1461 Trabzon, ligde kalma umudunu sürdürüyor. Ligde bir türlü beklenen sonuçlara imza atamayarak alt sıralardan kurtulamayan Bordo-Mavililer, kalan son 3 maç sonunda ligi küme düşme potasının üzerinde tamamlamayı amaçlıyor. Bordo-Mavili takımın futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, ligde kalmak için mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi. Stres dolu bir 3 haftanın kendilerini beklediğini ifade eden Şanver, sözlerini şöyle sürdürdü:

HER MAÇ BİR FİNAL

“Kalan 3 maçımızda bizim için bir final niteliği taşıyor. Şuan öncelikle olarak bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Kahramanmaraşspor maçına kilitlendik. Ancak bu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncularımızın fazla oluşu bizi endişenlendiriyor. Ama ne pahasına olursa olsun karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak arzusundayız. Kazanıp ligde kalma umutlarımızı son 2 haftaya taşımak istiyoruz.”  Sezon başından beri hakem hataları ile karşı karşıya kaldıklarını da kaydeden Şanver, sözlerini şöyle noktaladı:

HAKEM SIKINTISI

“Son Manisaspor maçında da bir nizami golümüz ve 1 penaltımız verilmedi. Manisa maçının ilk 10 dakikası hariç geri kalan kısmında üstün olan taraf bizdik. Ancak maçın hakemini geçemedik ve karşılaşmadan yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldık. Özellikle spor kamuoyu tarafından şimdiden küme düşmüş gibi gösterilmemiz hakemlerinde bize bakış açısını değiştirdi. Kahramanmaraşspor maçında ise aynı hakem hataları ile karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Maçımızda adaletli bir yönetim bekliyoruz.”