PTT 1. Lig'in 7. haftasında Şanlıurfaspor ile 1461 Trabzon arasında oynanan maç bordo-mavili ekibin 2-1 önde sürdürdüğü sırada çıkan olaylar sebebiyle müsabaka tatil edilirken, 1461 Trabzon kanadı ise olaylara sağduyulu yaklaşıyor.

Kulüp Başkanı Suat Şen, Şanlıurfa halkı ve Şanlıurfaspor'un kendilerini çok iyi bir şekilde ağırladığını belirterek, "Şanlıurfa halkı Trabzonspor'un kardeş kulüpleri olduğunu ifade ediyorlar. Bizi çok iyi bir şekilde ağırladılar ve misafir ettiler. Penaltı ve kırmızı kart olumsuz olarak yansımasının ardından bizim 2-1 öne geçmemiz ve oyuncumuza yapılan bir hareket sonrası bir taraftarın sahaya girmesi olayların büyümesine neden oldu. Her şey hakeme karşı yapıldı. Olaylar sırasında Şanlıurfaspor'dan bir oyuncunun hakeme karşı bir harekette bulunması üzerine de bir kırmızı kart daha çıkardı hakem, bunun üzerine bir takım hadiseler yaşandı "ifadesini kullandı.

1461 TRABZON KARARI BEKLİYOR / Haberi okumak için tıklayın

Yaşanan olaylar ve karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı'ın vereceği rapor sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Disiplin Kurulunun bir karar vereceğini belirten Şen, "Ne karar çıkar ise çıksın biz alınacak her türlü karara karşı saygılıyız. Maça baktığımızda orta ada saha içi olayları var ve hükmen rakip takımın mağlup sayılacağını düşünüyoruz ama bu organizasyonu yapan TFF bu konuda yetkilidir. Onlar nederse o olacaktır" şeklinde konuştu.

1461 Trabzon olarak hakemler hakkında konuşma kararları bulunduğunu belirten başkan Şen, "Biz hakemin ismini maç oynanacağı gün listeden gördük. Herkes hakemlerle ilgili konuşabilir, yorumda yapabilir ama biz yönetim kurulu olarak aldığımız karar hakemler hakkında konuşmamaktır. Bugüne kadar konuşmadık bundan sonra da konuşmayacağız. Herkes işini saygı çerçevesinde yaptığı sürece sorunları ve sıkıntıları aşağıya çekeriz."dedi