Centone Karagümrükspor'dan transfer edilen Ali Kucık, Kaan Güdü ve Erhan Kara tesislerde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı.

Asbaşkan Nihat Demir, Yönetim Kurulu üyelerinden Şahap Güven ve Yener Durmuş'un katıldığı imza töreninde forvet oyuncusu Ali Kucık 2, orta saha oyuncusu Kaan Güdü ve Sol kanat oyuncusu Erhan Kara 3 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Asbaşkan Nihat Demir, "Bu üç futbolcu takımımıza çok yararlı olacağına inanıyorum. Kendilerine güveniyoruz. Giyeceği formanın hakkını verecektir” diye konuştu.
Futbolcular ise, "Transferde emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz. 1461 Trabzon büyük hedefleri olan bir yer. Bizde yeni başarılara katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin. Bu sezon başarılı bir sezon geçirerek Bordo-Mavi-Beyazlı kulübü layık olduğu yere getireceğiz"diye konuştular.

Öte yandan 1461 Trabzon, Kubilay Anteplioğlu, Vehbi Furkan Yıldırım ve Muhammet Mahmut Emir ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti