İkinci Lig Beyaz Grupta 20. hafta maçında, kendi evinde Fethiyespor'u 4-0 farklı mağlup ederek, takımımız 1461 Trabzon'daTeknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, ilk 5 takım arasına girme adına galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Teknik Patron Zıvalıoğlu, "Mücadele çok çekişmeliydi. Eğer ilk yarıda bulduğumuz mutlak gol pozisyonlarından birini değerlendirebildik. Eğer diğer pozisyonları gole çevirebilmiş olsaydık sonuç çok daha farklı olurdu. Maçtan sonraki mutluluğu futbolcuların yüzünde de gördüm. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bizim için önemli olan oyuncularımı motive etmekti. Bu maç futbolcularımızın güveninin yerine gelmesi için çok önemliydi. Maçta 90 dakika bu motivasyonu çok iyi sağladılar. Kendilerini kutluyorum" dedi.

HEDEFİMİZ İLK 5

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Aydın 1923 maçına da değinen Zıvalıoğlu, "Bu karşılaşmada da en güzel oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Ancak kolay maç olmayacak. Çünkü rakibimiz de bizim gibi ilk 5 takım arasına girme mücadelesi veriyor. Bu tür maçları seviyorum. Ben futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Bu zorlu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Aydın 1923 maçı hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını da ifade eden Bordo-Beyaz-Mavili takımımızın Teknik Direktörü Zıvalıoğlu, "Fethiye maçında olan eksiklerimizi gidermek ve maça hazır hale gelmek için çok çalışmalıyız. Çünkü bu maç hata kabul etmez. Hata yapmamak ve yakaladığımız çıkışı sürdürmek için bu maça iyi hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.