1461 Trabzon,  Spor Toto 2. Lig'in ikinci haftasında cumartesi günü deplasmanda konuk  olacağı Tokatspor maçının hazırlıklarına hız kazandırdı.Perşembe günü kara yolu ile Tokat'a gidecek olan Bordo-Mavi-Beyazlı ekip, bugün kendi tesislerinde  yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakat olan Yüksel Şişman katılmadı. Antrenman ısınma koşusu ve hareketleri ile başladı. Ardından futbolcular iki gruba ayrılarak yarı sahada  taktiğe yönelik  çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Bordo-Mavi-Beyazlı ekip, yarın saat 11.00'da yapacağı çalışmayla hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan Teknik Direktör  Hüsnü Özkara , cumartesi günü Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Tokatspor ile oynayacağımız karşılaşmayla ilgili medya merkezine açıklamada bulundu. Özkara, tüm takımın Tokatspor maçına odaklandığını ifade ederek kazanacaklarını söyledi. 

Özkara, "Kendi oyun felsefemizle oynarsak yenemeyeceğimiz hiç bir takım yok. Karşılaşmaya çok iyi konsantre olarak haftayı üç puanla kapatıp Trabzon'a mutlu dönmek istiyoruz. Kazandığımız 3 puanı ilk haftada sevindiremediğimiz taraftarlarımıza armağan edeceğiz'' dedi.

Takımdaki sakat ve cezalı futbolcuları mazeret olarak görmediklerini ifade eden Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara, "Tokatspor maçında bu futbolcularımızın yerini dolduracak oyuncularımız var. Sakat sporcularımızın yokluğunu aratmayacaklarına inanıyorum. Bizim tek istediğimiz iyi bir oyunla galip gelmek" ifadelerini kullandı.