MAHCUP ETMEYECEĞİZ

İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden takımız 1461 Trabzon'un başarılı isimlerinden Yaser, Emre Torun, Hasan Ahmet, Emre Aydın ve Hamza hafta sonu deplasmanda oynayacakları Aydın 1923 maçı öncesi galibiyet sözü verdi. Oynadıkları futbolla göz dolduran futbolcularımız, "İlk yarıda berabere kaldığımız rakibimizle oynayacağımız bu zorlu maçı kazanarak hem ilk 5 iddiamızı hem de yakaladığımız çıkışı  sürdürmek istiyoruz. Ancak  kolay bir maç olmayacak. Çünkü rakibimiz de bizim ligin iddialı  ekiplerinden biri. Ama biz hedeflerimiz doğrultusunda kazanan taraf olmak için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" diye konuştular. 

KALİTELİ BİR EKİBİZ

Yaser, Emre Torun, Hasan Ahmet, Emre Aydın ve Hamza sözlerini şöyle sürdürdü, "Herkese saygı duyuyoruz ama kimseden de korkmuyoruz. İster deplasmanda ister evimizde olsun oynayacağımız karşılaşmaların hepsini kazanmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda deplasmandaki karşılaşmalarda da kaybetmememiz gerekiyor. Aynı sahada iki takımda on bir kişiyle mücadele ediyor. Neden üç puan alan takım biz olmayalım. Çok kaliteli bir ekibiz. Bunu da Fethiyespor'u evimizde farklı mağlup ederek gösterdik. Aydın 1923 maçında sadece biraz daha rahat olmalı ve oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Bunu da yapacak gücümüz var."

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan takımımız 1461 Trabzon, pazar günü deplasmanda oynayacağı Aydın 1923 maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde gerçekleşen idmana sakat olan oyuncularımızdan Aytaç katılmadı. Bu oyuncumuz doktor kontrolünde spor salonunda çalıştı. Futbolcularımızın neşeli olmaları gözlerden kaçmadı. Takımız yarın yapacağı çalışmayla Aydın 1923 maçı hazırlıklarını sürdürecek.