şeyi yapan bir ekip. Boluspor bu ligin iyi ekiplerinden kurulu bir ekip. Biz aldığımız puan için sevinçliyiz. 3’de olabilir. Direkten dönenlere saymıyorum. Net pozisyonlarımız var. Rakip te 10 kişi kalmıştı. Ancak pozisyon yakalarken pozisyon verdik. 10 kişiye sanki telaşlı oyun ortaya çıktı. Ancak ne olursa olsun bu mücadeleden dolayı arkadaşlarımı kutluyorum.
Kolay değil. Bu kadar güçlü ekiplerin arasında Trabzon’un kadro yapısının bozulması biraz sıkıntı yaratıyor ama bu oyuncular gidenleri de aratmıyor. Trabzon futbolu adına da bana ge büyük gelişme” dedi.  

Gökhan Alsan, “Öncelikle kii takım da çok şansızdı. Net bir şekilde söylememiz lazım. Trabzon’dan buraya gelirken 1 puan veya 3 puan almak için geldik. Onu da aldık mutluyuz. Tüm arkadaşlarım çok iyiydi çok güzel mücadele ettiler. Evet onlarda inanılmaz bir maç oldu. Onları da tebrik ediyorum” dedi.

Sıddık ise, “Biz zaten buraya gelirken yenilmemek için geldik. Sahada iyi mücadele oldu. İki takım da iyi mücadele etti. Hafta için de mücadelemiz var. Umarım çalışıp hafta içinde ki mücadelemizi de alırız” dedi.

Oğulcan da, “Bol pozisyonlu bir maç oldu. Ben takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İyi mücadelelerinden dolayı. Her geçen gün daha iyi noktaya gidiyoruz. İlerleyen haftalarda da sahada oynamaktan ve dışarda bizi takip eden futbol severlere keyifli bir an yaşatmak istiyoruz. Her geçen gün üstüne koyarak daha iyiye gidiyoruz. Bunu sürdürmek istiyoruz” diye konuştu. 

KAYNAK: 61SAAT.COM