Trabzonspor'dan Fener'e transferi yilan hikayesine dönen Mehmet Ekici ile ilgili önemli gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Advocaat'ın, Mehmet Ekici'de ısrarcı olması Trabzonspor'da fakrlı planların düşünülmesine neden oluyor. Tecrübeli oyuncunun Trabzonspor'da kalmak istememesi üzerine teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakıldı.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Mehmet Ekici'nin moralini bir hayli bozuk olduğu ve transferi konusunda kendisine söz veren Fenerli yöneticilerle tekrar görüştüğü ortaya çıktı.


Yaşanan bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe’nin Mehmet Ekici için Trabzonspor’un istediği 2 milyon euro bonservis bedelini ödemeyi kabul etti. 
 
Önemli detaylar

Kamuoyunda futbolcunun sezon sonu serbest kalması sebebiyle önerilen bu miktar fazla bulundu hatta ciddi şekilde eleştirildi. Ancak sarı-lacivertli yönetimin 2 milyon euroyu ödemeye hazır olmasında önemli detaylar söz konusu... 

Ekici transferinde üçüncü şahıs ve kulüplerin devreye girdiğini vurgulanıyor. Milli futbolcu ile kulübün izniyle görüşen ve anlaşan Fenerliler bu durumu ve Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe ısrarını kullanarak Trabzonspor ile transferi karşılıklı anlaşmayla bitirmeyi amaçlıyor. 
 
Kaynak: Skorer