Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 32. hafta karşılaşmasında yarın Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda 13:00’da oynanacak müsabakada Körfez İskenderunspor'u ağırlayacak 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, taraftarların futbolculara destek vermesini beklediklerini söyledi. Şanver, “Alacağımız üç puanla ilk 5 iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz kesinlikle galibiyet” dedi.

Şanver, “Özellikle ligin ikinci yarısında iç sahada oynadığımız müsabakalarda çok iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları skora yansıtamadık. Bu şansızlığımızı Körfez İskenderunspor karşısında kıracağız. Rakibimizin ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Kendi işimize bakarak iyi sonuçlara imza atmak arzusundayız” diye konuştu.

Zorlu karşılaşmada tribün desteği beklediklerini kaydeden Şanver, "Hedefimize ulaşmamız için bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Böyle önemli bir müsabakada taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Trabzonlu futbol severlerin vereceği destekle sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda taraftarlarımızı maçımızı izlemeye ve takımımızı destekleyeme davet ediyoruz” ifadesini kullandı.